Psihične bolečine
Saj ni treba ugibat. Lahko podaš predlog, da v kolikor je storilec znan, narediš tako, v kolikor pa ni, pa narediš tako. :))
Ti si pa res občutljivo in pravičniško bitje, ki točno ve, ka si kdo lahko privošči in kaj ne. 🙂
Ko boš ugotovil, kdo in kaj so v resnici pravniki in komu ali čemu služijo, ti bo življenje lažje.
V življenju sem srečala kar nekaj klasičnih “kriminalcev”. Pa jih večina ni bila tako moralno pokvarjenih kot kakšen pravnik. Ali pa še kakšna druga x oseba s kakšnega x področja.
Ti si pa res občutljivo in pravičniško bitje, ki točno ve, ka si kdo lahko privošči in kaj ne. 🙂
Ko boš ugotovil, kdo in kaj so v resnici pravniki in komu ali čemu služijo, ti bo življenje lažje.
V življenju sem srečala kar nekaj klasičnih “kriminalcev”. Pa jih večina ni bila tako moralno pokvarjenih kot kakšen pravnik. Ali pa še kakšna druga x oseba s kakšnega x področja.[/quote]
Joj, saj že dolgo vem, da so med pravniki največji pokvarjenci. Saj jih najdeš povsod, tudi med poštarji. Tisto v prvem stavku pa velja. :))
V življenju sem srečala kar nekaj klasičnih “kriminalcev”. Pa jih večina ni bila tako moralno pokvarjenih kot kakšen pravnik. Ali pa še kakšna druga x oseba s kakšnega x področja.[/quote]
Joj, saj že dolgo vem, da so med pravniki največji pokvarjenci. Saj jih najdeš povsod, tudi med poštarji. Tisto v prvem stavku pa velja. :))[/quote]
Mogoče sem bila mal tendenciozna, ker iz prakse poznam veliko res namišljenih uveljavljanj duševnih bolečin in sem malce “alergična” že na to.
Moti me način kako nekdo sprašuje po tem. Kot da hoče samo nekoga “zaj…”. Tudi žrtve poanavdi malce drugače pristopijo.
Vseeno pa je to forum in ne odvetniška pisarna.
Forum je zaprt za komentiranje.