ptuj -prosti čas- tek
Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel![/quote]
Sem vedel, da si malo iz forme, ampak to ne mislim na jezično. :))) Saj te ne bi mučil, jaz raje tečem za mlajšimi, ki so kondicijsko pripravljene. :D[/quote]
Saj ne veš, kaj pišeš:). Ne zavajaj drugih, ker resnica je povsem drugje:). Ko boš (itak ne boš) v formi, se oglasi, da greva lahki tek:)).
Neumno je (po moje) iskat ”partnerja” za tekanje…. ko tekam, mi glih ni za ”debatirat” če pa ne govorim, potem pa tudi ne rabim nikogar da ob meni teče…..
Tako je vsaj moje mišljenje 🙂
Neumno je (po moje) iskat ”partnerja” za tekanje…. ko tekam, mi glih ni za ”debatirat” če pa ne govorim, potem pa tudi ne rabim nikogar da ob meni teče…..
Tako je vsaj moje mišljenje :)[/quote]
Veš kako so (ene) ženske. Gredo na rekreacijo, potem pa je mišica, ki najbolj “trpi”, jezik. 🙂
Tako je vsaj moje mišljenje :)[/quote]
Veš kako so (ene) ženske. Gredo na rekreacijo, potem pa je mišica, ki najbolj “trpi”, jezik. :)[/quote]
Hehe…. pa še kak prav maš!
Od vsega bolj masovno ušorabljenega načina športanja si je izbrala enega izmed redkih kjer pa res težko zraven govoriš, ker te ”zjebe” dihanje 😀
Forum je zaprt za komentiranje.