Najdi forum

psychedelic effect

Pozdravljeni.

Pred kakšnima 2 letoma sem nekim fotkam dodajala ta efekt, zdaj pa ga ne najdem več. Inštaliran imam photoshop, corel paint shop in photoimpact. 99 % sem, da je bil v enem od teh programov. Že večkrat sem šla čez vse efekte, a tega nikakor ne morem več najti. No, v tem času sem sicer menjala računalnik, ampak mislim, da drugih programov nisem uporabljala (če me spomin ne vara); online pa tega sigurno nisem delala.
Mi lahko kdo pomaga? Ali pa mogoče svetuje kakšen program, ki vsebuje ta efekt? Če vtipkam v google psychedelic effect, mi vrže neko stran, kjer piše nekaj v zvezi z layerji – vglavnem nekaj moraš pri layerjih naštimavat … Ma takrat, ko sem jaz uporabljala ta efekt, ni blo treba nobenih layerrjev štimat, samo izbrala sem ta efekt in vse je samo nardilo … Zdej ga pa ne najdem za nič na svetu!! Prosim, prosim, za kakšno pomoč. Sem spraševala že pred časom in tudi sedaj na enem drugem forumu, pa ne takrat ne danes mi nobeden ni znal pomagati. 🙁

Pa še to: v pop artu sicer je ta efekt, ampak je program zaščiten in naredi čez sliko neke čire-čare. Takrat, ko sem jaz to delala, ni blo nič čez sliko spackano.

Lep pozdrav

Photoshop!

Probaj dobiti info na tem naslovu – http://www.photoshoproadmap.com/links/go/3720

LP
Dare

saj ravno ta link sem že gledala, ampak tle gre za tiste layerje in nastavitve …

Mogoče najdeš tukaj…

Trenutno me ni doma … :((
Bi pa morala pogledat, če ga imam – ime znano, med 100 in 1 filtrom…
Ali bi bila zadovoljna – v primeru da ga nimam – z zbirko linkov s filtri? Se lahko dogovoriva tudi po mailu.

LP Lady L

Lady L., oprosti, ker odgovarjam z zamudo.
Na zgornjem linku efekta, ki ga iščem, ne najdem … Ja, bi bila zadovoljna tudi z zbirko linkov s filtri 😉
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close