prvi poljub
Ha, ha, ha….
Že druga tvoja stvar 😉
Saj oceno sploh ni težko podat, za argumentirano razlago le te rabiš pa še nekaj.….
Tu vam pa zmanjka? ;)[/quote]
No, jaz mislim, da sem ti pojasnila. Ne zdi se mi, da sem si zaslužila tvoj omalovaževalen, ciničen komentar. Tudi se mi ne zdi, da je tema tako zelo banalna in blesava … Oziroma če je, to povej naravnost ali pa jo izpusti.[/quote]Ne vem kaj vse je za vas cinizem in koliko ga raumete. Tisti prvi stavek je bil bolj odgovor Marku, mi je prišel na misel nek odlomek v nekem filmu (ne spomnim se naslova niti igralcev) ko dekle sedi na avtu in jo nekdo poljubi tako, da ji “sname” čeveljce. Bila je neka parodija na ne vem več kaj so mi pa ostali čeveljci, ki so leteli po zraku v spominu…. Moja napaka. :/
Tisto kar je sledilo prvemu stavku je bilo neko pisanje v razmislek, ki sem ga začinil z zadnjim stavkom, ki bi ti lahko privabil kak nasmeh na ustnice. Pa ti ni. Moja krivda. :/
Ne vem kako se ti lotevaš tega posla s poljubljanjem (niti me ne zanima, če sem iskren) se mi pa dozdeva, da si preveč resna? Mogoče pričakuješ nekaj pa sama bolj malo daješ oz se ne potrudiš, se ti zdi, da mora kar bit neka silna energija ne vem česa…. Ja od kod? A samo od njega? On je tisti ki daje ti si samo zato tam, da te poljubi in to, da dovoliš, da te kušne je s tvoje strani vse in dovolj? Ne rabiš prispevat k prijetnemu “ozračju” oz je tisto kar si storila bilo maksimum?
Tako se bere tvoje pisanje, vsaj jaz ga, in tvoje razočaranje je zgolj njegova krivda oz je krivda v tem kako našobiš ustnice?????
Če naj bi od tu izvirala vsa energija prvega poljuba potem…. ne vem kak nasvet (ciničen ali ne) vam/ti lahko pomaga sploh glede na način tvojega razmišljanja, ki ga kažeš z odzivi na pisanje, ki se ne sklada s tvojo predstavo kako naj bi tebi namenjeni odgovori izgledali….. 🙁
No, jaz mislim, da sem ti pojasnila. Ne zdi se mi, da sem si zaslužila tvoj omalovaževalen, ciničen komentar. Tudi se mi ne zdi, da je tema tako zelo banalna in blesava … Oziroma če je, to povej naravnost ali pa jo izpusti.[/quote]Ne vem kaj vse je za vas cinizem in koliko ga raumete. Tisti prvi stavek je bil bolj odgovor Marku, mi je prišel na misel nek odlomek v nekem filmu (ne spomnim se naslova niti igralcev) ko dekle sedi na avtu in jo nekdo poljubi tako, da ji “sname” čeveljce. Bila je neka parodija na ne vem več kaj so mi pa ostali čeveljci, ki so leteli po zraku v spominu…. Moja napaka. :/
Tisto kar je sledilo prvemu stavku je bilo neko pisanje v razmislek, ki sem ga začinil z zadnjim stavkom, ki bi ti lahko privabil kak nasmeh na ustnice. Pa ti ni. Moja krivda. :/
Ne vem kako se ti lotevaš tega posla s poljubljanjem (niti me ne zanima, če sem iskren) se mi pa dozdeva, da si preveč resna? Mogoče pričakuješ nekaj pa sama bolj malo daješ oz se ne potrudiš, se ti zdi, da mora kar bit neka silna energija ne vem česa…. Ja od kod? A samo od njega? On je tisti ki daje ti si samo zato tam, da te poljubi in to, da dovoliš, da te kušne je s tvoje strani vse in dovolj? Ne rabiš prispevat k prijetnemu “ozračju” oz je tisto kar si storila bilo maksimum?
Tako se bere tvoje pisanje, vsaj jaz ga, in tvoje razočaranje je zgolj njegova krivda oz je krivda v tem kako našobiš ustnice?????
