Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu PRVI SEX

PRVI SEX

bi se katera dala z mano dol?
če katero zanima naj vpiše moj msn:
dezman.dejan@hotmail.com

mene zanima a je grozn ga fantu lizat?

bi se katera dala z mano dol?
če katero zanima naj vpiše moj msn:
dezman.dejan@hotmail.com

odvisn kakšna si,vpiš msn

A sedaj pa boš še izbirčen?

NO tukaj kot vidim se pogovarjate samo punce a katerega fanta pa ni jst sm star 15 let pa tui še nism kako pa je ko fant prvič čis normaln??? Hvala 😉

Punce ki se potrebne al pa da bi se kera dala dol naj kr upiše nejc.levanic@hotmail.com

nejc_levanic1995@hotmail.com mal več sm star k ni moj msn 😀 😉 tko da 😀 uni prei ni pravi

Pozdrav mene pa tud podobno zanima samo sem fant, ki še ni imel spolnih odnosov star sem pa 26 let, spoznal sem vredu punco in zlo me ma rada in vem, da bova tudi kaj imela. Ona torej ni več nedolžna, jaz pa, pa me je mal sram. Samo en nasvet bi rad ko se bo to zgodilo ali naj bom jaz zaščiten ali naj bom brez zaščite, ker verjetno pri prvem sex. še nebom izgubil nedolžnost, ali pač…
Prosim, odgovorite mi, keri imate izkušnje, ker nevem.

Hvala vam za odgovore,
Lep sončen dan želim

Fajn vso srečo Victory2. Živijo mene pa tudi nekaj v zvezi stem zanima, star sem 20, kmalu bom 21 in še tudi nisem sex… Imam punco Valerijo, ki pa je in ker se imava rada me zanima, ko bom izgubil nedolžnost mi teče kri, ali bo ona krva…… Nerazumem saj potem bo opazila de sem bil nedolžen, ful mi je nerodno. Saj se nebi rad zažčitil, da bi izgubil nedolžnost pri mijih letih. Kaj naj naredim.???????
Hvala

jst imam pa probleme kr skoz ko se kaj spomnim začnem drkat
aja pa star sem 16

jst mam pa probleme z drkanjem skoz drkam ko se spomnim na sex
aja pa star sem 16

ti kar drkaj da ti bo še malo zrasel

no mene pa nekaj zanima..
prejšni teden sma mela s fantom prvi spolni odnos in on je biu brez kondoma, ampak res pa je tudi da mi ni predr deviške kožice kr me je preveč bolelo..
pa me zdaj zanima ce lahko kljub temu pride do česa.. ?

Zdravo.Mene je res strah prve spolne odnose.Ali to res takoo močno bolii?? Pa še nekaaj kako je to če nimaš menstruacije je lahka pol kaj narobe če imaš spolne odnose se moraš vseeno zaščititi?Prosim če na moje vprašanje čimprej odgovoritee….Hvalaa lepaa Miaa

kako pa je to, če si stara okrog 15 let, fant pa 20 ?

prvi sex…. hmmm pa ja no sej je blo vreji pa vse haha ona je prvic pa jaz prvic =) ….najprej je slo malo tesko vse skupaj not, ker ona ni bla sproscena …pa sem ji samo reko sprosti se pa si pradstavlaj koda si na plazi haha =) pol pa je slo vse skupaj na izi =) =) [|] haha za 1 stalno mej polek 2-3 kondome …ker ko je 1x not ga nebo vec ven spusla 😛

kolk pa si star ti????

Jaz sem stara 13 let, in Kiid naj te to ne skrbi. In, če ga maš tako rada da bi se dala dol z njim, ti sam predlagam, da preveriš, če ma tut on tebe tako. K blo bi brezveze, če bi se dala dol pa te pol pustu.
Sama se morš odločt.

živjo!

js sm star 15 let, in bi zelo rad sexal….
poznam eno punco, ki bi tudi… ampak se bojim, da bi mi prehitro prišlo… :S
in še nekaj, ali je 14cm dovolj…:$

prosim za odgovore…:)

adijo.

MENE PA ZANIMA KAJ VAM JE ŽENSKAM VŠEČ ALI VAS MOTI ČE JE KDO PREVEČ DEBEL ALI KAJ PODOBNGA PROSIM ZA ODGOVOR?

Jas pa sem prvič…ko sem bla 15…za moj b.day….z enim tipom ko ga že res poznam lep čas [od malega] in pač….nisma hodla in nič….ampak…b.day je pač b.day…. xD vse skupaj je trajalo enih…10 min…pa konec… xD pa bolelo me tut ni nič…mislim…ko ga je dau not me je malo zapeklo…potem pa več ne xD sem pa potem malo krvavela ko sma bla konec xD sma se pa zaščitla z kondomom in je to to 😉
In ja eni pravijo da počakaj pa počakaj….jas pa pravim tak…enkrat more bit prvič…če bi negdo rat pri 13 al pa kaj…naj…posledice itak nosi on….meni pa se zdi 15 čist okej starost in vse 😉
tak da….vsak se naj sam odloči gdaj je pripravljen IT DO KONCA 😉

Jas mam pa eno vprašanje..Stara sem 15 let in včeraj sem mela prvi spolni odnos z fantom…in sma uporabljala kondom pa malo me je bolelo..pa krvavela sem tudi…

Zdaj mam pa problem…danes me malo boli trebuh…ne skos…ampak me občasno zaboli.. Mogoče vete zakaj & ali je to normalno po prvem spolnem odnosu ? Morem obiskati zdravnika ?

Moji doma nevejo za včerajšnji dogodek..zato mi je doma tudi malo težje prositi za nasvet..

Hvala že vnaprej za pomoč in nasvete & razne informacije 😉

Ja ful boli, sploh tko mlade kot si ti. Počaki še par let.

hej mene zanima ali ful teče kri ko prvič sexaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close