Ptotest VSEH protestov
Popay npr, 26.10.2021 ob 21:23
Anonimno 9570, 26.10.2021 ob 20:56
Popay, ti se kar tolaži. Resnica je drugačna in vsi, ki ste pri koritu to veste. Ko bo treba začeti živeti od rezultatov svojega dela, se bo žur končal. Zato pa se levi in anticepilci in antimaskerji in antidelavci tako trudite, da si ohranite privilegije. Prepozno je sinko….
Krele jajohosasto iz s(d)s greznice, komot se midva pogoriva o rezultatih mojega in tvojega dela, koritih in na splošno o delu, kadarkoli….
Si kdaj sploh ob petih zjutraj vstal, da si šel v službo, če si bova šeštevala, kdo je večkrat šel v službo v življenju in kdo je kdaj delal ali je bil ob koritu.. Nismo vsi kot tvoj idol, ki živi celo življenje od mešanje megle v politiki, ter delanja kaosa med ljudmi od komunistične partije do neonacistične s(d)s stranke v njegovih 40 letih delaven dobe.
BRAVO
Mater, 26.10.2021 ob 15:39
Ne vse v en koš metat.
Tud jst delam!
Na proteste pa hodim, ker mi ni vseeno, kaj se dogaja z našo državo.
Pa so prisotni upokojenci, družine, študenti, delavci, ki so ob službo,cepljeni,necepljeni…
Vsi smo v istem dreku.
Nismo vsi v istem dreku. Eni ste v drugem dreku. Recimo mene osebno ogrožajo predvsem antimaskarji in umazan folk, ki si rok ne pere in povsod vse prijemlje. Nima veze ali so cepljeni ali necepljeni.
Če na proteste hodijo razne pavlihe, ki so proti vsem ukrepom, torej tudi proti maskam in razkuževanju, nimam tam kaj početi. Me bojo še okužl.
darwindarko, 26.10.2021 ob 16:27
Mnmnmn17, 26.10.2021 ob 16:24
Bi šla z veseljem na protest proti vladi – proti nefinanciranju STA, odnosu do kulture, vodnim topovom, blamiranju Slovenije v EU in navzven…. Ampak ker gre pa hkrati za upor proti cepljenju in testiranju … jah, s tem se pa pač ne strinjam (so pa ukrepi v Sloveniji res že od začetka zblojeni).
Res verjameš, da je človeštvo preživelo tisočletja sedaj pa ne bi več zmoglo niti desetletja, če se ne pokori korporacijam, vladam,ki jih vodijo človeški izmečki,farmaciji,ki ji je bistvo zagotovljen profit?
Res verjameš, da je kar naenkrat prišel nek virus za katerega je potrebno 20 krat ali še več precepiti vsakega slehernika človeškega na svetu, da bi človeštvo preživelo?
Daj no zbudi se
Bedarija. Sj ne morš bit res tok zahojen, da se imaš za razsvetljenca. Zbud se ti. Uno svojo plandemijo si pa lahko nekam vtaknete, ker jo spreminjate na vsake par mescev, kot vam paše. Oziroma. Kje pa imate plandemijo po točkah? Že dolg noben nima jajc dat spet nove verzije, ker so vse propadle.
Ahmm, 26.10.2021 ob 18:40
zaimiva ura, 26.10.2021 ob 17:56
Mislim kdo s službo pa ima čas biti ob treh na tem? Resno koliko je služb ko končaš ob dveh? Tisti ki pa otroke vlačite na to se pa zamislite nad svojimi odločitvami malo. In če bo spet voda in solzilec? Ubogi otroci a ne? Mislim resno niste normalni. Med počitnice jih boste kot ščit vlačili na nekaj kar sploh ne razumejo. Nekaj so vaša prepričanja, nekaj pa ogrožanje lastnih otrok. Jih je težko dat v varstvo? Oz. pustit tam par ur dlje ker itak imate varstvo a ne glede na to da ste vsi zaposleni produktivni člani skupnosti 🙂
Jao…mors mislt, da ljudje že zgodaj zacnemo z delom, jasno, ce zacnes ob 9ih, pac res ob 15ih niti priblizno ni pravicno, da bi sel prostemu delu dneva naproti – rana ura, zlata ura, veš, ni zaman.
In, ja, kdor slepo verjame oz.se prepricuje tudi po vsem tem casu, da je prvenstveno v ospredju skrbi clovek in njegova dobrobit…hja, naivnost na kubik – da ob tem ne vidi, kaj se dogaja g/lobalno: draginja, ki je pred vrati, da ne omenjamo demokracije in pravne države, ki sta v vsega nekaj mesecih postali preteklost…res moras biti zaveden, da ocitnega ne sprevidiš; kako je slo ze nedavno v zgodovini: izginjali so neznanci, znanci, sodelavci, sosedje, prijatelji, …ko so prisli ponje, ni bilo vec nikogar, ki bi preprecil ociitno…
Same floskule in puhlice. Nič pametnega zapisanega. Imaš za povedat kaj izvirnega, kaj svojega? Recimo vsaj kot Darwin, kljub temu da mi je večinoma neprebavljiv, vsaj dodaja zapisom neko osebno noto.