Če naj bi od tu izvirala vsa energija prvega poljuba potem…. ne vem kak nasvet (ciničen ali ne) vam/ti lahko pomaga sploh glede na način tvojega razmišljanja, ki ga kažeš z odzivi na pisanje, ki se ne sklada s tvojo predstavo kako naj bi tebi namenjeni odgovori izgledali….. :([/quote]
Zakaj se vlečeš ven s podrobno analizo, iskanjem krivca in nekimi teorijami o moji domnevni pasivnosti? To so vse samo tvoje neosnovane domneve, ker me ne poznaš osebno, nikoli se nisi poljubljal z mano in nisi bil zraven na zmenku. In z vsem tem pisanjem še vedno nisi pojasnil, s čim sem si zaslužila tvoj ciničen komentar o izkušeni deklini.
In sploh, kakšen naj bi bil moj odziv na pisanje, ki se ne sklada z mojo predstavo o odgovorih? Je edini pravilen odziv nanj to, da se pokesam in prikimam? Po tvojem?
Zdi se mi, da si mlad in zelo zelo žalosten.
Zakaj zagrenjen? Jaz imam isto mnenje, ali moraš biti zagrenjen za tako mnenje?
On_ je samo malo natekljiv kot mali otrok s tem svojim prepričevanjem, pa četudi ima prav
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne vem kaj vse je za vas cinizem in koliko ga raumete. Tisti prvi stavek je bil bolj odgovor Marku, mi je prišel na misel nek odlomek v nekem filmu (ne spomnim se naslova niti igralcev) ko dekle sedi na avtu in jo nekdo poljubi tako, da ji “sname” čeveljce. Bila je neka parodija na ne vem več kaj so mi pa ostali čeveljci, ki so leteli po zraku v spominu…. Moja napaka. :/
Če naj bi od tu izvirala vsa energija prvega poljuba potem…. ne vem kak nasvet (ciničen ali ne) vam/ti lahko pomaga sploh glede na način tvojega razmišljanja, ki ga kažeš z odzivi na pisanje, ki se ne sklada s tvojo predstavo kako naj bi tebi namenjeni odgovori izgledali….. :([/quote]
Zakaj se vlečeš ven s podrobno analizo, iskanjem krivca in nekimi teorijami o moji domnevni pasivnosti? To so vse samo tvoje neosnovane domneve, ker me ne poznaš osebno, nikoli se nisi poljubljal z mano in nisi bil zraven na zmenku. In z vsem tem pisanjem še vedno nisi pojasnil, s čim sem si zaslužila tvoj ciničen komentar o izkušeni deklini.
In sploh, kakšen naj bi bil moj odziv na pisanje, ki se ne sklada z mojo predstavo o odgovorih? Je edini pravilen odziv nanj to, da se pokesam in prikimam? Po tvojem?
Zdi se mi, da si mlad in zelo zelo žalosten.[/quote]Ne rabim se ven vlečt. Sem napisal kaj se meni zdi, kako vidim tvoj opis težave.
Praviš da z nekom drugim je bilo več “nečesa”, s tem tega ni, zato sem podal nekaj možnosti zakaj tako, ki jih pa ti ne sprejemaš oz so te užalile, vsaj tisti del, ki je bil nekoliko… (krivično) ciničen/posmehljiv?
Če ti veš (na podlagi izkušenj) kako mora izgledat prvi poljub potem tudi veš kako se do takega poljuba pride, kaj privede do tega, vsi tisti pogoji, ki naj bi bili izpolnjeni.
Če tega ne veš potem….
a) nisi nikoli razmišljala o tem in se ne poznaš, ne poznaš svojih občutkov
b) fant ni pravi ker si se zanj odločila na podlagi napačne ocene, ki izhaja iz točke a) in si izbirala le vizualno podobo tista čustvena ti je pa sfalila in je posledično prvi poljub polomija…..
V vsakem primeru so naši zapisi le povod za tvoja razmišljanja iz katerih boš lažje izpeljala svoje odločitve, kakršnekoli že bodo. Nikakor pa niso (vsaj moji) zapisi posmehovanje tebi.
On_ je samo malo natekljiv kot mali otrok s tem svojim prepričevanjem, pa četudi ima prav[/quote]
Tip je zagrenjen 100 na uro. Tisti, ki tega ne opazite, ste po vsej verjetnosti tudi sami zagrenjeni.
On_ je samo malo natekljiv kot mali otrok s tem svojim prepričevanjem, pa četudi ima prav[/quote]
Tip je zagrenjen 100 na uro. Tisti, ki tega ne opazite, ste po vsej verjetnosti tudi sami zagrenjeni.[/quote]Eh jeb..a nimamo vsi beležke z naslovi/tel številkami, ni nam dano. Muka od življenja ti rečem :/
Jaj se potem čudiš?
