Psiholog in psihiater v Mariboru
Ali lahko kdo svetuje dobrega psihologa in psihiatra v Mariboru?
Srečujem se z depresivno motnjo in izgorelostjo in bi res rada nekoga, ki ga priporočajo pacienti.
Osebni zdravnik mi je priporočal Jasno Krump v Židovski ulici.
Kakšne pa so vaše izkušnje?
Vsak nasvet bo v stiski, v kakršni sem, dobrodošel.
Hvala.
p.s. Ne mešam jabolk in hrušk s psihologi in psihiatri;) Prav dobro poznam razliko, le oba potrebujem.
Ampak nabrž ne hodiš k obema naenkrat ??
Sama sem se soočila z istim problemom, vendar nisem šla k nikomur, razen k os.zdr. po antidepresive za nekaj mesecev, pa ne bi rekla, da mi je to pomagalo… Razčiščevala sem dooolgoo v svoji glavi … posledice so najbrž večne..
Pred novim ‘razsulom’ se bom poskušala obvarovati dokler bo še čas, ker žal smo za nastalo situacijo v bistvu odgovorni sami, ker to dopustimo.. vem, da se sliši kruto, ampak še bolj kruto je, ko prideš do spoznanja, da si tudi za rešitev popolnoma sam, da ni nikogar, ki bi ti pomagal…
Že slišala za Jasno Krump. Kolegica je bila zelo zadovoljna z njo.
Tudi psihologinja Teodora Jager Pečarič (tel.: 471 13 49) je baje dobra. Ordinacijo ima na Duplešk 40 (Brezje, par hiš pred gostiščem Pri lešniku)
Samo kolikor vem, je pri obeh dolga čakalna vrsta če greš preko napotnice.
Samoplačniško pa vprašaj.
Če se ti pa mudi in želiš do psihologa preko napotnice, pa boš morala povprašat v Zdravstvenem domu nasproti Sodišča.
Andrej Pišec zame ni bil pravi naslov,ker ko sva s partnerjem prišla k njemu,sva bila tam max.15 minut.Ko sem mu omenila,da se meni ne zdi to prav,je znorel,kaj si mislimo,da on ni nič kriv,da ima toliko pacientov,katastrofa res.Priporočam pa res Jasno Krump,zelo preprosta,super ženska.Drugače pa je vredu še mag.Merc Hermina,v Gospejni ulici.
Za Teodoro Pečarič, da kot klinični psiholog ni prepoznala kaj se dogaja z osebo. NI je pravilno diagnosticirala. Naredila je ogromno škodo, saj pacienta ni poslala naprej ampak ga je zadrževala v pri sebi – kljub temu, da mu je vede ali nevede postavila napačno diagnozo. Vedno je boljše izbrati nekoga s koncesijo – saj se le ti bojijo za koncesijo v kolikor pride do pritožbe.
Tudi jaz slišala pohvale za Krumpovo. Sicer pa tudi odlična, tudi sama z izkušnjo izgorelosti, je dr. Ajda Pfifer, ki se poleg izgorelosti ukvarja tudi s somatsko terapijo otrok in odraslih. Krasna ženska, dostopna, pomirjujoča, priporočam. https://www.ajdapfifer.com/
Forum je zaprt za komentiranje.