Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvič v Beograd – Kraje

Prvič v Beograd – Kraje

Pozdravljeni,

s fantom nameravava prvomajske praznike preživeti v Beogradu. Oba greva tja prvič, zato se že fajn veseliva potovanja. Imava že skoraj vse splanirano, kljub temu pa še zbiram malo informacij.
Ker sem na enem forumu zasledila tudi za kraje avtomobilov, me je malce stisnilo v želodcu.
Namreč, lepo sem si priprosila nov avto (od očeta), ker kdo se bo peljal 5, 6 ur brez tempomata :))
Avto je star dobra dva meseca in pisan na firmo.
Fant mi je sicer rekel, naj ne bom panična, ampak lažje reči, kot storiti.
Je pa res da so forumi malce starejši, zato bi prosila vse, ki ste bili v zadnjem letu ali dveh v Beogradu, v lastni režiji, da mi malce zaupate vaše izkušnje.

Najlepša hvala! 🙂

Bili lansko leto. Ne vem sicer kako točno je s statistiko kraj v Beogradu. Tudi mi smo bili z 1 mesec starim avtom ampak je imelo prenočišče tudi garažo tako, da je bil avto ves čas v garaži. Če je možno je avto najbolje pustiti v kakšni garažni hiši ali privat garaži, ki je po možnosti pod nadzorom. Za vožnjo po mestu pa se raje poslužujta trolejbusov, tramvajev in avtobusov. Drugače pa upoštevajta malce običajnih nasvetov kot je to, da ne puščata ničesar vrednega na vidnem mestu. Niti kakšne športne torbe ali česarkoli, kar bi lahko pritegnilo kakršnokoli zanimanje nepridipravov.
Sicer pa ne sekiraj se preveč, ker drugače bo tvoj cel dopust eno samo sekiranje okoli avtomobila namesto uživanje. Možnost, da ti ga ukradejo obstaja tudi v Sloveniji pa se zato verjetno nihče od vas ne sekira.

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close