Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prvi sneg!

Prvi sneg!

Psssst… Pepi, rajš vidim da mam tolk sestric, kot pa tolk ljubic :)))

Lep dan Pepi!

Jani

Ma bratec moj..ena lubica je več kot dovolj,kajneda….midva že veva,sam prašanje če drugi vedo…a čva jih prašat?a

Al pa še boljše pstttt..naj vse ostane v familiji…sej ves čvek,pa lalalalal…

Jaz ne vem nič, tud če vem, ne vem !

Se popolnoma strinjam s tabo. Pa varno je tud bolj.. In krasno je imet tako sestrico kot je Drejci..
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Aha :)) Res.

Jani

Ma dejva jih vprašat… naj se že enkrat ve :)) kdo koga, s kom na kakšen način :)) Nej se zjasnejo 🙂 Klinc, včasih pa ne more ostat vse v familiji :)))))

Jani

heheheheh me prav zanima,ker bo tako korajžen..ej kaj pa če opreš novo temo..aaaaa…???

He he he, saj bi, saj bi, pa se bojim, da bo edini post moj, pa mogoč še tvoj :)) Naj kar tukej napišejo, če imajo kaj 🙂

Sončka!

Jani

ma jani soncek se je skril..pa tako lepo se ze svetil…zgleda da bo dizek….hja jest tud cakam..da se zjasnejo obrazi..heheheh

kje ste skrivnostnezi….z besedo na plan!

Kaj pa je tule treba povedat ?

Ma skrivnost,ker s kom..sej veš..heheh praš bratca..on vse razlozi kot treba..heheh sej smo familija a ne?

vse ostane not…

He , he Janči , ti si pa res od mojih :)))
Veš , kako pravijo tam doli na jugu Italije ?
Non ho sentito nulla , non ho visto nulla , e non c’ero. E se c’ero – non ho sentito …..
( da ne bo dvomov – vse je napisano pravilno italijansko , nekaj pa le znam , he , he 🙂

Moj mail spet ne funkcionira – sem poslala nekaj že v petek , danes pa je vrnjeno . Bom še probala , pa drugam ! Jaz ne odneham , ko se zalepim – se zalepim;)
A.

Aha to, mhm, rade volje bi ustregla, pa se mi je kar naenkrat tako zelo, zelo začelo muditi,……že hitim, pa , pa

Pa kako bi bilo lepo zvedeti, kaj pomeni, tvoje italjansko pisanje….

Lep dan, Andrejč!

Jani

p.s. a ti lahk pošljem enga cmokca, sestr’ca?

Brez panike , Angel !
Jaz se grebem drugje in z uspehom sem kar zadovoljna , he , he …

Sestrica sem mu pa samo občasno – glede na to , kako mi uspe barva las 🙂 Trenutno JA !
A.

Hej, Drejč, a mojega si dobila danes ?

hudica bod mal bolj jasen..zmeri me zruka ko citam sestrca zmisli se kaksen dodatek..da bomo trzal na tapravo ime..kapis brother..***

Yeesssssssssssssssssss!

Sončka!

Jani

Ejga , Jani , pošlji glih kar češ in smeš – meni je vse dobrodošlo , saj je po familijarni liniji in v besedah se sme :)))

Prevod : nisem sliša nič , nisem videl nič , nisem sploh bil tam ! Če pa sem bil – nisem slišal nič , nisem videl …. jara kača !

Cmoček , pa kar brez dovoljenja !
A.

A ti to men?

Tako je to, ja!

🙂 Cmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooook!

Yess , sem in pesnim odgovor – če mi ga bo uspelo poslati !
Imam kup idej in polno malho žalosti zaradi tebe :(((
A.

Peh, pa ne znam no, dej ti sestrica, ti to boljš obvladaš, no!

🙁 saj bo že !
Oki, ti kar pošilji dokler ne dobim, ko boš utegnila.

Cmok Jana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close