PRVI SEX
Hej “Justakid”, glej, tako je s tem, mi ti lahko svetujemo, ampak odločila se boš sama. Vseeno pa ti bom povedala, kako je bilo pri meni.
Jaz sem nedolžnost izgubila pri 14-ih letih. Ni bilo načrtovano, zaljubila sem se v fanta, nekaj let starejšega od mene, in ko je kake tretjič predlagal če bi, pač sva. Ne moram rečt, da mi je žal, bila je pač izkušnja več. Ampak če sedaj pogledam za nazaj, sem bila takrat še grozno nezrela – pa ne telesno, telesno sem se razvila kar hitro.. psihično sem bila pa še popolni otrok. Tega se pri teh letih žal ne zaveš, sploh pa ne če si zaljubljen. Najina zveza je trajala toliko časa, dokler ni ugotovil, da sem vseeno premlada in neizkušena in da lahko od katere druge dobi več. In jasno – skenslal me je, jaz pa sem tonila v solzah kakšne leto, dve… Mislila sem, da bom umrla – razočarana, jezna, moj ponos je bil poteptan. Ko sva bila še “skupaj” so me prijateljice občudovale, ko sva šla narazen so me pa postrani gledale in si verjetno mislile kera ku***.
Jaz sem bila vanj zaljubjena, ampak on vame ne. Govoril mi je vse možno sladkih besed, da bi me le prepričal, da me ima rad in me čimprej spravil v posteljo.
Šele sedaj po toliko letih okušam pravo ljubezen, kar dolgo po tistem nisem imela nobenega fanta, sedaj pa imam končno takega z glavo na mestu (za razliko ne spodnjo glavo) – ljubečega, razumevajočega, ki je z mano zaradi mene, in ne zaradi tistega med mojimi nogami, me podpira, čustveno dopolnjuje itd.
Verjemi, splača se ti počakat še nekaj let, pa ne samo da TI dozoriš, pač pa da si poiščeš tudi zrelega partnerja, ki ve kaj pomeni ljubiti žensko z dušo in telesom. Boš videla kaj to pomeni, in ne bo ti žal. Sedaj pa se raje posveti drugim rečem.
to je kaj narobe, je bilo mišljeno za JMAN in njegov komentar.
Kar se pa tiče tebe Teen, ti bom pa tako povedala….
To da še nisi sexala kljub temu da imaš 17+ oz boš … naj ti bo v čast ne pa v sramoto! Glede na to kok ljudi misli da se vse vrti okrog sexa, AMPAK NI RES!
In zapomn si, če imaš spoštovaje do same sebe ne bo prišlo do tega da bi sexala s “kr enim”… POČAKI, ne glede na to kaj ti pravijo “prijateljice”!!
Počakaj, vendar prosim, ne do tridesetega, ker pozno devištvo (velja za oba spola) ni priporočljivo – ogromno ljudi ima kar dosti psihičnih težav in frustracij, ki jih ne bi imeli, če bi se v to podali tam okoli dvajsetega. Končno je seks nekaj normalnega ne nekaj kar bi rabil diplomo – spontanost velja!
Nobena skrajnost ni dobra!
