Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Psi na plaži in v morju

Psi na plaži in v morju

Baje, da imamo pasjo plažo samo v Izoli. Jaz pa sem kar na nekaj koncih videla, da se med ljudmi kopajo tudi psi. (ne ravno na centralni portoroški plaži, a vendar) je to dovoljeno? Nič nimam proti psom, mi je neprijetno, da ne rečem nagravžno, da se par metrov od mene kopa pes.

kako vas lahko moti, ki ne lula in ne kaka v vodi, medtem, ko 2 metra od vas ljudje poleg vas RES lulajo in kakajo.

A veš kolk se more šele psu graužat, ko tebe gleda en meter stran???

Če ne bi imela nič proti psom, tega ne bi rekla, kajne? 🙂

Mene čisto nič ne moti, kot me ne moti, če pes sedi zraven mene na kavču. Da o tem, da je v morju še vse kaj hujšega kot pasja dlaka, sploh ne govorimo.

Mah, naj gredo ti nagravžni pesjanarji u 3pm.
Tudi jaz sem že naletel, da je pes priplaval k men in se hotel oprijet name, ker je iskal oporo pod nogamni.
Naj gredo pesjanarji u pëčlo materno nagravžno nesramno

Jaz bom pripeljala naše kokoške, ovce in kravo, da se malo okopajo in posončijo.

Le daj, da ne bodo reve ves čas zaprte v štali.

Prasec.
Da bi ti vse kure pocrkale!

Nekateri imamo določen higienski standart, ne morem več gledat teh pesjanarjev kako skačejo po men

Prekleta banda pesjanarska nesramna in nagravžna

Pes se NIKOLI ne poščije ali poserje v vodi, še manj gre namazan z vsemi
kremami in deodoranti v vodo ……………………………………..

[/quote]

In?

[/quote]

In?
[/quote]
Nič, nič, samo gruntam kdo je večji svinjakar!

Pa kaj imate tolko proti kosmatincem? Vas noben ne mara pa so potem psi krivi al kako. Res neve kaj inate eni proti psem. Meni je bolj nagravžno, ko glupi starši v morje štulijo dojenčke z posranimi plenicami. Ja tudi to se dogaja.

Sama imam 6 mačk in dva psa, prav lepo sobivamo skupaj v hiši. V času dopustov, ko gremo za teden dni na morje, se k nam preseli prijateljica s svojo mačko in psom… Ji uslugo vrnemo, ko ona gre na dopust.
Pasja plaža? No… me ne moti kaj preveč, med drugim je tudi v Ankaranu in Kopru, moti me,pa da lastniki psov mislijo, da jim je vse dovoljeno… so glasni, ko kličejo svojo žival, le redki počistijo za njo, vlečejo pse v restavracijo in so nepredstavljivo užaljeni,če pes ne sme zraven, so sveto prepričani,da se jim godi če kosmatinec ni v centru pozornosti, pa seveda še tole: nikoli niso krivi oni če pride do kašnih težav z njihovim psom.
Uboge živali, ki imajo take tepce za lastnike…

vsi, ki ste tko proti psom v morju … dajte si 1x masko gor, pa se potopite pod morsko gladino, kaj vse boste videli spodaj … saj nikdar več ne boste želeli v morje 🙂

ni smešno, v resnici je res žalostno, toliko majhnih in večjih koščkov plastike, da te prav srce zaboli. Ampak ne, vas plastika ne moti ane, vam je bolj domača … pes je problem.

Meni je nagravzno, da se drug dopustnik polula par metrov od mene v vodo. Psi tega ne delajo.

Nisem proti psom, moja mami ima dva in dve macki..ampsk pes v morju pa je obup..in ne samo to, potem ko pride iz vode brezglavo taca od brisace do brisace, lize folk in otresa mokro dlako..lastnik ga pa mirno poklice..floki pridi
.. in se smeje zraven..ce bi se dalo, bi jih prijavila…ampak eni ne vidijo dlje od svojega psa.

Če gre za plažo, kjer psi niso dovoljeni, lahko mirno prijaviš.

Združila bom odgovor na temo o denarju, če ga imaš dovolj in psih na plaži:
To, da imaš dovolj denarja in časa, ti omogoča počitnice tam, kjer ni psov na plaži, ne v restavracijah, kjer so sobe za nekadilce ločene in se tudi sicer lahko kadi samo v kadilnici, kjer hrana na krožniku že izgleda božansko in je osebje res prijazno.

Pasja plaža v Ioli si ne zasluži imena plaža….. Nobene sence, skale, školjke, nobene vode…… Po zakonu se pes lahko kopa povsod kjer to ni izrecno prepovedano

Hahahaha
A da kiti in ribice kakajo v morju, vas pa ne moti?
Da ne govorim o ljudeh, kaksne higienske standarde imajo eni, se sam cudis!
Pa tudi ti, kdaj si nazadnje zamenjala posteljino? 😛

[/quote]

In?
[/quote]

Ne dojameš? Pes ne zasvinja vode tako kot ljudje, ki v vodo ščijejo in še kaj in spirajo s sebe kreme.

Čudno, mene ni prišel polizat se noben tuj pes.

Psi so precej bolj čista bitja od ljudi. Nikoli ne bodo lulali/kakali v vodo. Nikoli ne bodo v vodo metali odpadkov, kot so plastenke, vložki, tamponi, ostanki hrane…
In vas motijo psi, ne ljudje-svinje?

No, sicer se pa vidi, da se tule en pasjemrzec sam s sabo pogovarja. Multipla osebnost? Tud tega psi ne poznajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close