PRVI SEX
Vse sorte, ni da ni, kaj vse se vidi in sliši.
Potem pa v poplavi raznih informacij, pod vplivom hormonov in lastnega prebujanja, zgrešiš bistvo.
Kaj si želimo ta moment, kaj pričakujemo od jutri.
A so sploh kakšni cilji postavljeni, kakšni so in če niso, zakaj niso.
Ne želim vam soliti pameti in težiti z lastnimi izkušnjami. Se boste že nekako dokopali do njih.
Svetujem le, naj bo iz ljubezni in premišljeno.
In priporočam od Jean M. Auel vsaj preletet Lovce na mamute.
jaz sem stara 14let pa se nea obremenjujem s tem res je da sem potrebna ampak vseeno ko bo prišo tisti čas bo prišo. imam fanta kateri je star 21let on je že ampak ne pritiska na mene sei me je že vp. ampak sem rekla da ne še pa je reko da je ok da me bo čakal kak dolgo pač hočem in to mi pomeni veliko.
sma tut že spala on pri meni jaz pri njemu ampak se ni nič zgodilo pogovarjala sma se že dosti o sexu mislim da so primerna leta tam 16-17 kak pri komu. skupaj sma že skoraj 1leto in se mama res rada upam da bo vse ok pa da boma skupaj celo življenje :)))
tak da moje osebno mnenje glede sexa pri teh letih je pač da je po moje vredno počakat mogoče mi bo pa potem res žal.:)))))
hey sem punca stara 14 let ..eltos bom dopolnila 15.. zanima me ali je zaščita z kondomom zadošča ali moram obsikat tudi ginekologa da mi predpiše tabletke.. vsak nekaj drugače reče in si potem nikoli nisen 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} .. prosim za odgovor 🙂
havala če mi zna kdo kaj povedat ! <3
bi se katera dala z mano dol?
če katero zanima naj vpiše moj msn:
dezman.dejan@hotmail.com
jst bi entuziastentuziast@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.