Psihiatrična Klinika Ljubljana Polje
dostojanstvo krši marsikdo, 07.06.2017 ob 20:34
ko tisti, ki si jim verjel pričnejo širit katastrofalne preklete laži o tebi je čas, da te boleče stvari neseš na najvišje možno sodišče, ne samo na slovensko.
Poz. Jaz sem kao hotela narediti samomor, ker sem pomotoma spila gutljaj razredcenega gnojila in razkuzila. To o samomoru mi sedaj redno servirajo v izvidih. Sploh nisem samomorilni tip, ne sedaj in ne v preteklosti. Sedaj se
mi to rula po kartotek
in kar nekaj horror zgodb.
poročam s
terena
ajsav, 07.06.2017 ob 08:46
Sin je samoiniciativno prišel k njim po pomoč, ker je imel lažji napad panike. Kljub temu, da ni bil agresiven so ga zaprli v varovan oddelek.
Drugi dan smo prišli k njemu na obisk. Pohvalil je osebje. Prinesli smo mu računalnik, kar je bila napaka. Hotel je namreč na spletu omeniti situacijo, ki se mu je zgodila. Ko smo mu ga hoteli vzeti se je nekoliko razburil. Poklicali smo osebje ,da ga umirijo . Prišlo je pet silakov, vendar se je medtem popolnoma umiril.
Ko smo odšli se je za njega začela kalvarija. Ta dogodek so izkoristili, kot incident in mu v prisotnosti zdravnice hoteli uvesti pomirjevala. Hotel ji je položiti roke na rame in ji samo dejati, da pomirjeval res ne potrebuje. Silaki so skočili na njega ga davili, lomili, tako ,da so mu od pritiska popokale žilice v očeh v glavo je postal popolnoma moder in zatečen. Vklenili so ga za 24 ur na posteljo. To je bilo njihovo zdravljenje.
Seveda nama z ženo tega naslednji dan nihče ni nič omenil, pa tudi v odpustnici ni bilo ničesar o tem . Zdravnica, ki je govorila z nama, ni o tem črhnila niti besede. Dobila sva ga popolno zatečenega in modrega v glavo oči so bile krvave. Pulz mu narašča na sto šestdeset, dobiva napade panike o tem pa noče govoriti, saj so mu grozili, da bo še huje ,če to pride na dan.
Drugi dan sva z ženo prišla, da za njegovo službo dobiva od njega določene podatke. Niso nam dovolili do njega . Zgovarjali so se ,da naj počakava ,ker imajo veliko dela in zdravniki nimajo časa.
To je psihiatrična klinika Ljubljana, Ko prideš da ti pomagajo ,te barabe razbijejo.
Starši ste klicali, da ga umirijo, ker se niste mogli z njim pogovorit?
Je v vaši družini običajno, da dajete tujcem roke na ramena, ko jim želite nekaj samo povedati?
Forum je zaprt za komentiranje.

. .