Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis psihološke knjige

psihološke knjige

A mi lahko kdo priporoči kakšno dobro knjigo…za notranjo rast? Ali pa kakšno o intuiciji?

Krasna knjiga o intuiciji je delo Johna Hollanda: 101 pot do boljše intuicije, glede del o osebni rasti; priporočam nasledne avtorje: Louise Hay, Wayne Dyer, Gray, Susan Jeffers, Tolle. Za začetek bo dovolj.

Lp

Zločin in kazen – Fjodor Mihajlovič Dostojevski

Poppy je enkrat krasno napisala, da ji ne grejo kao duhovne knjige z “jaz-edini-vem-kako-morate-živeti-in-boste-srečni-za-zmešat” nauki. Pravzaprav res ni nekih univerzalnih napotil “za rešitve vseh življenjskih problemov”.

Pa vendar zase lahko trdim, da mi določena knjiga pride pravi trenutek kar sama v branje. Težko bi sicer razložila, zakaj me je še pred nekaj meseci znanka brezuspešno skušala prepričati, da jo zares MORAM prebrati. Eh, gotovo! … Potem pa imam v dnevu popolnega odklopa v drugem okolju čas samo zase. Z ravno to knjigo. Spet predlog knjižničarke, ki ga prinese domov ena od hčera… Jo preberem, a iz nje “vzamem” le tiste utrinke, ki jih v tistem obdobju na nek način… potrebujem. (Poppy, mogoče je bolje, da prekineš z branjem… 🙂

Priscilla Cogan in njena Stara pajkovka.

New Report

Close