Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihiatrična Klinika Ljubljana Polje

Psihiatrična Klinika Ljubljana Polje

ko tisti, ki si jim verjel pričnejo širit katastrofalne preklete laži o tebi je čas, da te boleče stvari neseš na najvišje možno sodišče, ne samo na slovensko.

Vasja, marš nazaj v bolnico.

ko imajo enkrat podatke o človeku se lahko izmišljujejo marsikaj. Zato kdor je pameten naj modro opazuje in zbira dokaze.

Če bi naše zdravstvo delovalo tako kot se zagre, ne bi brali kronike o odrezanih glavah in ostalih masakrih raznih psihičnih bolnikov, ki se sprehajajo po ulicah, namesto da bi bili za zidovi ustreznih ustanov.

Je pa res, da norca ne moreš prepričati, da je nor, kar se vidi tudi v tej temi, ki jo je odprl nekdo, ki bi moral biti izoliran od nič hudega slutečih (so)ljudi.

a si res tako naivna, da misliš, da ” uradni”, ki imajo podatke od državljanov, teh ne zlorabljajo?! Da se ne lažejo in ne norčujejo, ko zapustiš nek urad?! ZBUDI SE.

Če bi naše zdravstvo delovalo tako kot se zagre, ne bi brali kronike o odrezanih glavah in ostalih masakrih raznih psihičnih bolnikov, ki se sprehajajo po ulicah, namesto da bi bili za zidovi ustreznih ustanov.

Je pa res, da norca ne moreš prepričati, da je nor, kar se vidi tudi v tej temi, ki jo je odprl nekdo, ki bi moral biti izoliran od nič hudega slutečih (so)ljudi.
[/quote]

javni sektor ima naše podatke, v javnem sektorju pa so vsakojaki ljudje, torej sklepaj kaj vse počnejo ko mi ne vidimo, kaj lažejo, kaj pljuvajo, o nekem človeku.

podatki od vseh ljudi so praktično ” uradnim” na pladnju in teoretično lahko delajo karkoli hočejo, tud kozlajo lahko po nas z prekletimi lažmi.

Pa kaj je s tabo narobe, saj ni point v vzpostavitvi dominance, kontrole in avtoritite. Point je v tem, da se bolnim ljudem pomaga, duševne bolezni so huda reč in se ne ozdravijo s premočjo nad človekom in z nobenim nasilnim odnosom. Vedno s pomočjo, tolažbo, sprejemanjem, oporo! Pojma nimate Balkanci, kaj je to psihiatrija, ki deluje. Pojdite v Evropo pogledat, kako vsi zaposleni od čistilk do zdravnika pomagajo psihiatričnim bolnikom, skrbijo za dobro počutje bolnikov, pazijo, da jih ne pozdravijo in vedno varujejo njihovo človeško dostojanstvo, zavedajoč se njihove psihične nemoči, prav tako ni nikoli nobenega nasilja, ni fizilne sile, v Italiji lahko nekoga v primeru nasilnosti zaradi shizofrenije privežejo le v primeru, če to odobri sam župan mesta!

Imela sem stike s temi psihiatri. Zaradi matere, ki je odvisnicca od tablet. Ce me ne bi bilo zraven, bi jo ze pred mano besedno “zmleli”. Samo obracanje besed, manipulacija in globoka zloba zeva iz njihovih oci. Ce je kje pekel, sem ga tukaj videla in obcutila. Energija v teh ustanovah, hja.. lahko le recem, bezte stran se preden sploh pomislite, da bi sli na to mesto. Razen ce je vasa motnja mazohizem, je to pravi kraj za vas. Ce obstaja kaksna pravica, se bo to sesulo samo vase. Hvala Bogu, da se pocasi tega zavedamo.

Anita, kaj so pa s tvojo mamo počenjali? 🙁

Jaz priporočam, da si ogledate tale video o Barbki Špruk: https://www.youtube.com/watch?v=EibTHR8U1s0 . Na youtubu je še veliko posnetkov o njej.
Šla sem na njeno predavanje o depresiji. Depresijo je imela od leta 2002/3. Da povzamem, s psihiatrično bolnico Polje ima ZELO slabe izkušnje, od vseh prevelikih doz zelo močnih “zdravil” je postala odvisna. Ko je bila zadnjič v Polju, je zaradi travm in groznega osebja brez sočutja poklicala svojo mami. Mami je rekla samo, da ne zdrži več in bo rešitev poiskala sama, ona pa naj ji le stoji ob strani. Torej mami jo je prišla iskat, pustila službo kljub še 4 ali 5 otrokom (število otrok sem pozabila) in ji stala ob strani ves čas. Leta 2008 je vzela zadnje zdravilo, neke kapljice, ki so jo paralizirale za 5-6 ur da niti govorit ni mogla, na postelji jo je pa nepremično našel njen oče. Takrat se je odločila, da mora to odvisnost odpravit. Pomagala si je tudi s pomočjo raznih knjig (Transurfing realnosti-1 knjiga Prostor različic itd.) in postala uspešna.

Srečno.

