Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvič grem v kamping, kako je z varnostjo (posilstva…)

Prvič grem v kamping, kako je z varnostjo (posilstva…)

Oj. S prijateljico greve v kamping, ker ona noče v hotel, jaz sem šla narazen s fantom s katerim sva vedno hodila v hotele v Grčijo, Tunizijo, Turčijo in take egzotične destinacije in sva se vedno imela super, zdaj pa grem s prijateljico in me je malo strah saj ne vem kako je, če te ponoči primer lulat in greš čez cel kamping do stranišča, saj te kdo lahko še posili pa noben ne bo opazil kakor sem videla na internetu je ta kamping ogromen in me je strah a ne bi rada ostala brez morja saj v morju uživam in se res sprostim in obožujem hotelske zajtrke midve pa greve v prikolico a si bove nosile zajtrke iz pekarne tako da to me ne skrbi toliko. Ženske lahko poveste kako je s tem v kampingih? Lp Kristina

SPloh nea problema, sem bila včasih tudi jazst tako prestraščena okoli hoje ponoči na lulat, pa mi je potlej bestfrendica priporočila portabl kemični kamping wece, se lahko kar v šotoreju ali pa pred njim glih tako polulaš, ni treba nikamor hodit! Varno in za vsako ženbesko!

A ti misliš da so kampi polni posiljevalcev, al kaj.
Ne zganjaj panike in lep dopust! Kampiranje je zakon.

Baldahin zvečer obvezno zafršlusaj in založi z dvema skalama.
Ne hodit ponoči na wc – imej en ajmar!!

Pa pazi tudi podnevi – saj si ja slišala, da celo reševalci posiljujejo bejbike!! 🙁

U glavnem – pazi na svojo varnost! Od jutra do večera! Predvsem pa na fračo! VEDNO bodi z eno frendico skupaj. In si izmenjujeta mobič v roki – kjer bo VEDNO št. 113 pripravljena na klik!!

Pa ne izzivat s kakšnimi kopalkami. !!

Glede na to da si v kampu in kup šotorov in prikolic okoli tebe hmmmm, ja res se je za bat kakega posiljevalskega napada :)) če boš čisto tiho in si boš dala svojo roko na usta te bo mogoče še kdo posilil, samo res ne smeta hrupa delat, sicer pa, prijateljico dobro poznaš ? Kaj pa če ti bo ona nevarna ;)))

Ne me smejat…..da o ostalih bedarij ne komentiram.

V tistem kampu v katerega gresta vi dve, mislim, da posiljujejo vsak teden ob sredah, zdej uro točno nebi vedel. Tako sem slišal, sam nimam nič pri tem. Imate pa res srečo, da že danes niste bile posiljene, ker je sreda, no ja, boste pa drugo sredo, zato bi na vajinem mestu razmislil.

Aja, to je menda tako ne, slišala nekaj, jo mika pa ne ve kako bi do tega prišla? Boš morala počakat na vojno, saj veš tisto, ko so vojaki posiljevali mlada dekleta, potem pa je stara teta za katero se ni nobeden zmenil enega zagrabila in mu rekla: ” Če je vojna, je vojna za vse”.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Možnost posilstva v kampu je skoraj nična. Če bi ti kdo težil in bi konkretno zacvilila, bi zbudila pol kampa, tako, da o tem sploh ne razmišljaj.
Če ste malo strahca, pojdite obe skupaj na WC pozno zvečer ali sredi noči. Zhutraj je pa že svetlo.
Ali pa nož v roke in ponosno naprej. Bomo brali, da je ena v kampu kastrirala tipe:)))

Ce te ze posilijo, pa se prepusti uzitkom, pa uzivaj.

Pac neumen odgovor, na neumno vprasanje. Eni res ne vem kaj delate na tem svetu, je vecja nevarnost, da te bojo na ulici posilili kot v kampu. Mislim svasta….

A veš kaj je najhujša opcija, ki se ti lahko zgodi? da te ne bo noben čakal sred noči, nekje za vogalom, če te bo glih prijelo…. lulat se ve. Sam a mislita cele noči prespat, nč žura, ob desetih spat in to je to?

Hahahahahaha:))))) Ja, res je, sploh zadnji stavek si močno vzemi k srcu!!!

In zakaj te glih v kampu ne bi mogli posiliti? Greš sredi noči v sanitarije, nikjer nikogar, tam te pa zagrabi en silak, ti zapre usta in zvleče v wc ali tuš kabino in te posil. Nič lažjega.

In zakaj te glih v kampu ne bi mogli posiliti? Greš sredi noči v sanitarije, nikjer nikogar, tam te pa zagrabi en silak, ti zapre usta in zvleče v wc ali tuš kabino in te posil. Nič lažjega.[/quote]

Za vse ta prestrašene, tist seznam, kaj vse vzeti s sabo na dopust, obvezno dodajte še solzilec, da se ubranite silakov, ki ponoči menda prežijo po wcjih.
Upam, da čez dan ne kličete kake pomoči, ko zaslišite kak čuden zvok iz sosednje tuš kabine ….

Mater ste mi polepšali dan. Ful sem se nasmejala.

Ne me smejat…..da o ostalih bedarij ne komentiram.[/quote]

Ja, res huda eksotika :)))))))

In zakaj te glih v kampu ne bi mogli posiliti? Greš sredi noči v sanitarije, nikjer nikogar, tam te pa zagrabi en silak, ti zapre usta in zvleče v wc ali tuš kabino in te posil. Nič lažjega.[/quote]

Ko gres aprila ko je kamp skoraj prazen alo zaprt, je mozno. Zdaj ko je 1000 turistov po kampih, bo pa res lahko en posilil, ne da bi kdo slisal? Edino ce se gre v neurejene kampe, brez varnostnih naprav, varnostnikov itn…. Tam bi pa znalo skrbet…

A na portoroški plaži sredi popoldneva je pa možno? Kaj misliš?

Ne hodi v kamp. Trenutno so najbolj varni hotelski kompleksi v Tuniziji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close