Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ptič bo baje nabil DDV na 25%

Ptič bo baje nabil DDV na 25%

Kdo kaj več ve o tem?

Seveda. Pikulet ve vse. Razen tega, če je moški ali ženska.

Kaj bo torej? 25% bo ali ne?

sem slisal da gre na 30%, verjetno isti vir ki je tebi povedal za 25%, samo je tako ker ste laznivi brstuskovi oprostili njeno laganje kako je 22%ddv le zacasen….me nic vec ne cudi

zna bit res. To je jankovićeva ideja o pravični razporeditvi davka.

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET CENZURIRANI, 05.05.2022 ob 21:22

Kdo kaj več ve o tem?

Ve tist, ki je tebi povedal, da je slišal od unega, ki je povedal, da je slišal, da so uni tam govorili…

Julij Cezar, 05.05.2022 ob 21:27

sem slisal da gre na 30%, verjetno isti vir ki je tebi povedal za 25%, samo je tako ker ste laznivi brstuskovi oprostili njeno laganje kako je 22%ddv le zacasen….me nic vec ne cudi

Bo držalo 30%.

Desničarka von der Leynova je rekla, da zaenkrat samo 28. Če bo treba še več orožja v Ukrajino, bomo pa dodatno častili. Janša se strinja.

Zaradi mene lahko tud 35% in on drug ddv tud gor na 15% do 20%. Dobra in hitra selekcija. Manj gužve po trgovinah, restavracijah in kafičih. To bo prava svoboda. Pa ne more vsak socialc bit pred mano na blagajni ali postrežen.

Pa hiter zazidat nekaj getov in vso to socialo not, da ne bo sranja okol. Pol se pa naj bunijo za zidom. Pa ono ograjo iz meje okol njih.

Kamorkoli sem šel samo drenje frocovja nevzgojenega in neizobraženih staršev. Še na dopustu več ni bilo, ker si je lahko vsak kurec privoščo avion. Hvala golobu za ta stop.

Kar tako, 06.05.2022 ob 02:02

Zaradi mene lahko tud 35% in on drug ddv tud gor na 15% do 20%. Dobra in hitra selekcija. Manj gužve po trgovinah, restavracijah in kafičih. To bo prava svoboda. Pa ne more vsak socialc bit pred mano na blagajni ali postrežen.

Pa hiter zazidat nekaj getov in vso to socialo not, da ne bo sranja okol. Pol se pa naj bunijo za zidom. Pa ono ograjo iz meje okol njih.

Kamorkoli sem šel samo drenje frocovja nevzgojenega in neizobraženih staršev. Še na dopustu več ni bilo, ker si je lahko vsak kurec privoščo avion. Hvala golobu za ta stop.

kva pa maš hodit na dopust, klošarji ste za pod most.

Vse za obljubljeno blaginjo ljudi. ?☺☺☺

Tudi če bo, se nihče ne bo pritoževal. Vsi bodo veselo plesali, pticu je vse dovoljeno

Ocitno nimajo namena niti tega dosedanjega “kriznega dviga ddvja” Alenke Bratusek nazaj na predkrozno raven spustiti. Al se zgovarjajo sedaj na kovid krizo pa vojno.

Pičkulet, Julij Cezarič in še en za povrh – dežurni SDS-ovc spet v trojčku sam s sabo. 🙂

Ve se, kdo je v Sloveniji največji ljubitelj Ukrajine. Janša za Ukrajino podpiše tudi 50 % davek!

In potem desničarji pač sklepajo po njem.

Ne vem, če bo Golob kos vsem preprekam. Še ni minil mesec, ko ima že prve javne znotrajstankarske špetire z delitvijo stolčkov. Če gre verjeti govoricam, je tudi v njegovi stranki nek špetir, ki so ga zanetile članice in soustanoviteljice te stranke.

Vsekakor upam, da se ne bo ponovil scenarij s Šarcem in bo zadeva razpadla.

Kako imamo ljudje res spomin kot zlata ribica. Vidim, da nas je malo takih, ki se spomnimo, da je 22% samo začasno, da se prebrodi neka kriza, potem pa se vrne nazaj na 18%. Kdaj že?

lastovka352, 06.05.2022 ob 07:41

Ne vem, če bo Golob kos vsem preprekam. Še ni minil mesec, ko ima že prve javne znotrajstankarske špetire z delitvijo stolčkov. Če gre verjeti govoricam, je tudi v njegovi stranki nek špetir, ki so ga zanetile članice in soustanoviteljice te stranke.

Vsekakor upam, da se ne bo ponovil scenarij s Šarcem in bo zadeva razpadla.

Iz neba vidno, da je tak Janšev plan. Šarčeva vlada je razpadla samo zato, ker sta SMC in Desus že v času nje kolaborirala z Janšo. Deja vu. Ampak Golob ni naiven kot Šarec.

Se pa sprašujem, kakšni so ljudje, ki podpirajo tako umazano in podlo politiko? Ob kateri dejansko v državi ni mogoče ničesar doseči, ker te nenehno nekdo iz ozadja ruši? In obenem obljublja “konstruktivno opozicijo”.

blfdčćsy, 06.05.2022 ob 07:56

Iz neba vidno, da je tak Janšev plan. Šarčeva vlada je razpadla samo zato, ker sta SMC in Desus že v času nje kolaborirala z Janšo. Deja vu. Ampak Golob ni naiven kot Šarec.

Janšev plan?

Če bi res imel tako močan vpliv iz ozadja, bi volitve dobil, pa jih ni.

blfdčćsy, 06.05.2022 ob 07:57

Se pa sprašujem, kakšni so ljudje, ki podpirajo tako umazano in podlo politiko? Ob kateri dejansko v državi ni mogoče ničesar doseči, ker te nenehno nekdo iz ozadja ruši? In obenem obljublja “konstruktivno opozicijo”.

Vsemogočni janša, pa eni mu dejansko pripisujete božansko/demonsko moč!

Golob vam bo še dosti sral po glavi..     Pogrešali bomo Jajota, in lepe čase ..

lastovka826, 06.05.2022 ob 08:01

Vsemogočni janša, pa eni mu dejansko pripisujete božansko/demonsko moč!

Žal v tem ni nič nadnaravnega, ampak zelo značilni manevri za skrajno desnico v vseh državah. In že dolgotrajni Janšev modus operandi.

Lilli, 06.05.2022 ob 08:11

Golob vam bo še dosti sral po glavi..     Pogrešali bomo Jajota, in lepe čase ..

Nismo vsi dobivali korona dodatkov in nismo vsi dobivali podkupnin. To je bilo pa tudi vse, kar je bilo lepega – za izbrance.

wd40a, 06.05.2022 ob 07:14

kva pa maš hodit na dopust, klošarji ste za pod most.

Verjetno boš ti dost prej klošar kot ostali. Če že nisi. Al si pa tik pred tem. Mene res BK za DDV, benz in štrom.  Rad bi sam mal miru na dopustu. Ti boni so zjebali vso strukturo.

Res je, Janše se bomo spominjali s pozitivno nostalgijo.

lastovka826, 06.05.2022 ob 08:00

Janšev plan?

Če bi res imel tako močan vpliv iz ozadja, bi volitve dobil, pa jih ni.

Vemo samo to, da smo izgubili Slovenci, kar je pa čisto prav. Kaj drugega si ne zaslužimo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close