jaoooo,…js sm ze pr 11 ih letih dol dala pa je blo cist kul…hehe…
ja naiprei sva se mal bozala pol sm mu ga pa pofafala prvic mi je blo ful slabo sam pol je pa fajn ratal…ja no..pol je pa on men … polizu pa mi je blo full narodn …ma sei itq je pol pasal ful..no pol sva pa razmisla ker polozaj bi sla pol sva sla pa unu k punca lezi pa na noge na fantovih ramenih grr..nai polozaj…sam je full bolel tko na zacetku k me je nabiv…tko da je slo bl pocas sam pol pa hitr,…tisto noc mu je kr 6 krat prslo tko da…heh…sam neki ma pa se usejn zanima…. js tko ane sm kurbasta ze doug casa ,.. sam js full ne uporablam zascite k jej too fulll glupo pa se sex pokvar….zdei me pa skrbi da bi loh mela ksno bolezn…kko nei to ugotovim?? a nei grem k zdravniku?? sam nwm s kommm k mt bi znnorela ce bi zvedla ksna kurwa sm…no pa tnx za odgovor… aia drgac mam pa zdj ze 14 let…
počakaj da prideš do tistega razreda osnovne šole, v katerem se učiš o spolnosti in anatomiji človeka, počakaj par let, da se zadeva “vsede”, počakaj ko boš dovolj star da boš lahko brez sramu si pogledal kake slikce na netu in počakaj le še tolko, da se boš noro zaljubil in ona se bo zaljubila vate toliko, da ji ne bo čist nič nerodno ti to “lukno” pokazat in pomagat če bi ble težave. Kapiš?
furuzija, če človek seksa pri 10. ni čudno, da ti seks pol pomeni lih tolk kot žvečenje novega čigumija na trgu.
mene pa nekaj zanima.
ali prvič boli ? sem res še neizkušena in se ves čas obremenjujem s tem, da fantu med seksom ne bom všeč. zelo me je strah. ves čas mislim le na to, kaj če bom zanosila, kaj naj storim. Drugače pa sem stara že skoraj 16 let in na sex sem že pripravljena. Velikokrat si sexa zelo želim, vendar nikoli ne grem v posteljo s fantom, ko si to najbolj želim, raje še malo počakam in potem vidim da sem se prav odločila. Zato res ne vem kdaj bi bil primeren čas. Rada pa bi že končno izgubila nedolžnost. zanima pa me še kateri je najboljši položaj za prvič, kako naj bi vse skupaj prvič potekalo, ali mu naj povem da sem še devica, da ne bo med seksom od mene preveč pričakoval ?
1. glede na to, da te je strah, nisi še pripravljena
2. če razmišljaš o tem, kako boš ustrezala nekomu, pol se morš najprej met rada sebe in vedet, da mu boš ustrezala, ne se obremenjevat s takimi zadevami. če te ma kdo rad, mu boš že všeč
3. če se med sexom obremenjuješ z raznimi vprašanji kot so tile tu zgoraj…posledica je boleča – dobesedno. ne sprostiš se in boli kot pras**a
4. sama vidiš da je blo prav, da nisi šla v postlo s fantom. pol je že prav tak
5. kdaj je primeren čas je odvisno id vsakega posameznika. za nekatere je ok že pri 15-ih, za nekatere pri 24-ih
6. kar se tiče morebitne nosečnosti in spolno prenosljivih bolezni obstaja ena zlo dobra in priporočljiva stvarca – kontracepcija
7. pripravljena boš, ko te ne bo ničesar strah in se boš v spolnost lahko brezskrbno podala z zaupanjem v svojega partnerja
8. pa damit kaj je narobe z nedolžnostjo?????? zakaj se je hočeš znebit? nedolžnost ni neka grda bradavica na veki leve oke ampak nekaj kar je vredno ohranit. ko izgubiš nedolžnost je vse drugače, tak da pupa, bodi ponosna na njo, kr ko enkrat gre pa-pa, nazaj več ne pride.
NE!! jst sem tut 13 stara pa se nisem dala še dol,.,…nit nerazmišljam da bi se pri telih leetih..moja bestica se je dala tut pred nekje pol leta mogoče malo več doll s fantom kis ta pol leta bla skup…pol jo je pa pusto “! pa ni kaj punca je lepa pa vseeee moraš razumet da nekateri fantje želijo samo sex….ziher je on dall idejo o sexy?!! an ..ti si pa se strinjala ker ga imaš rada in bi zanj usee nardila jst samo rečem punca pamet u glavo!!da ti nebo kasneje žal an aideee
Forum je zaprt za komentiranje.