Psi na plaži in v morju
Na monu je posebna kategorija ljudi, ki ne mara psov. Zakaj? V prvi vrsti so to ljudje, nezadovoljni sami s sabo. Ljudje ki nimajo nikogar ali pa ne znajo/nočejo z nikomer vzpostaviti pristnega stika. Osamljeni, nergači, sitnobe, zateženci…ki si ne priznajo, da v podzavesti zavidajo lastnikom psov, ki ne le da imajo svoje pasje prijatelje, ampak navadno tudi družine, prijatelje, sodelavce, znance in z njimi zdrave človeške odnose. Pes je le še pika na i.
. kaj imas pa ti proti dojenckom. Cudna si, da se na dojencke spravljas… pes, ki pa drugega psa polize in povoha vsepovsod in se vse dreke.maokoli in te potem ljubcka in lize… mmm to ti je pa njami ane… moti te oa plavalna plenica… cudna si… res boljse, da si cimdalj od dojenckov, ker si leglo bacilov
Na Korziki so psi na vseh plažah, v kampih, restavracijah, na trajektu. Nikjer nisem videla, da bi bil psom prepovedan dostop. So pa vsi psi na povodcih, lastniki jih imajjo ves čas pod nadzorom in niti eden ni bil moteč za okolico.
Če bi tudi pri nas lastniki tako poskrbeli za pse, najbrž večina ljudi sploh ne bi opazila, da so z njimi na plaži. Nekatere nestrpneže pa itak vse moti.
. kaj imas pa ti proti dojenckom. Cudna si, da se na dojencke spravljas… pes, ki pa drugega psa polize in povoha vsepovsod in se vse dreke.maokoli in te potem ljubcka in lize… mmm to ti je pa njami ane… moti te oa plavalna plenica… cudna si… res boljse, da si cimdalj od dojenckov, ker si leglo bacilov
[/quote]
Tudi mene motijo nagi otroci v morju, ker ti otroci se 100% polulajo, že tisti v kopalkah se polulajo…
Plavalne plenice me pa ne motijo, če niso že fajn polne, da vse samo še ven steče.
[/quote]
Tudi mene motijo nagi otroci v morju, ker ti otroci se 100% polulajo, že tisti v kopalkah se polulajo…
Plavalne plenice me pa ne motijo, če niso že fajn polne, da vse samo še ven steče.
[/quote]
Ona pise, da jo motijo tisto s plenicami.
Ocitn ma rentgenski vid, da vidi, da so posrane… sicer pa res cudno da jo cloveski izlocki motijo vse vas vecinoma pasjeljubce, zivalski vas pa ne, ker vsi vecinoma kar brez izjeme ljubckate in lizete se z vasimi psi, in to po tem, ko psi na sprehodu mirno ovohavajo in lizejo vse po tleh, dreke in tudi druge pse okoli njohovih odprtin za izlocanje… pa z veseljem daste lupcka vssemu psicku in dovolute, da vas po tem vse lepo polize…
Forum je zaprt za komentiranje.