Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prvomajski prazniki in dopust

prvomajski prazniki in dopust

kaj boste za majske počitnice, rezervirali kaj, ste že..?
Ponavadi smo šli z letalom nekje tu bolj blizu. Letos pa ne vem, tak čas sem imela že vse rezervirano, zdaj pa kaj veš, kakšna bo situacija. Sodelavke še hrvaške ne upajo rezervirat, jaz pa seveda tudi ne potovanja z letalom..
Ali normalno planirate majski dopust, ali boste letos rajši doma, oziroma zadnji moment nekaj, glede na razmere..Ponavadi gremo v lastni režiji, ampak ko sem klicala v agencijo, je rekla, da je upad za skoraj 50%. Ni novih rezervacij in tudi potovanja, ki so že rezervirana, odpovedujejo, pa magari so to samo toplice v SLO. Italija pa itak.

Mi smo že januarja rezervirali izlet v Španijo.In upamo, da bo do takrat ok.saj denarja verjetno ne bomo dobili nazaj…

Vedno rezerviram tako, da je teden prej možna odpoved. Do takrat se bo pa že razkadilo, kako in kaj. Če brezplačna odpoved ni možna, me zadeva ne zanima.

Mi bomo počakali in se odločili last minute. Itak bo vse frej, glede na situacijo.

Rezervirana Španija. Do takrat bo že mimo. Sicer bomo popušili za karte, hotel se da odpovedat.

Mi bomo počakali na zadnjo minuto, imam občutek, da bodo cene lepo padle.

Enako. Nič nisem še rezervirala, čeprav sem ravno letos nameravala odleteti proč. Vse je nekako nesigurno.

Tisti, ki za prvomajske nikoli ne letimo nikamor, pa sedaj kar naenkrat nimamo nobenih problemov. Včasih pa ni slabo biti brez denarja za počitnice, kaj?

Boste pa malo doma. Še sploh ne vemo, kaj je s tem virusom, ene pa že rit srbi. Ene in iste tipkajo na tem forumu, pa najprej zganjajo paniko, potem pa že rezervirajo. Do maja ne bo nič minilo, v dveh mesecih se bo ravno razširilo čez evropo.

Če se bo razširilo bodo cene še bolj padle, tako do bo to idealna priložnost za ugodne počitnice.

Če se bo razširilo bodo cene še bolj padle, tako do bo to idealna priložnost za ugodne počitnice.
[/quote]

A če so nizke cene, pa nič hudega, če korona razsaja?

Do pomladi se bo virus umiril in bo spet začel razsajati jeseni in takrat bo že zdravilo….

Redko kam potujemo za 1. maj. Letos niti ne razmišljamo o tem. Letališča in avioni so že tako legla virusov. Tokrat je še bolj nevarno. V lastni režiji se bomo kam odpeljali. V katero smer, bomo videli.

kaj pa letalo?

isto mi, imam letalske karte, bivanje pa lahko 14 dni prej brezplačno odpovem.Se pravi v skrajnem primeru gre denar za karte v tri krasne. Ki pa sem jih itak kupila že novembra zelo ugodno,.

isto mi, imam letalske karte, bivanje pa lahko 14 dni prej brezplačno odpovem.Se pravi v skrajnem primeru gre denar za karte v tri krasne. Ki pa sem jih itak kupila že novembra zelo ugodno,.
[/quote]

Točno tako. Karte danes niso tako drage, da tega stroška ne bi mogli požreti, če bo res sila. Itak pa takrat virusa ne bo nikjer več. Se gremo stavit?

Mi nameravamo 10 dni po Skandinaviji.
Rezervirali nismo nič in tudi ne bomo. Cene padajo in bodo še bolj, zato bomo šli last minute varianto, večinoma v lastnem aranžmaju. 🙂
Poleti pa gremo 14 dni v hrvaško dalmacijo, cene bodo še padale, zato bomo rezervirali šele aprila.

Mi vsako leto zadnji teden pred prvomajskimi počitnicami rezerviramo, imam naciljanih nekaj destinacij, in potem gremo tja, kjer je napovedano sončno ali večinoma sončno vreme brez padavin in čim manj muhasto vreme :))) Nekaj let nazaj, ko je bil v ljubljani sneg, smo se mi kopali v morju pri skoraj poletnih 25.
Azurna obala, korzika, sardinija, al pa južna dalmacija, včasih pa kam na nizozemsko in podobno… gledamo vremensko napoved, ker je lahko ta čas ponekod cel teden dež.. Do sedaj smo se vedno prav odločili. Potujemo pa z avtom.

kje je še prvi maj … ne komplicirajte preveč. mi gremo ta mesec, sploh ne razmišljam da ne bi šli. vedno v lastni režiji, po evropi z avtom.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

lahko tebi 🙂
eni smo pač vezani na počitnice, sedaj ko so mimo zimske, komaj čakamo naslednje prvomajske počitnice, tudi mi z avtom v lastni režiji vse

kaj pa letalo?
[/quote]

letalo lahko zavaruješ na zavarovalnici

mi gremo v službo delat. :):):)

Dostikrat sem že kam šla za prvomajske praznike, tudi z letalom. Za letošnje praznike pač ne vem, kakšna bo situacija in nič ne načrtujemo, ampak zaradi tega nimam nobenih problemov. In ja, je slabo bit brez denarja za počitnice, to bi mi pa res povzročalo probleme.

letalo lahko zavaruješ na zavarovalnici
[/quote]
Letala ne moreš zavarovat (vsaj ne ti), lahko pa zavaruješ polet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close