Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvi poljub ?

Prvi poljub ?

Iz tega vsaj potegni to, da se poskušaj poljubljati trezen :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Misliš trezna a ne? :))

Oh ja,bog si ga vedi koliko smo popili haha,ni čudno madona:))

Ne, saj avtor teme sprašuje o nasvetu/-ih za prvi poljub, kak in kako naj traja ipd. Zato sem dodala pripis zraven tvojega posta, da naj gleda na to da bo trezen :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

He, he, he, Leta se že tale Miškolinka žre, ker so nekoč fantiči stavili, da jo eden od njih lahko zaliže…..
Stavo je dobil zato ni bilo smiselno nadaljevati in so šli zapit tisto gajbo pira…..
Ona je pa ostala tam v tistem kotu vsa pomečkana in oslinjena in še danes ne ve kaj je tisto sploh bilo in sebe krivi, da je bila nesposobna….. 😉

Ne sekiraj se več, bila si super 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))

Omg, pa kaj tok kompliciras? Go with the flow, pa zacni se zanasat na svoje obcutke, ne pa po forumih sprasevat kok dougo nej traja prvi poljub?! Mi tega nismo tko delal…

Prvi poljub je zagotovo resnično prijazen .
Včasih ko se poljubim z kakšno kolegico mi zavre kri v srcu zato kjer je resnično nežen in pošten .
Sem pa dobil tudi zahrptni poljub tisti ki varaja .

Punce če bi rabile moj poljub samo da ne boste umaknile .
Kajti jas sem zelo nežen .
Mislim če me boš srečala se bova srčno poljubila na najne ustnice .

Kadar se fant in dekle spoznata kje na veselici ali zabavi gresta najpreje na ples .
Vendar če je veselo se potem fant in dekle prvi poljubita .
Saj lepo bi bilo .

Ponavadi prvi poljub ljubezni traja kakšno minuto ali samo toliko casa da se dotakneta oba hkrati ustnic ali na lice samo tako mora biti resnični pošten .
Ponavadi kateri fant če vidi kakšno punco se poljubi z njo čez nekaj casa se poljubi zoped z kakšno drugo punco to je zame varanje .
Drugače sem pa doživel enkrat zelo lopo priložnost na morju ko sta me poljubili moji zelo primerni kolegici .

Jas sem prvi poljub ljubezni doživel pri 18 letih .
Vendar sva se z neko punco 10 let starejšo prvič zagledala v oči ter se začela prvič kljunjčkati .
Ko sem videl kako me zelo vara zato sem ji pokazal tudi jast njen .
Vendar je bilazelo huda zato me je začela uzmerjati .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close