PUDEEEEEER
Dober dan!
Vem,da ste odgovorili že veliko vprašanj glede pudrov a vseeno…Imam velik problem-ne najdem in ne najdem pravega pudra zase.Ali sploh obstaja kakšen puder,ki bi bil zelo svetel ampak,ki ne bi vlekel na roza ali pa na rumeno barvo!?
Probala sem že nešteto pudrov a so mi čisto vsi pretemni,me naredijo roza,ali pa rumeno.Imam pa suho kožo.
Prosim pomagajte!Če lahko naštejete čimveč pudrov,ki so res svetli ampak ne preveč roza ali rumeni.Vem,da je težko a bom zelo vesela vašega odgovora (probala sem:MF,C.Dior,E.Arden,Lancome,YSL,Biodroga,Clarins,IsaDora,…..)
Problem je tudi v tem,ker obstajajo določeni odtenki,ki pa se jih pri nas ne dobi.Prosim pomagajte,ker sem že čisto obupana in hodim okoli zavita v šal(dobro da je spet bolj hladno) in z 2 odtenkoma pretemnim pudrom 🙁
Hvala in pa lep pozdrav!
Zdravo!
Veste,da res ne vem ampak od vseh pudrov sem vedno uporabila najsvetlejšega.
Vam pa z velikim veseljem sporočam,da sem našla idealen puder in sicer Wonder Finnish od Jade.Kar nisem mogla verjet (barva Cameo) sem ga kupila bolj za štos kot ne,saj se mi ni zdel drag in sem zelo zadovoljna saj se sploh ne vidi tistega prej tako motečega prehoda iz obraza na vrat.Pa čeprav je namenjen vsem tipom kože ga tudi moja suha kožo dobro prenaša.
Lep pozdrav!
No puder danes ne škoduje koži več tako kot je to bilo včasih. Kvalitetni pudri so danes podaljšana roka nege in seveda ne nadomestijo ostale nege, ki jo je treba opravljati. Seveda je nanašanje pudra stvar izbire posameznice, menim pa, da če tudi imamo lepo kožo je uporaba pudra (vsaj v zimskem času) zaželjena, posebej zaradi dodatne zaščite pred zunanjimi vplivi. Obis kozmetičarke pa je seveda tudi dobrodošel dodatek k lepi koži.
LP Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.