PSIHIČNI TERORIZEM NA DELOVNEM MESTU
Pozdravljeni.
Sem v precepu kaj narediti, namreč v našem oddelku (13 sodelavcev v enem prostoru) je neznosno, ne morem več delati, ker se mi dogaja psihični terorizem od ene sodelavke. Gre za posmehovanje, opravljanje, v vsakem momentu za vsako malenkost in v vsakem pogledu, gre za osebo ki je izgleda mentalno in čustveno prizadeta. Jaz tako ne morem več, ne morem opravljati svojega dela, ker se čisto dekocentriram in ne morem biti uspešen, samozavesten. Zadeva traja že kar nekaj časa, pravzaprav nekaj let. Naj povem, da se s to osebo ne pogovarjam veliko, samo kar se tiče posla, na vsake toliko nekaj privatnega ma ne veliko. Eden od sodelavcev mi je omenil, da če ji ne ponudiš veliko pozornosti enostavno začne s svojo podjebancijo in je to kar neprijetno, sploh zato ker ostali sodelavci vlečejo na ušesa. Naj povem, da si sama nič ne upa, ampak ima zaveznico in to ji olajša podjebancijo, ko je ena zaveznica šla na porodniško si je po določenem času izbrala drugo, saj kot sem že zapisal si sama ne upa kaj veliko. Je pa res, da si mislim, da je vseeno neka reva, namreč v službi si da duška, ko je pa doma za štirimi stenami pa se sama sebi smili, stara je 33 let, nima družine, ne otrok, nima niti fanta. Samo bejži od tega energetskega vampirja, bi rekla kakšna jasnovidka.
Glede šefov pa takole: ker je kot delavka med najboljšimi in ima veliko privilegije se bojim, če bi se o tem pogovoril z direktorico ne bi nič zaleglo ampak bi to dobilo druge dimenzije, namreč, če bi se zgodil nek pogovor na mojo pobudo med mano, njo in šefi bi le ta vso to ceremonijo seveda taka kot je razbobnala naokoli in seveda takšna tarča ne bi želel biti, ker to mene ubija.
Mislim, ta oseba je nekaj nabolj groznega kar se ti lahko godi.
Ne vem kaj narediti, se lahko komu pritožim (nameraval sem napisati eno tako dolgo pismo direktorici, vendar kot pravim nisem toliko priljubljen pri šefih kot je ona in bom tu le popušil), namreč razmišljam tudi o odhodu.
Lahko pomagate!
Če ti odhod ne predstavlja nikakršnega kasnejšega problema npr. finančnega, pojdi. Če praviš, da že več let traja trpinčenje.
Sicer ne razumem tega, zakaj dovoliš, da te tangira neka sodelavka. Odločno se postavi in ji daj vedeti, kaj počne. Najlažje se je spravljati na tiste, ki so tiho in nič ne upajo povedat. Pa ne razumem zakaj. Jaz vsakemu povem takoj, da se tako z mano ne more pogovarjat. Enkrat ko je direktor bleknil eno neresnično izjavo o meni pred sodelavci, sem lepo šla v njegovo pisarno, mu povedala, da to kar je rekel, ni lepo in ni res in se mi je opravičil.
Načeloma ljudje itak bolj maramo tiste, ki povejo svoje mnenje, kot pa one “sive, tihe miške”, pa naj bodo še tako pridne.
Moj predlog je pa malce drugačen:
– začni si voditi seznam kdaj in na kak način se je izvajal “psihični terorizem” nad tabo, mogoče začni snemati dogajanje (kakšna mini kamera recimo ali snemalniki v obliki USB ključa)
– po zbranih (recimo 2 tednih) teh informacij se zmeni s šefico, da bi se rad nekaj pogovoril z njo in s to sodelavko in če se lahko dobite skupaj, da se o nečem pomenite, nato stopi do sodelavke in ji enako povej
– če pride do tega sestanka povej šefici: da se tvoja sodelavka nenehno naslaja nad tabo in izvaja teror nad tabo, te ponižuje in zbija tvojo delovno zbranost, motivacijo; da si zapisal, posnel kar nekaj teh zadev in da imaš tega enostavno dovolj; da prosiš sodelavko da s tem prekine in da je ne tožariš, ampak enostavno ne veš kako drugače uredit to, ker s tem dejanjem ubija delovno klimo in posledično ne trpiš samo ti, ampak tudi podjetje, ker se težje zbereš, ker poslušaš non stop posmehovanje, blatenje ipd.
v končni fazi, če je šla na osebni nivo in žali tebe, tvoje ime, jo lahko tudi osebno vložiš tožbo in ji poveš, da če ne bo šlo drugače, boš primoran prati umazano perilu na sodišču…
mogoče pa zaleže in ti ne bo treba menjat delo, samo zna pa biti pekel da dosežeš mir…
Ojla.
Te popolnoma razumem in ti verjamem, da razmišljaš o odhodu. Imam eno podobno sodelovko. Zna bit nesramna do določenih sodelavcev. Leta isto 33, sama brez otrok in popolnoma brez energije. Pokaže čustva, ampak tako kot praviš ti. Če ji ne pokažeš pozornosti te lahko spravi ob živce.
