Psi na plaži in v morju
Sama imam 6 mačk in dva psa, prav lepo sobivamo skupaj v hiši. V času dopustov, ko gremo za teden dni na morje, se k nam preseli prijateljica s svojo mačko in psom… Ji uslugo vrnemo, ko ona gre na dopust.
Pasja plaža? No… me ne moti kaj preveč, med drugim je tudi v Ankaranu in Kopru, moti me,pa da lastniki psov mislijo, da jim je vse dovoljeno… so glasni, ko kličejo svojo žival, le redki počistijo za njo, vlečejo pse v restavracijo in so nepredstavljivo užaljeni,če pes ne sme zraven, so sveto prepričani,da se jim godi če kosmatinec ni v centru pozornosti, pa seveda še tole: nikoli niso krivi oni če pride do kašnih težav z njihovim psom.
Uboge živali, ki imajo take tepce za lastnike…
vsi, ki ste tko proti psom v morju … dajte si 1x masko gor, pa se potopite pod morsko gladino, kaj vse boste videli spodaj … saj nikdar več ne boste želeli v morje 🙂
ni smešno, v resnici je res žalostno, toliko majhnih in večjih koščkov plastike, da te prav srce zaboli. Ampak ne, vas plastika ne moti ane, vam je bolj domača … pes je problem.
Nisem proti psom, moja mami ima dva in dve macki..ampsk pes v morju pa je obup..in ne samo to, potem ko pride iz vode brezglavo taca od brisace do brisace, lize folk in otresa mokro dlako..lastnik ga pa mirno poklice..floki pridi
.. in se smeje zraven..ce bi se dalo, bi jih prijavila…ampak eni ne vidijo dlje od svojega psa.
Združila bom odgovor na temo o denarju, če ga imaš dovolj in psih na plaži:
To, da imaš dovolj denarja in časa, ti omogoča počitnice tam, kjer ni psov na plaži, ne v restavracijah, kjer so sobe za nekadilce ločene in se tudi sicer lahko kadi samo v kadilnici, kjer hrana na krožniku že izgleda božansko in je osebje res prijazno.
Psi so precej bolj čista bitja od ljudi. Nikoli ne bodo lulali/kakali v vodo. Nikoli ne bodo v vodo metali odpadkov, kot so plastenke, vložki, tamponi, ostanki hrane…
In vas motijo psi, ne ljudje-svinje?
No, sicer se pa vidi, da se tule en pasjemrzec sam s sabo pogovarja. Multipla osebnost? Tud tega psi ne poznajo.
Forum je zaprt za komentiranje.