Ah ne ne, 27.10.2021 ob 02:00
Nismo vsi v istem dreku. Eni ste v drugem dreku. Recimo mene osebno ogrožajo predvsem antimaskarji in umazan folk, ki si rok ne pere in povsod vse prijemlje. Nima veze ali so cepljeni ali necepljeni.
Če na proteste hodijo razne pavlihe, ki so proti vsem ukrepom, torej tudi proti maskam in razkuževanju, nimam tam kaj početi. Me bojo še okužl.
A s kratenje svobode se pa strinjaš?
Sam vprašam
S Kakšnim kratenjem svobode? A ste neumni? A še enkrat napišem glede mask in razkuževanja? Enim vam ni jasno kako se širijo koronavirusi. Tisti, ki se derejo, da pomeni nošenje maske kratenje svobode, so za v polje in begnje, ne pa za na protest. Če bi bil to protest proti vladi grem, tako pa gre za zbor norcev, ki bi vse po starem.
A poznaš salamonovo razsodbo? Gre za zbiranje drugih mam. One bi otroka razsekale na pol. Ne, hvala.
Kakšne pravice so ti pa kršene? Daj ne bod prizadet. Nisem cepljen, pa pridem povsod, če hočem. Tudi v trgovski center.
Če zdaj lagodno plujemo skozi lajf z novo hiško in avtomobilom srednjega razreda,dvema otrokoma,biodinamično pergolo in rezervacijo v termah za prvi vikend v decembtu…think again.Nismo elita in smo zgolj moteča cifra.
Predno ponovno ponosno potegnemo svoj green(opportunity)pass na vhodu v Ikeo je morda čas,da pokukamo izza varnih meja naslikane ograje!
Naša stvarnost in naša odločitev,kaj in kako bomo soustvarjali…ker soustvarjamo zmeraj.
Tudi s tem,da je naša glava v pesku,ko drugi ustvarjajo,mar ne?
moje mnenje, 27.10.2021 ob 04:38
Če zdaj lagodno plujemo skozi lajf z novo hiško in avtomobilom srednjega razreda,dvema otrokoma,biodinamično pergolo in rezervacijo v termah za prvi vikend v decembtu…think again.Nismo elita in smo zgolj moteča cifra.
Predno ponovno ponosno potegnemo svoj green(opportunity)pass na vhodu v Ikeo je morda čas,da pokukamo izza varnih meja naslikane ograje!
Naša stvarnost in naša odločitev,kaj in kako bomo soustvarjali…ker soustvarjamo zmeraj.
Tudi s tem,da je naša glava v pesku,ko drugi ustvarjajo,mar ne?
Kakšno mnenje je to? A znaš tako napisat, da vsak razume, ker tole je kar nekaj v umetniško pesniški obliki.
Zakaj misliš, da ljudje s ponosom pokažejo ta tvoj green pass? Jim vidiš v glave ali sklepaš po sebi?
Pa ta izjava z glavo v pesku je pa res samo tvoje mnenje. Kje imaš zagotovilo, da je nimaš ti? Matr ste eni vase zaverovani, nezmotljivi, vsemogočni.
Hudo nakladanje, 26.10.2021 ob 16:07
Da hodijo protestirat delavci in družine.
Malo morgen.
Samo socialkarji in lenuhi ste tam. Pa še svoje otroke sabo pripeljete, na izgrede. Lepa šola, ni kaj.
Ti pa si legenda. Nismo vsi tako kot ti opisujes sebe, nezaposleni.
Viros ce ze trosijo ga vsi najbolj pa tisti ki so se cepili zaradi svobode. To so naivnezi, sebicnezi se pravi taki ki jim je vseeno glavno da lahko oni okol letajo.
Kaj se pa dogaja?
Celo drzavo do prodali, se nakradli in nas pustili, da se je be mo tle med sabo, a ste coravi al kaj?
-
Najvevcji laznjivci do pa me diji, fuj.
Ah ne ne, 27.10.2021 ob 02:15
Same floskule in puhlice. Nič pametnega zapisanega. Imaš za povedat kaj izvirnega, kaj svojega? Recimo vsaj kot Darwin, kljub temu da mi je večinoma neprebavljiv, vsaj dodaja zapisom neko osebno noto.
..in česa ne razumeš? preveč enostavno zate napisano, verjamem, saj tudi tako enostavno vse skupaj tudi je, a vam ne potegne, ker vam vseskozi eno in isto – vsi, trobijo.
Pokomentiraj, kako je možno, če je vse tako “fajn” poskrbljeno s strani vladajočih, zakaj se vse draži, zakaj se pravno in demokratično postavlja pod vprašaj…aja, nimaš pojma – predvsem te pa ne zaminajo drugi, samo tvoji lastni interesi …
slovenski domobran, 26.10.2021 ob 16:43
ćefurji raus !
Razmišljam da bi se tam mimo ravno slučajno peljal s cisterno gnojnice, v kranju vas lahko kar s ceste namočim ker mi bo slučajno cisterna spustila, pa me tožite !
kletni polisendvicar, pocitnice so, cefurji so sli v bosno, na hrvasko, v srbijo na kosovo itd…
Forum je zaprt za komentiranje.