Tudi pri meni je podobno. Namreč, dobila sem službo. Enako velik kolektiv. Zdaj me določeni gledajo, kot nevem kaj, neko čudo. Tak občutek sem jaz dobila, ker sem do službe prišla preko poznanega. Eden od vodilnih je moj sorodnik. Počutim se nezaželjeno, čeprav delam veliko. Nihče mi direktno ne pokaže, ampak občutim to. Ne grem rada v službo že sedaj. Če bi imela možnost bi šla stran, ko se mi pogodba isteče. Samo na trenutne razmere me je strah iskati drugo službo, ker je to zanesljivo podjetje. Mama mi pravi naj se ne sekiram in delam svoje delo, vendar ni to tako enostavno. Vsi stojijo na kupu, čvekajo, jaz pa delam, ker imam čist drugo delo kot oni. Kako naj vse to premagujem?
Kaj bi mi vi svetovali? Kako naj ostanem močna, ker se mi zdi, da sem vedno bolj šibka in sem začela delati napake.
Hvala, lp
Lej, mama ve kaj govori in mama ima prav.
In kaj, če si dobila delo preko vez? Kaj je to takšnega? Če delaš pošteno, se redno dokazuješ, da si sposobna in primerna za delo, bodi vesela, da so te veze spravile na ta stol in naj ti bo vseeno za cel kokošnjak, ker sčasoma bo prišel nekdo drug z vezami in bodo spet fauš.
kaj ti svetujem, idi ven s prijateljicami/prijatelji, konkretno ga zažuraj (pa četudi bo to sproščen večer) in spet bo lažje za nekaj časa. 🙂
Pozdravljeni vsi skupaj,
točno vem kako vam je. Nekaj podobnega se dogaja tudi meni, zato žal nasveta ne morem dati, prosim pa lahko za njega.
Imam sodelavko, ki je res “nesramna”. Očita mi vsako malenkost, ki jo “kao” ne naredim njej po volji. Naše podjetje je malo, tako da je direktor edini nadrejeni, vendar glede na to da sem dlje časa od nje na podjetju, da delam bolj zahtevno in odgovorno delo ter da imam daleč višjo izobrazbo od njene, naj bi imela neko funkcijo nadrejene osebe. Poudariti moram, da je ta sodelavka še zaposlena preko študenta, stara je 31, brezupen primer (enako kot pri vas)…
ne vem kaj naj naredim, nočem se prepirati, vendar določene naloge za njo naredim, ona pa se še na vse to posmehuje. Opravlja pa delo telefoniske…
Oseba Enako, kako se pa razumeš z nadrejenim, kot edinim šefom, ki je nad teboj?
Lahko povem iz izkušenj, če se z nadrejeno osebo razumeš in te podpira in ceni tvoje delo, bo dvakrat premislil ali pretehtaval. Če te ne mara, si lahko kvečjemu “požvižgavaš, ker boš vedno kratko potegnila ti.
Imela sem na začetku nadrejeno osebo, ki je podpirala moje delo in ga je tudi cenil, spoštoval. Ko so prišle ženske na “oblast”, sem dve oziroma tri leta trpela, ker je bilo polno šikaniranja, mobinga in kar paše zraven. Sedaj imam drugo nadrejeno osebo, ki je že v času, ko se ni vedelo, da bo postal nadrejeni, ocenil moje delo in mene kot človeka. Zato je moja namestna zamenjana vodja izgubila podporo, ker se ve, da gledajo samo oziroma dostikrat, kako bodo sebe speljali na bolje in drugega potlačili v nič. Veš kako dobro je, ko ne pade nekdo več na vsako besedo, ki je izgovorjena samo iz žlehtnobe. Perfektno.
Če je tvoj nadrejeni dokaj normalen, ob priliki izrazi problem. Če te pa ne mara, potem pa zaleglo ne bo nič. In boš v skrajnem primeru lahko opravljala vsa njena dela, če bo tako naneslo.
Najprej pretehtaj odnos, ki je med teboj in nadrejenim. Če meniš, da lahko posreduješ pripombe v tvoj prid (naj bodo dokazljive), potem ob priliki izpostavi le to. Če je pa zelo pereče in nadrejeni podpira, pa izpostavi problem kot samostojen. Včasih je fajn počakati, da srž doseže sam napako, katero lahko izpostaviš in utemeljiš.
V takšnih primerih, ko je na vrsti šikaniranje ali mobing, je vse odvisno od nadrejenega – podpre ali ovrže ali še bolj nasankate ali pa pridobite svoj določen mir.
Sedaj sodelujem s prvo nadrejeno tako, da si napišemo, potem se obnašamo, kot da nič ni bilo. V vednost damo pa drugemu nadrejenemu.
Vse, kar se dogaja, si pišite. Če bo potrebno, dajte uradni zaznamek tudi v podpis.
Se opravičujem, z vikanjem, tikanjem, pač poklicna deformacija. Bistvo vsega je, da imate dokaze, ko boste želela kaj predstaviti.
Forum je zaprt za komentiranje.