prvomajski prazniki in dopust
kaj boste za majske počitnice, rezervirali kaj, ste že..?
Ponavadi smo šli z letalom nekje tu bolj blizu. Letos pa ne vem, tak čas sem imela že vse rezervirano, zdaj pa kaj veš, kakšna bo situacija. Sodelavke še hrvaške ne upajo rezervirat, jaz pa seveda tudi ne potovanja z letalom..
Ali normalno planirate majski dopust, ali boste letos rajši doma, oziroma zadnji moment nekaj, glede na razmere..Ponavadi gremo v lastni režiji, ampak ko sem klicala v agencijo, je rekla, da je upad za skoraj 50%. Ni novih rezervacij in tudi potovanja, ki so že rezervirana, odpovedujejo, pa magari so to samo toplice v SLO. Italija pa itak.
isto mi, imam letalske karte, bivanje pa lahko 14 dni prej brezplačno odpovem.Se pravi v skrajnem primeru gre denar za karte v tri krasne. Ki pa sem jih itak kupila že novembra zelo ugodno,.
[/quote]
Točno tako. Karte danes niso tako drage, da tega stroška ne bi mogli požreti, če bo res sila. Itak pa takrat virusa ne bo nikjer več. Se gremo stavit?
Mi vsako leto zadnji teden pred prvomajskimi počitnicami rezerviramo, imam naciljanih nekaj destinacij, in potem gremo tja, kjer je napovedano sončno ali večinoma sončno vreme brez padavin in čim manj muhasto vreme :))) Nekaj let nazaj, ko je bil v ljubljani sneg, smo se mi kopali v morju pri skoraj poletnih 25.
Azurna obala, korzika, sardinija, al pa južna dalmacija, včasih pa kam na nizozemsko in podobno… gledamo vremensko napoved, ker je lahko ta čas ponekod cel teden dež.. Do sedaj smo se vedno prav odločili. Potujemo pa z avtom.
kje je še prvi maj … ne komplicirajte preveč. mi gremo ta mesec, sploh ne razmišljam da ne bi šli. vedno v lastni režiji, po evropi z avtom.
Forum je zaprt za komentiranje.