psp ali ps3?
Naša dva imata PSP. Za to varianto smo se odločili, ker ga največ igrata v avtu. V tujini imamo vikend. Velikokrat gremo tja, je pa dolga vožnja. Tam tudi nimamo TV, zato je PSP takrat “zakon”. Pač to je bolj mobilna varinta. Kadar sta pa doma, je ta tako računalnik na rapolago, tam pa “na kile” brezplačnih igric. Mi smo iskali prenosno “zabavo”, kar PSP sigurno je.
PS3 nima smisla nabavljat…bolj se splača XBOX 360 elite…je cenejši, lahko gledaš filme v HD resoluciji (podobno kot blueray kvaliteta), divx filme (PS3 samo originale), pri igrah: PS3 ima možnost samo originale(najboljše igre 50-60 €), medtem ko XBOX ima možnost skrekane igre(zastonj potegneš dol iz neta) možnost dokupa Kinect-a, ki je menda boljši od Move-a…itd..v glavnem, PS3 ima le za odtenek boljšo grafiko, to je pa vse …Sony mi gre na živce pri tehničnih zadevah, saj mora vedno furat eno svojo smer( pri fotičih ima svoje spominske kartice, pri blueray je njihov brand,itd..)
Ja, sem gledala tud tele boxe, pa je starejši rekel, da mu je brezveze, še dražje je. Jaz ne maram za v avto, za tisti dve urci do morja že zdržita, drgač bo potem celo pot piskanje in cviljenje kdo bo igral, kvečjemu da bi imela vsak svojega, tolk se pa ne mislim iti.
Verjetn bo pol ps3, pa mrbit za ta malega za rojstni dan poleti še psp.
Pri nas doma imamo Wii, PS3, XBOX, PSP … (po sili razmer) in ti povem da naš 12-letnik najraje igra PSP, ravno zato, ker je mobilna varjanta.
Aktualen je še Wii, ostala dva pa samo, ko pridejo mulci na obisk. PS3 še največkrat uporabljamo za BlueRay-e, zelo redko.
Mlajši sine – 7let, pa teh naprav sploh ne porajta, razen včasih Wii.
Če se boste odločali za statično varjanto, ti definitivno priporočam Wii (glede na to da iščeš samo konzolo, ne tudi movie predvajalnika), pa kupiš dva dalinca in otroka istočasno igrata … pri nas najraje Mariocart ali športne igre … tenis, košarke, boks … oba istočasno… včasih igramo vsi 4-je… meni je predvsem všeč ker imaš tu na voljo ogromno športnih iger, kjer si aktivno udeležen.
Včasih je imel Tehnomarket v trgovini vklopljen Wii in si ga lahko sprobal … mogoče preverite če imajo še vedno to .. za lažjo odločitev.
Je pa res da ima PS3 odlično grafiko … mal pretehtajte za kaj boste zadevo največ uporabljali pa se potem odločite.
Forum je zaprt za komentiranje.