Ne, tisti film me ni zmotil, tole me je:
Ali ti pa “višja sila” govori/pripoveduje, da tip ni zate (preveč mlačen za tako izkušeno deklino) 😉 :)[/quote]
Če si v poljubljanju izkušena, potem ne sprašuješ takih stvari. Ker pa očitno še nisi dovolj izkušena, sprašuješ. In če že sprašuješ, potem vsaj bodi pripravljena prisluhnit. Dobila boš različna mnenja. Mogoče pa si veliko bolj izkušena od njega in se mora on samo še naučit. Če primerjaš poljubljanje s tem in s prejšnjim tipom, v čem pa je razlika, kako drugače se je tega lotil eden od drugega? Je razlika v tehniki,, okusu?
Izkušenost v tem primeru ne igra nobene vloge.
Če ji moški pri poljubljanju ne “diši” oz. ob samem poljubljanju nič ne čuti, potem očitno ni prave kemije, ki bi bila kot nek znak, da obstaja med njima erotična privlačnost, ki prebudi željo po nečem več in nam predstavlja dejstvo, da je nekdo za nas lahko intimen prijatelj, ne pa le prijatelj.
Zato pa je vsakršno filozofiranje okrog pravega ali nepravega poljuba brezpredmetno.
Vsak sam najbolje ve, kaj čuti ob določeni osebi in nas nobeno prepričevanje ne bo prepričalo, da bi nekoga marali, če nas ne privlači.
Če ji moški pri poljubljanju ne “diši” oz. ob samem poljubljanju nič ne čuti, potem očitno ni prave kemije, ki bi bila kot nek znak, da obstaja med njima erotična privlačnost, ki prebudi željo po nečem več in nam predstavlja dejstvo, da je nekdo za nas lahko intimen prijatelj, ne pa le prijatelj.
Zato pa je vsakršno filozofiranje okrog pravega ali nepravega poljuba brezpredmetno.
Vsak sam najbolje ve, kaj čuti ob določeni osebi in nas nobeno prepričevanje ne bo prepričalo, da bi nekoga marali, če nas ne privlači.[/quote]ma ja… saj… si ne morem predstavljat, da če mi ne bi vsaj malo spodmaknil tal, da bi potem recimo menjavala plenice njegovemu otroku in delala vse tisto pred tem in potem… če se že lupčkat ne bi mogla…lol ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Vsak sam najbolje ve, kaj čuti ob določeni osebi in nas nobeno prepričevanje ne bo prepričalo, da bi nekoga marali, če nas ne privlači.[/quote]ma ja… saj… si ne morem predstavljat, da če mi ne bi vsaj malo spodmaknil tal, da bi potem recimo menjavala plenice njegovemu otroku in delala vse tisto pred tem in potem… če se že lupčkat ne bi mogla…lol ccc[/quote]
No, saj to. Robi je zdaj odlično povzel in katenjka, ja, med dotikom, objemom, poljubom se mora nekaj zgoditi no. Ne gre sploh za spretnost, nerodnost, tehniko, aktivnost, pasivnost in nevemkaj še vse mi fantje razčlenjujejo zgoraj. Bližine sem si želela, ko pa se je zgodila, se mi ni nič dogajalo.
No saj to, ni bilo kemije, pika.[/quote]
Kaj pa fizika in slovenski jezik? A to pa ni več pomembno? 🙂 Hec.
Le kaj bi se moralo zgoditi, pa se ni? Mogoče pa si pričakovala, da se bo zgodilo nekaj, kar se sploh nikoli ne bo zgodilo, ker si si to le namislila, da se mora? Bodi previdna, da te to ne spremljalo celo življenje. Si predstavljaš?
Jaz pravim, če ti je človek všeč, privlačen in si želiš njegove bližine, ti mora njegova bližina ugajat. Dokler ga kaj ne “pobiksa”. Ne vem kakšno kemijo ti sicer pričakuješ.
A koji ku*ac si pol sploh odprla temo, če ne sprejmeš nobenega odgovora? Liži se s komer se češ, pa ne delaj filozofije iz tega. Kol iz riti pa bo, multinick ;)[/quote]S katerim kolom so pa tebe dosegli (čez hrbet), da si (spet) tolk na obratih?… :D[/quote]
Saj ji je lepo povedala, le na malo manj lep način. Pač ne bo neke kemije med njo in poljubljeno. 😉
Mislim, da bi ta tema zelo pasala na čet, ki ga je Matjaž(ko) ustvaril paralelno k MONu in tej rubriki:
http://fatalchat.com/index.php
Ne znam dati v pravilne ‘oklepaje’, da bo link aktiven.
Forum je zaprt za komentiranje.