Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ptuj -prosti čas- tek

ptuj -prosti čas- tek

Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel![/quote]

Sem vedel, da si malo iz forme, ampak to ne mislim na jezično. :))) Saj te ne bi mučil, jaz raje tečem za mlajšimi, ki so kondicijsko pripravljene. :D[/quote]

Saj ne veš, kaj pišeš:). Ne zavajaj drugih, ker resnica je povsem drugje:). Ko boš (itak ne boš) v formi, se oglasi, da greva lahki tek:)).

Matjazko se ven meče, ker je iz teh krajev, a kaj ko ne zmore teči. V tem je problem.

Matjazko se ven meče, ker je iz teh krajev, a kaj ko ne zmore teči. V tem je problem.[/quote]

To pa razumem, biti len ali biti nezmožen je grozno velika razlika 🙂

Nekaterim so se moski dodobra zamerili. In kot kaze besedice, toleranca in oproscanje ni v njihovem slovarju… Kaksno samoblokado ste si ustvarile.
Matjazko bo ze laufal… ce bo imel pravo spodbudo 😉 Prava zenska zmore vse 🙂

Predaleč. 🙂

Predaleč. :)[/quote]

Res? Slovenija je majhna. 🙂

Predaleč. :)[/quote]

Res? Slovenija je majhna. :)[/quote]
Nimam takšne kondicije, da bi prelaufal 100 km. 🙂
In še 100 nazaj….

Res? Slovenija je majhna. :)[/quote]
In še 100 nazaj….[/quote]

Pa dobro, počasi se daleč pride :)))

In še 100 nazaj….[/quote]

Pa dobro, počasi se daleč pride :)))[/quote]
Res se in se bi, če se človek ob tem ne spraševal o smiselnosti. 🙂

Pa dobro, počasi se daleč pride :)))[/quote]
Res se in se bi, če se človek ob tem ne spraševal o smiselnosti. :)[/quote]

Na banalnem primeru sem spoznala, da se spraševati ni dobro 🙂

A to misliš ta primer ? 🙂

A to misliš ta primer ? :)[/quote]

Seveda…nekaj mi pravi, da ni osamljen 🙂

zgleda da tu ni resnih kanditatk /ov, 😛

Sem že resna za tek, toda do Ptuja imam debelih 130 km 😛

Greš 13. 4. v Mb na Selmarjev rekreativni tek? Je super 🙂

Neumno je (po moje) iskat ”partnerja” za tekanje…. ko tekam, mi glih ni za ”debatirat” če pa ne govorim, potem pa tudi ne rabim nikogar da ob meni teče…..

Tako je vsaj moje mišljenje 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Neumno je (po moje) iskat ”partnerja” za tekanje…. ko tekam, mi glih ni za ”debatirat” če pa ne govorim, potem pa tudi ne rabim nikogar da ob meni teče…..

Tako je vsaj moje mišljenje :)[/quote]
Veš kako so (ene) ženske. Gredo na rekreacijo, potem pa je mišica, ki najbolj “trpi”, jezik. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je vsaj moje mišljenje :)[/quote]
Veš kako so (ene) ženske. Gredo na rekreacijo, potem pa je mišica, ki najbolj “trpi”, jezik. :)[/quote]

Hehe…. pa še kak prav maš!

Od vsega bolj masovno ušorabljenega načina športanja si je izbrala enega izmed redkih kjer pa res težko zraven govoriš, ker te ”zjebe” dihanje 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close