Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pse na povodce!

Pse na povodce!

Kratka resnična zgodbica iz naše vasi.
Nekoč je živel ljubek nič hudega sluteč rotvajlerček, njegov lastnik je bil simpatičen nabildan mladec z možgani velikosti gozdne jagode. Kužek je bi nemirne narave, rad se je igral s tujimi predmeti in se prosto gibal po dvorišču in po cesti. Ljudje, ki so hodili mimo so bili iz ne vem kakšnega razloga prestrašeni, ko je kužek pritekel za njimi in jim hitel kazati svoje sveže nabrušene čekane, ki so se kopali v opoldanskem soncu….pa samo poigrati se je hotel.

Večkrat se je zgodilo, da se je nagajiva mrcinica postavila sredi ceste in ni in ni hotela spustiti človeka mimo dokler ni prihitel nabildan mladec sporočiti prebledelemu in sveže podelanemu človeku, da je njegov kužek zelo prijazen in da še nikomur ni nič naredil.

Nekega dne pa je mimo hiše prikorakala ženska srednjih let, tistega dne je bil kuža še posebej razposajen in je ženski iz čiste prvinske ljubezni skočil za vrat, saj si je zaželell malo rokoborbe. V žaru borbe ji je razmesaril roko in obe nogi ter povzročil še nekaj prask po vsem telesu. Nadebudni lastnik, ki je zaslišal krike uboge ženske, ki ni dojela pasje igrice je prihitel iz hiše, ko ni bilo več časa izustiti popularne fraze…saj nikomur še ni nič naredil….

Ženska je končala v bolnici, bila pol leta na bolniški, izgubila službo in ima trajne posledice….kuža je na ketni…lastnik, žal še ne….:(

Problem je v tem, ko je pes od tebe oddaljen 100 m pa že renči in poskakuje. Pa nimam ravno “sumljivega” izgleda. :))[/quote]

Nisem še srečala psa, ki bi se trgal zaradi ljudi in renčal že na daljavo. No, razen verigarji, ampak njih razumem.
Robi, brez komentarja sem.[/quote]
Če bi te napadel ali ugriznil nek pes, bi bila še vedno brez komentarja ?

Ti jaz povem, kaj si mislim o tovrstnih lastnikih? Da nimajo pojma, kako vzgojiti psa in uporabljati povodec. Čista osnova. 🙂
Jaz ga še v dvigalu posedem, in če je firbčen, pa bi koga rad povohal, ga s kratkim trzljajem povodca korigiram. Drugo je, če srečam soseda, ki ima pse rad, pa ga z veseljem počoha…[/quote]

sem kaj spregledal ali res manjka nagobčnik???
ups … ob napačnega vodnika/co se obregam !!

beri vsaj 18+ stran[/quote]
Nagobčnik nosi pa samo na busu in vlaku.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

sem kaj spregledal ali res manjka nagobčnik???
ups … ob napačnega vodnika/co se obregam !!

beri vsaj 18+ stran[/quote]
Nagobčnik nosi pa samo na busu in vlaku.[/quote]
in kaj te ovira, da ga ne tudi v kafiču, bloku, liftu, na dvorišču pred blokom??? aja — spet gre za TEBE!!! in tvojo zagovednost

preje nekje sem zasledil od antilope komentar, da si … OK; v redu .. nekaj takega, pa so mi tvoja tipkanja drezala možgane, da je še “nekaj” kosti v omarah ☺
pa se je ravno antilopa pridušala nad psi v bloku … ccc

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nagobčnik nosi pa samo na busu in vlaku.[/quote]
in kaj te ovira, da ga ne tudi v kafiču, bloku, liftu, na dvorišču pred blokom??? aja — spet gre za TEBE!!! in tvojo zagovednost

preje nekje sem zasledil od antilope komentar, da si … OK; v redu .. nekaj takega, pa so mi tvoja tipkanja drezala možgane, da je še “nekaj” kosti v omarah ☺
pa se je ravno antilopa pridušala nad psi v bloku … ccc[/quote]
Pa kdo ti je kriv, če ne dojameš, da te moj pes ne ogroža. Če bi šel mimo, bi te zignoriral, če bi se pa v bloku srečala, mu pa ne bi dovolila stika s tabo, glede na to, da te ne poznam.
Imam soseda, ki mi je povedal, da se psov boji, in če vidim, da gre on v dvigalo, se umaknem in počakam.
Aja, kolikor sem razumela Antilopo, je omenjala spuščene pse v bloku. Moj pes v bloku (izvzemši stanovanje, seveda) in pred blokom ni spuščen, kot sem že napisala, ga spuščam samo tam, kjer ni veliko ljudi – ne vozim ga na obljudene lokacije.
Ampak ti dovolim, da mirno lajaš dalje. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

in potem se tipka traparije o tem, da nek mulc ni bil deležen pozornosti doma in zato terorizira druge
sranje …
folk že s psi terorizira druge ljudi (brez nagobčnia v liftu, spuščen na tuji lastnini … )
vsakemu pasje_teroristu res želim in privoščim izkušnjo ga. Baričevičeve.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res je, zato, da moj pes lepo šeta, se pa res potrudim. Hvala, da si opazil. 🙂

Posnemi film in ga prodaj v Hollywoodu – ravno dovolj si vse skupaj napihnil, tamkajšnji filmarji te bodo oboževali!

Posnemi film in ga prodaj v Hollywoodu – ravno dovolj si vse skupaj napihnil, tamkajšnji filmarji te bodo oboževali![/quote]
so ga že naredili: glej Schindlerjev seznam

Posnemi film in ga prodaj v Hollywoodu – ravno dovolj si vse skupaj napihnil, tamkajšnji filmarji te bodo oboževali![/quote]
so ga že naredili: glej Schindlerjev seznam[/quote]
A ti Žide s psi zamenjuješ? :O

A ti Žide s psi zamenjuješ? :O[/quote]

kakšna pa je razlika??? 🙂

nope — take sprevržence, ki pse protežirajo pred (so)ljudmi enačim z gestapom, črnosrajčniki, UDBA/KOS likvidatorji
take, domače zgodbe

nope — take sprevržence, ki pse protežirajo pred (so)ljudmi enačim z gestapom, črnosrajčniki, UDBA/KOS likvidatorji
take, domače zgodbe[/quote]
Še vedno nisi prebolel 2. svetovne vojne? Obišči Janšo, bosta skupaj jokala.

Problem je v tem, ko je pes od tebe oddaljen 100 m pa že renči in poskakuje. Pa nimam ravno “sumljivega” izgleda. :))[/quote]

Nisem še srečala psa, ki bi se trgal zaradi ljudi in renčal že na daljavo. No, razen verigarji, ampak njih razumem.
Robi, brez komentarja sem.[/quote]

res, Robi, kakšna krvoločnost …

zakaj pa ostali prebivalci v blokih, kjer vam vozijo pse ne pokličete deratizacije na stroške lastnikov psov?

a uživate v vožnji v šintarskih kabinah ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close