Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ptuj -prosti čas- tek

ptuj -prosti čas- tek

kdo iz ptuja za rekreacijo-tek ob večerih ?

Kaj to pomeni, tek od parka pa do Rance in nazaj?
Ja ne vem, koliko si stara, a še imaš kaj kondicije? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

20 😉 , ampak trenutno bol tak z kondicijo 😛 malo dlje pa bi že lahko, za začetek krajše proge pol pa vedno več ne 😉

Tekaška naslada se postopno stopnjuje.
Koliko pa je lahko star moški, ki te bo lovil?
Če je v dobri kondiciji, vseeno? 😀

Bogi matjazko se že slini!

Pa proti 40tim že gre…. bolnik!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Proti katerim pa greš ti? Si že preko? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matikc pa ravno ti mu to očitaš, ki si se v oni temi se tolk topil, da mi je iz ekrana kapljalo….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matikc pa ravno ti mu to očitaš, ki si se v oni temi se tolk topil, da mi je iz ekrana kapljalo….. :/[/quote]

Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed!

Falanga otroške(v glavi) matjazkotove garde je takoj stopla v bran svojemu prijatelju iz peskovnika…. kako tipično!
Če bi me vprašali kdo bo prvi repliciral moj post, bi zadel oba samo vrstni red bi se morda zmotil!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matikc pa ravno ti mu to očitaš, ki si se v oni temi se tolk topil, da mi je iz ekrana kapljalo….. :/[/quote]

Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed![/quote]
aha, torej zdaj tebi kaplja, ko Matjažko peca. Razumljivo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kapljalo je tebi iz obraza od faušije…. ne zdaj obračat besed![/quote]
aha, torej zdaj tebi kaplja, ko Matjažko peca. Razumljivo. :)[/quote]

Jap, samo da so to solze od smeha 😉

Nena zdaj obračaj besed. Saj vsi vemo, kaj je. 😉

Ampak roko na srce…matjazko ni gladek:). Da ne bi šli preveč od bistva:)).

Bistvo je, da punca išče so tekača..

Zdi se mi, da ima tudi nekaj smisla za humor, ki ga pa nekateri ne premorejo oz so fovš, če si ga kdo privošči ob “tekačici”…. 🙂
Najbrž jim sape zmanjkuje…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

GF pa kaj za vraga se dogaja s tabo. Saj sploh nisi več podobna dami 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

GF pa kaj za vraga se dogaja s tabo. Saj sploh nisi več podobna dami :)[/quote]

Preveč se z vami družim:))).

matjazek samo AKCIJA 😉

GF pa kaj za vraga se dogaja s tabo. Saj sploh nisi več podobna dami :)[/quote]

Preveč se z vami družim:))).[/quote]
A smo tako fajn, da se manj ne moreš? 🙂

Na vse ali nič moram ubranit čast Ptujčanom, ker Matkič kot kadilec ne premore več tiste vzdržljivost na dolge proge. 😀 Tudi Goldfiška lahko zraven pride, da se malo spoti in razmiga svoje stare kosti ob tako mladi punci. :)))

Na vse ali nič moram ubranit čast Ptujčanom, ker Matkič kot kadilec ne premore več tiste vzdržljivost na dolge proge. 😀 Tudi Goldfiška lahko zraven pride, da se malo spoti in razmiga svoje stare kosti ob tako mladi punci. :)))[/quote]

Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel!

Preveč se z vami družim:))).[/quote]
A smo tako fajn, da se manj ne moreš? :)[/quote]

To bo ja:).

A smo tako fajn, da se manj ne moreš? :)[/quote]

To bo ja:).[/quote]
Se pravi, da le nismo mi krivi. 🙂

To bo ja:).[/quote]
Se pravi, da le nismo mi krivi. :)[/quote]

Ne Marko, krivda je izključno na moji strani:). Vi ste, kakršni pač ste:)).

Na vse ali nič moram ubranit čast Ptujčanom, ker Matkič kot kadilec ne premore več tiste vzdržljivost na dolge proge. 😀 Tudi Goldfiška lahko zraven pride, da se malo spoti in razmiga svoje stare kosti ob tako mladi punci. :)))[/quote]

Matjazko, to sva že milijonkrat predelala. Tvoje kosti so betežne in stare:). Kolkrat mi poveš, da si čisto fuč in ni nič od tebe:))). Tako da…delaj na sebi, morda boš nekoč res tekel![/quote]

Sem vedel, da si malo iz forme, ampak to ne mislim na jezično. :))) Saj te ne bi mučil, jaz raje tečem za mlajšimi, ki so kondicijsko pripravljene. 😀

Berem temo in se čudim – kup bednih postov pa nobenega kandidata za tek.
Ste res same lenobe tu gor ali kaj? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close