Daj Barbka, nehaj s temi samoslavospevi.

Daj Barbka, nehaj s temi samoslavospevi.
[/quote]

Zakaj pa ne. Pozdravila se je in to takrat, ko je zbežala od psihopatov. Nekaterih.

Točno to kar Barbika govori o Polju sem jaz zvedela od sorodnika, ki je ves paničen ko pride notri…zdravniki psihiatri in bolničarji grozijo človeku da pod prisilo jemlje zdravila.
Tudi če zunaj ne jemlješ zdravil in si v kakšni inštituciji npr. dom starejših ti grozijo, da če ne boš jemal teh zdravil te bodo poslali v Polje in to tudi naredijo. 🙁

Imam tudi frenda ki je imel enega od staršev notri in je reku, da ga je pripeljal notri in je bil čisto ok, drugi dan pride na obisk starš čisto adijo strmi vanj čisto apatičen total zadet od zdravil, je reku da ga je takoj odpeljal ven in nikoli več nazaj. Mislim, da se ljudje, ki s tem nimajo opravka, sploh ne zavedajo kako to zgleda. Jaz sem bila šokirana, ko sem to videla.
Imamo zakone,ki to prepovedujejo ampak kaj ti pomaga če pa vsi iz tega foha skupaj držijo…

Kar se pa gospe Hlade iz NIJZ (zastopnice za pacientove pravice tiče) pa iz lastnih izkušenj lahko povem, da sploh ne odgovorja na elektronsko pošto.

Ne oporekam tega, kar si napisala, ampak ne razumem, zakaj bi nekdo zaradi lazjega napada panike hotel iti v psihiatricno bolnico.

Vsi vedo, da Duša Hlade kot bivša zdravnica podpira psihiatriatrizacijo Slovenije. Tega niti ne zanika. Vedno je podprla zdravnike psihiatre, nikoli pa pacienta in njegovih pravic! Čim ta ženska nekdanja zdravnica po poklicu, sliši zapacienta z izkušnjo psihiatrije, že se ji dlake pokonci postavijo, kar z očmi začne zavijati od prezira in omalovaževanja človeka, takoj ga zatolče, češ da je treba ubogati zdravnika. To ni zaupanja vredna oseba, h kateri bi se pacienti, tudi psihiatrični lahko zatekli po ukrepanje in pomoč.

Kako in na kak načinpa naj bi psihiatrija pomagala?Niso vedeli pomagat lastnim zaposlenim,raje jim pogodbe ne podaljšajo in tako šizfreniki drugje imajo prisluhe,privide,da jim vstavljajo sodelavci sledilne naprave,da jih snemajo,…

A je res hud znak psihične bolezni povešena lica kot buldog?

A to misliš na tak obraz kot kake direktorce,glavne sestre,zdravnice o hudi psihični motnji?SO že enkrat pisali o teh težavah.

Kaj jim pa kradejo? A copate?
[/quote]

Koza vzvišena, kradejo jim osebne predmete.
In človeško dostojanstvo .

Jaz sem sel na obisk… V LJ in tudi Vojnik … lahko recem zelo velika razlika v prijaznosti osebja sester pa tudi sam izgled urejenost bolnice. Vojnik zmaga sigurno ….

Sploh na stdenc ni treba prit.
Zadošča csd, ko si v riti, da se strezneš in vidiš, kje kot družba smo.

Jebal jim bomo milu mater gamadi židovski na psihiatriji

Ne laž IDIOT

Odgovor na objavo uporabnika
___nekdo___, 12.10.2017 ob 16:57

Jaz priporočam, da si ogledate tale video o Barbki Špruk: https://www.youtube.com/watch?v=EibTHR8U1s0 . Na youtubu je še veliko posnetkov o njej.
Šla sem na njeno predavanje o depresiji. Depresijo je imela od leta 2002/3. Da povzamem, s psihiatrično bolnico Polje ima ZELO slabe izkušnje, od vseh prevelikih doz zelo močnih “zdravil” je postala odvisna. Ko je bila zadnjič v Polju, je zaradi travm in groznega osebja brez sočutja poklicala svojo mami. Mami je rekla samo, da ne zdrži več in bo rešitev poiskala sama, ona pa naj ji le stoji ob strani. Torej mami jo je prišla iskat, pustila službo kljub še 4 ali 5 otrokom (število otrok sem pozabila) in ji stala ob strani ves čas. Leta 2008 je vzela zadnje zdravilo, neke kapljice, ki so jo paralizirale za 5-6 ur da niti govorit ni mogla, na postelji jo je pa nepremično našel njen oče. Takrat se je odločila, da mora to odvisnost odpravit. Pomagala si je tudi s pomočjo raznih knjig (Transurfing realnosti-1 knjiga Prostor različic itd.) in postala uspešna.

Srečno.

Barbko osebo poznam še iz otroštva iz Komende. Punca razvajena, manipulatorska, izsiljevalska.

V čem je danes uspešna? V cufanju denarja od psihicno nestabilnih ljudi. Na sestanke pa vabi promotorke dragih prehranskih dodatkov in si zaslužek delijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close