Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihogena omotica

Psihogena omotica

Hojla
Ali se morda komu dogaja se to da skos cuti kot da hodi po colnu?
Obcutek taksen kot da valovijo tla oz se majejo
Tudi v glavi je napet obcutek utesnjenosti
Res nwm kako bi se lahko opisala te cudne obcutke
Nwm ce gre za psihogeno omotico ali kaj
Tudi v glavi semi vcasih zazdi kot da mi glava trzne se strosi
Januarja lani pa vse do marca sem se spopadala tudi s panicniimi napadi ki so nekako minili
Ampa ta omotica cudna pa se kar ostaja  ali se bom sploh kdaj resila tega,ce ma kdo enak problem mi lahko prosim kaj svetuje ?
Na mr glave mi razen ciste pinalne zleze niso ugotovili nic drugega tudi kri imam vredu zato zdravnik nic ne ugotovi tj gre za psiho problem … ne jemljem pa nic zdravil tudi se nisem bla pri kakem psihologu.

Odgovor na objavo uporabnika
Petra123339, 03.01.2022 ob 19:02
Hojla
Ali se morda komu dogaja se to da skos cuti kot da hodi po colnu?
Obcutek taksen kot da valovijo tla oz se majejo
Tudi v glavi je napet obcutek utesnjenosti
Res nwm kako bi se lahko opisala te cudne obcutke
Nwm ce gre za psihogeno omotico ali kaj
Tudi v glavi semi vcasih zazdi kot da mi glava trzne se strosi
Januarja lani pa vse do marca sem se spopadala tudi s panicniimi napadi ki so nekako minili
Ampa ta omotica cudna pa se kar ostaja  ali se bom sploh kdaj resila tega,ce ma kdo enak problem mi lahko prosim kaj svetuje ?
Na mr glave mi razen ciste pinalne zleze niso ugotovili nic drugega tudi kri imam vredu zato zdravnik nic ne ugotovi tj gre za psiho problem … ne jemljem pa nic zdravil tudi se nisem bla pri kakem psihologu.

Cepljena ali ne? To je zadnjr case kar pomemben podatek.

Da, imam. Reče se možganska megla. Ali brainfog. Na kratek rok najbolj pomaga prehrana potem pa bolj enostaven življenski slog. Meni je ful pomagalo, ko nisem jedel vec sladkorja.

Acc, 03.01.2022 ob 19:42

Da, imam. Reče se možganska megla. Ali brainfog. Na kratek rok najbolj pomaga prehrana potem pa bolj enostaven življenski slog. Meni je ful pomagalo, ko nisem jedel vec sladkorja.

Velikokrat je vzrok borelioza.

Madamme dd, 03.01.2022 ob 21:22

Velikokrat je vzrok borelioza.

In stranski ucinek pikanja je. Pa kovida tudi.

Nisem cepljena  in tudi v nadaljnem nebom.

Idiot

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close