Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Psihično nasilne ženske?

Psihično nasilne ženske?

ne lepo, perfektno, končno je nekaj imela popolnoma prav, samo njen problem je to, da je res opisala najboljše ravno sebe 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ne lepo, perfektno, končno je nekaj imela popolnoma prav, samo njen problem je to, da je res opisala najboljše ravno sebe :)[/quote]

Kaj Matkic, si dubu prjatla nazaj, da se bosta spet neovirano izživljala nad
neko virtualno žensko? Ker se nad pravimi ne moreta al kako?
Mate eni užitke, res….bedniki prve vrste….

Ne vem kako ti opisuješ prijatle, ampak jaz tukaj gori nimam nobenega prijatla, jih mam dovolj v reali. Drugače pa jaz osebno nimam nič proti tebi, ampak po tvojem opisu sem res prvo pomislil da zlo fino pašeš not ravno sama…….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nimaš nč proti …sam skor vsak dan me prbijaš na neke svoje poste….
Pa z sadnim pa z EnimTipom si me podajate….ker veste, da ne bom
reagirala na orto primitivizem…
Res osebno nimaš nč proti, ja….sam mal bi se izživljal…sm pa ke paše
a ne…kr tko…mal za šport…

Ful podajamo si s tabo, haha. Enkrat na mesec te citiram, pa še to samo zato, ker se tok rada ukvarjaš z mano. Sadni si je našel službo, sadnega ne bo več na forumu, juhu, tole me pa na sadnega spominja,..

Ja, ja, obsedena si z mano, samo še priznat si moraš 😉

Nimaš nč proti …sam skor vsak dan me prbijaš na neke svoje poste….
Pa z sadnim pa z EnimTipom si me podajate….ker veste, da ne bom
reagirala na orto primitivizem…
Res osebno nimaš nč proti, ja….sam mal bi se izživljal…sm pa ke paše
a ne…kr tko…mal za šport…[/quote]

Skor vsak dan? Izživljal? Citiram oziroma omenim tvoj nickname ko je nekaj kar omenjam in obrazložujem in je smiselno da ga dam notri. Izživljal pa se res ne bi nad tabo, se je življenje že dovolj, ni potrebe, niti mi nisi nič nardila, da bi se želel, še kdo ki bi si to kdaj zaslužil ne dobi 😉

Je čist prav, da se copatarjem to dogaja. kdor ni sposoben živeti sam, pač rabi nadzor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Eh, dvorezni meči. Jaz se čisto zavedam, da sem bila hudo tečna v prejšnji vezi. Ampak kadar je ženska tečna, to načeloma pomeni samo eno – in to je, da je partner enostavno ne zadovoljuje (predvsem ne emocionalno in še seveda kako drugače ne). In ja, še moji doma so bili mnenja, da sem semo jaz ta “tečna”, nihče ni pa opazil, da človek sploh ni sposoben normalno komunicirat, kaj šele prepoznavat neke osnovne občutke, da govori eno, dela pa drugo, da mu je 6pack bolj pomemben, kot pa se družit s svojo žensko, da bi dal seks na urnik, namesto neke spontanosti in druženja … Da bi imel vse oprano in speglano, medtem ko je on na tisoč in eni svoji obveznosti. My ass. Katastrofa. Sploh ne vem zakaj je bil z mano, še manj, zakaj sem bila jaz z njim, ker je bil res težek tip – samo nekaj časa pač potrebuješ, da človeka spoznaš (seveda predvsem v težavah). Hvala bogu je ta šola za mano. Res, raje ostanem sama v ljubem miru in svobodi, kot da bi se spustila v podobno nefukncionalno razmerje, kjer bom spet “ta tečna”. To je eno samo mučenje.

In če kakšen moški (ali pa celo ženska) na svetu dejansko misli, da so ženske tečne iz užitka, je pač enostavno moron 🙂

Ja saj, celotno krivdo pripišete njemu. Ni bil dovolj pozoren, vas ni razumel, je imel težak karakter, vas ni dobro poseksal,…Da bi še kaj slabega o sebi napisali, pa ne bo šlo, a ne ? 😉

Pred tako žensko se moraš skos nekaj dokazovat, jo tolažit, ji bit v oporo, ker je pač že v osnovi čustveno labilna oseba. Take gredo v zvezo, ker brez tipa ne preživijo niti en mesec. Potem si pa na hitro izbere nekega cepca, za katerega meni, da bo dobro poskrbel za njo. Tip valda ne izpolnjuje njenih nerealističnih standardov in ko tudi sam počasi dojame, s kakšno kravo je pristal v razmerju, jo kmalu prične zanemarjat, ne da se mu seksat več, raje je v družbi prijateljev, kot da bi bil z njo, itd.

Saj je napisala, da je bila tečna. A zate to ni dovolj? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tečna, ker je partner ni zadovoljil. Ne ni dovolj, pa nehaj trollat, ker si že beden s temi forami.

Evo, zdaj si pa ti tečen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Debeluhar na piškotih, bi me rad sprovociral na forumu. Ja čist hudo no…

Grem na fitnes, ko te jebe.

A dej, dej. Saj sem napisala, da sem bla tečna. In ja, mene ni zadovoljil – jaz pa njega ne, tudi to mi je čisto jasno. In itak, da ogromno odgovornosti nosim tudi sama, da sem se sploh spustila v razmerje z betonom. Jbga, šola pač 🙂

Sem samo obrazložila drugo plat prvega posta v temi.

A dej, dej. Saj sem napisala, da sem bla tečna. In ja, mene ni zadovoljil – jaz pa njega ne, tudi to mi je čisto jasno. In itak, da ogromno odgovornosti nosim tudi sama, da sem se sploh spustila v razmerje z betonom. Jbga, šola pač 🙂

Sem samo obrazložila drugo plat prvega posta v temi.[/quote]

Saj ni tebe krivil, krivil je tiste ki so komentirali stanje (tvoje) kot so 😉

Valjam se od smeha, ko berem komentarje zapriseženih samcih o psihično nasilnih ženskah.
A ste zato zapriseženi samci, ker imate izkušnje, ker so ženske bile do vas psihično nasilne? Če pa nimate nobenih izkušenj, o čem potem blebetate in pametujete?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close