PRVI SEX
heyy jz mam pa en uprašane… za ženske : sem full potreben in me zanima kako nej punco prpravm do tega ….
stara je 15 jz 15
za moške :
kako kej glede erekcije ??
(skrbi me da mi nebo prekmal pršlo)
in še vprašanje za vse ali je tako prov:
1. masiranje ( boka , stegna)
2. joške… und rita
3. kissess
4. da mi ga boža..
5. da mi ga fafa
6. da ga dobi v rito
7. da ga tobi v vagino
8. božanje ( vse rita,vagina … vse)
9. par kissow
10. konec
Pozdravljeni!
Jst malo tole temo preberam, pa mislim da bi večina punc tukaj(vsaj unih med 9 (tiste brez nenstruacije) in 15 letom) lahko šla na pogovor k psihijatru! Osebno mislim da tole pa žal ni več normalno punčka kumej iz plenic pršla pa bi že sex-ala, ga nekomu vlekla itd!
Nebi rad izpadu nesramen samo rad bi povedou da neka meja pa more bit no. So vam v šoli povedali kaj je ETIKA???!
Sam sem izgubil nedolžnost pri 16. takrat sm bil s punco 1leto in 3 mesce skupaj. Še zmeram sem z njo in že razmišljava o poroki. Zdaj sva skupaj dobra tri leta. se pravi da sm star 19 😀 !
Nekej pa lahku iz lastnih izkušen povem, za vse punce k niste pripravljene, vas je strah… lepo vas prosim dajte še malo počakat, zarad sebe ( Vem da zvenim kot vaša mama najbš =) ) Sam useen za večino stvari se kasneje izkaže da imajo mame prav tko da, poslušte jih!
No zdaj sm zašel iz tega kar sm hotu povedat!
MIslm da za prav spolni odnost, tisti ki želite da je neboleč potrebujete partnerja ki ga imate res radi.
Sam se nebi v to spuščal, če nebi vedu da me ima rada.Punco ni bolelo nič sem jo vprašal 3x ne 1x.
ČE bi pa rade “dale” kar enemu “pocukranemu” fantu, potem pa JA BOLI!!!!
Aja pa še to, 1x kondom je zadosti v vsakem primeru! Zato jih izdelujejo v različnih velikostih ter debelinah! BERI NAVODILA
Lep pozdrav!
Ojoj, pri 13ih? Pa saj ste še otroci pri teh letih. Ko sem bila jaz v tvojih letih, pa je to samo 9 let nazaj, smo našli veliko “pametnejših” stvari za početi. JustAKiid , sprašuješ, če lahko to narediš. Lahko, nobeden ti ne more tega preprečiti. Telo je tvoje, sama se odločaš zase. Je pa vprašanje, če si res pripravljena na ta korak.
Nedolžnost imaš samo eno in samo enkrat jo lahko izgubiš. Premisli, če je vredno, da jo izgubiš tako zgodaj 🙂 Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala in se prepričala, če je fant res pravi, če te je vreden. Pa srečno 🙂
Živjo!
Star sem 16 let in s punco, s katero se mava res rada nameniva imeti spolni odnos. Uporabila bova kondom…vendar zdaj se nekako bojim, da bi mi prehitro prišlo in je nebi zadovoljil…to mi je res velik problem…
En problem pa je še, da imam ful ukrivljen penis…punce a vam je vseeno za to, ali vam ni všeč?
Lp, jan
prosim odpišite, v primerjavi z drugimi sem resen.
Živjo!
Star sem 16 let in s punco, s katero se mava res rada nameniva imeti spolni odnos. Uporabila bova kondom…vendar zdaj se nekako bojim, da bi mi prehitro prišlo in je nebi zadovoljil…to mi je res velik problem…
En problem pa je še, da imam ful ukrivljen penis…punce a vam je vseeno za to, ali vam ni všeč?
Lp, jan
prosim odpišite, v primerjavi z drugimi sem resen.
aja pozabil sem dodat, da bom jaz prvič ona je pa imela že izkušnje…
Če ti bo prehitro prišlo, ti bo pač prišlo, to je čist normalen pojav. Če te ima punca res zelo rada, bo to razumela.
Priznam, da ne vem kaj misliš z ukrivljenim penisom. Če z njim lahko normalno opravljaš malo potrebo, potem bo vse ok tudi med seksom.
Bodi sproščen in se ne sekiraj, sicer pa ne vem, kam se vama toliko mudi.
lp
Hej punce 🙂 Mene pa neki zanima .Imam 12 let in sem sexala z fantom k ga imam zelo rada zelo zelo ,skupaj sva že 6 mescou ,sicer je pa res da je on star 17 🙂 no in zanima me tole ,mene je zelo strah ker ko sva sexala nisva oporabila kondoma ali je to noro narobe ?????? ker me je zelo star nosečnosti in upam da mi lahko pomagate nekak?pa ko sva sexala me ni tako bolelo saj je biu nežen 🙂 hvala že za unaprej !
Hej ! imam 12 let ,ampak za svoja leta sem zelo zelo razvita !!! pač iskerno vam povem,in sexala sm z fantom ampak nisva oporabila kondoma ,jaz pa nejm tabletko ? ali lahko zanosim ,pa ni mu prišlo usaj zdi s emi tako O:? pa še to me zanima aali se mogoče kaj čuti med sexom če pride fantu ? ker jaz osebno nisem nič čutila ,amapak me je useno alo starh ,ker sva že 2x sexala brez S: prosim pomagite S:!
Oh dekleta!
Zakaj vedno jamrate in se bojite ,da bo bolelo,pa kako bo,itd.
Zakaj ohranjate to deviško kožico za prvega fanta (saj nismo več v srednjem veku)-kateremu fantu je danes še to sploh pomembno!!!!!!!
V današnjem času imate toliko raznih sex pripomočkov s katerimi se lahko pripravite na prvi sex .Če se boste že same izvežbale bo sex prijeten in brez bolečine-ne pa,da prvi sex ostane v spominu ,kot boleča izkušnja!!!!
Ne morm da se nebi smejal na teh forumih haha 😀
moj pa jemel ne obrezanega
pa čudn vonj
je kaj to čudnga
Si ga pač ni nedavno vmil ddddd
ja ful boli..če ima 20cm ali več in če je debu več kot 5cm
Če ful boli je pač on prizadet ta ti ga not tiši do konca, sicer pa ne vem od kod si ga meri da ma več ko 20cm…eh..
Forum je zaprt za komentiranje.