Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Psihoterapija

Psihoterapija

Bi rekel, da so tolk zrele, da se te izognejo ali pa so tebi nezanimive.[/quote]

-;))))))))))))
-;)))))))))))))))))
-;))))))))))))))))))))))[/quote]

Pa še res je.

Če nečesa ne vidiš, še ne pomeni, da ne obstaja.

Jaz sem začela s psihoterapijo v eni krizni situaciji, se izvlekla iz krize, nato hodila s krajšimi pavzami tri leta in uspela poštimat svoj lajf na vseh področjih.

Sedaj spoznavam, da je psihoterapija nekaj, kar bi moral vsak investirat zase – časovno in finančno. Tu brez vložka časa in denarja ni rezultata, vendar se splača.

Ne dam pa prav tistim, ki pišejo, da se moraš s terapevtom štekat. To nima nobene veze, saj terpavet ni tam zato, da te samo posluša ali ti pritrjuje, Važna je strokovnost terapevta. Če res delaš na sebi, rabiš terapevta, ki te realno spodbuja, nastavi ogledalo, ti pokaže še drug zorni kot, se ne strinja s tabo, te vpraša tisto neprijetno vprašanje itd.

Tako le išči, kakšna priporočila ima terpavet in po kateri metodi dela.

Srečno.

Neoseben ali hladen oz. striktno poklicen odnos ne moreš imeti s človekom, ki mu govoriš zelo osebne stvari iz svojega življenja – to lahko imaš recimo s poslovnim partnerjem, ki ga parkrat vidiš. Seveda moraš čutiti določeno naklonjenost, saj zato nam tudi prijatelj ni vsak, če nam ni blizu.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Med ženskami ponavadi vlada zavist. Podobno kot med moškimi tekmovalnost.[/quote]
Kot da je med ženskami pa ni lol. Kaj takega lahko izjavi samo wannabe izkušen moški.[/quote]
Saj zavist je nekaj podobnega, ti “izkušenec”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bi rekel, da so tolk zrele, da se te izognejo ali pa so tebi nezanimive.[/quote]
Sej ne, da sem že v naprej predvidel kdo me bo citiral (tudi s čim me bo citiral) lol

Ok, potem mi pa na tole odgovori pametnjaković. Zakaj potem obstaja toliko sovraštva med ženskami ? Namreč, imam kar nekaj kolegic, ki tudi same pljuvajo čez druge in imajo nasplošno zelo slabo mnenje o ženskah. Če ti še baba reče “babe smo smotane”, potem že mora bit nekaj na tem. Obstaja cela kopica žensk, ki imajo več prijateljev, kot prijateljic oz. prijateljic sploh nimajo.

Medtem, ko moški ne bo nikoli pljuval čez svojo vrsto, razen če se gre za kako gejčino, ki se je večino lajfa družil z ženskami.[/quote]

pa ti metodično vsak dan pljuvaš po nekaterih forumaših, ki ti v razmišljanju niso podobni!!

ti povem, zakaj sem imela (že kot otrok) in imam še vedno raje moško družbo in moške prijatelje? že od OŠ dalje imam bad izkušnje s “prijateljicami”.. ko so bile s tabo je bilo vse oh in sploh, za hrbtom pa so čez tebe udrihale.. čista fovšija.. je blo velik fantov vame zalublenih, pa jih je to jebalo.. in potem v gimnaziji nč bolš.. pa na faksu tud.. babe so vedno neki zahinavle in te opravljale za hrbtom.. tko da se z deci dost bolš razumem :)) no mogoče pa je tudi družinsko okolje prispevalo, da je temu tako.. imam samo bratrance, brata in sinove 😀 sami fantje.. tnx god 😉

Sej ne, da sem že v naprej predvidel kdo me bo citiral (tudi s čim me bo citiral) lol

Ok, potem mi pa na tole odgovori pametnjaković. Zakaj potem obstaja toliko sovraštva med ženskami ? Namreč, imam kar nekaj kolegic, ki tudi same pljuvajo čez druge in imajo nasplošno zelo slabo mnenje o ženskah. Če ti še baba reče “babe smo smotane”, potem že mora bit nekaj na tem. Obstaja cela kopica žensk, ki imajo več prijateljev, kot prijateljic oz. prijateljic sploh nimajo.

Medtem, ko moški ne bo nikoli pljuval čez svojo vrsto, razen če se gre za kako gejčino, ki se je večino lajfa družil z ženskami.[/quote]

pa ti metodično vsak dan pljuvaš po nekaterih forumaših, ki ti v razmišljanju niso podobni!!

ti povem, zakaj sem imela (že kot otrok) in imam še vedno raje moško družbo in moške prijatelje? že od OŠ dalje imam bad izkušnje s “prijateljicami”.. ko so bile s tabo je bilo vse oh in sploh, za hrbtom pa so čez tebe udrihale.. čista fovšija.. je blo velik fantov vame zalublenih, pa jih je to jebalo.. in potem v gimnaziji nč bolš.. pa na faksu tud.. babe so vedno neki zahinavle in te opravljale za hrbtom.. tko da se z deci dost bolš razumem :)) no mogoče pa je tudi družinsko okolje prispevalo, da je temu tako.. imam samo bratrance, brata in sinove 😀 sami fantje.. tnx god ;)[/quote]
Vse lepo in prav. Samo kaj, ko si ti fantje želijo s tabo še kaj več, kot samo prijateljstvo. Je to potem še vedno prijateljstvo ? I don’t think so babygirl.

ti povem, zakaj sem imela (že kot otrok) in imam še vedno raje moško družbo in moške prijatelje? že od OŠ dalje imam bad izkušnje s “prijateljicami”.. ko so bile s tabo je bilo vse oh in sploh, za hrbtom pa so čez tebe udrihale.. čista fovšija.. je blo velik fantov vame zalublenih, pa jih je to jebalo.. in potem v gimnaziji nč bolš.. pa na faksu tud.. babe so vedno neki zahinavle in te opravljale za hrbtom.. tko da se z deci dost bolš razumem :)) no mogoče pa je tudi družinsko okolje prispevalo, da je temu tako.. imam samo bratrance, brata in sinove 😀 sami fantje.. tnx god ;)[/quote]
Vse lepo in prav. Samo kaj, ko si ti fantje želijo s tabo še kaj več, kot samo prijateljstvo. Je to potem še vedno prijateljstvo ? I don’t think so babygirl.[/quote]

hja, v bistvu imaš prav.. je kar nekaj takih prijateljstev propadlo potem 🙁 veš, zdej imam enega in je gay.. pa lahko debatirava tudi o malo bolj babjih stvareh :)) pa brat je tud zelo dober prijatelj.. no tukaj ni takšnih težav 😉

aha, aha (delam se da me zanima)

lmao.. jaja, ti se kr deli.. če te ne bi zanimal, ne bi repliciral.. matr se delaš nedostopnega.. aja, to je taka taktika, da bejbe bl palijo, al kaj? me zanima.. tko v rl.. a pali to? 🙂 malo statistike prosim 😉

V reali se res večkrat naredim nedostopnega, na internetu se mi pa res ni treba it teh igric.

Ja itak da pali. Še pri vsaki do zdaj je. Potem pa klici, smski, “zakaj me ne maraš”, “kaj sem ti nrdila”,…Počakaš še kak dan, dva in se že točno vid kaj želi imet od tebe 🙂

aha, aha..
(didaskalije: .. in pretvarjala se je, kot da jo to blazno zanima..) ;P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close