pucanje stekla
Sedaj s paro , čudežno krpico in starimi bombažnimi krpami. Prej pa modra gobica (mislim da je od banex-a super stvar – poceni ), voda in stare bombažne krpe. Za pranje stekel ne potrebujete čistil. Stelex pa je bil za mene najslabša rešitev, ker ne prenesem močenega vonja, ki se sproži ko našpricaš steklo, poleg tega pa je tvoril tudi film, tako da so bila okna pri umetni svetlobi vedno lisasta.
Lp
po moje čistilo za stklo+malo kisa, pa ona zadeva za pomivanje oken, ko z eno stranjo okno navlažiš, z drugo pa z gumo potegneš vodo dol. Ob straneh, kjer kaj ostane pa potegneš s kuhinjsko krpo.
P.S. ne preveč mokrega okna pustit, da ne teče vse, pa po možnosti kako krpo mej pri roki.
Sistem moje ome, ženska je stara čez 70, pa ji gre hitro, pa še zmatra se ne preveč.
Prijatelj mi je prinesel pingvina (akcija METRO 20€), čudežno krpo lahko kupiš v skoraj vsaki trgovini.
Moj postopek:
če je okno zelo umazano prvo ga prvo obrišem z mokro čudežno krpico nato sledi para (včasih sem uporabila parni likalnik), čudežna krpica in na koncu bombažana krpa. Če nimaš pare, uporabiš čudežno krpico, modro gobico in bombažno krpo.
Kisa pa ne uporabljam, ker sem imela cel roj mušic (jeseni).
Forum je zaprt za komentiranje.