Najdi forum

Prvic

Pozdravljeni. Vem, malo neprijetno,da tole pišem na takem forumu, a vendar.
Sem še devica, željna prvega spolnega odnosa. Pred kratkim se je to skoraj zgodilo, pa sem se zmedla, in zadevo predčasno končala..
Želim si, če bi mi lahko kdo svetoval, kako naj se obnašam med sexom, kje se ga naj dotikam, kako mu dati znak, da lahko naredi kaj več, kot samo konstantno stvar, kako naj se slečem..
hvala najlepsa za odgovor

Koliko let imaš? Glede na to da ne veš kaj početi med seksom, je to morda znamenje da nisi pripravljena na spolnost.

Saj zato pa sprašuje, da se pripravi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vaja dela mojstra. 🙂

Prvič je vseeno, kje se ga dotikaš. Sicer pa je dovoljeno vse, dokler obema paše. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prvič je vseeno, kje se ga dotikaš. Sicer pa je dovoljeno vse, dokler obema paše. :)[/quote]
Pa dobro je tudi, če kaj poveš vmes kaj bi kdo rad. Ne pa, da samo čakaš in upaš, da bo on ali ona naredila tisto ta pravo. 🙂

Prvič je vseeno, kje se ga dotikaš. Sicer pa je dovoljeno vse, dokler obema paše. :)[/quote]
Pa dobro je tudi, če kaj poveš vmes kaj bi kdo rad. Ne pa, da samo čakaš in upaš, da bo on ali ona naredila tisto ta pravo. :)[/quote]
To je res, ampak dvomim, da prvič to že veš. 🙂

Pa dobro je tudi, če kaj poveš vmes kaj bi kdo rad. Ne pa, da samo čakaš in upaš, da bo on ali ona naredila tisto ta pravo. :)[/quote]
To je res, ampak dvomim, da prvič to že veš. :)[/quote]
Če še sami ne vemo, potem je tudi prav, da ne obsojamo, če drugi ni vedel. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close