Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvi poljub ?

Prvi poljub ?

Ojoj…Upam, da nisi zdaj razvnela kakšne posebne vrste strasti. :)))

Ha, ha, ha…. Kaj pa to tebe zanima? :)))

Hja, če ne pritisnem pravo stikalo ob pravem času, seka visoka napetost po celi bajti, najbolj po meni…
Je treba bit kar spreten s to rečjo….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja, če ne pritisnem pravo stikalo ob pravem času, seka visoka napetost po celi bajti, najbolj po meni…
Je treba bit kar spreten s to rečjo….[/quote]

On_, saj si sam začel z žarnicami…pa sem mislila, da si žensko izbral glede na W.

Je treba bit kar spreten s to rečjo….[/quote]

On_, saj si sam začel z žarnicami…pa sem mislila, da si žensko izbral glede na W.[/quote]Kako bi jo pa lahko drugače izbral? 😉
Kakšen je agregat oz koliko štroma proizvaja, na toliko watno žrnico se lahko priklopiš… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Priznam, nikoli nisem imela štoparice s sabo, tako ti ne znam dati odgovora na zastavljeno vprašanje. Prepusti se občutku in ne pozabi, da je dolžina poljuba ponavadi odvisna od odziva tistega, ki ga boš poljubil. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Predlagam istrukcije

Ti ti zaslužkar! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zenske so vendar primernejse 🙂 Evo trzna nisa.

Hvala. Imam službo in se mi ni potrebno prodajati.

Nic se ti ne beli glave, vse, podgane to podavi. Nekdo je slabe volje. To je stos

Ah, sem mislila, da boš razumel in stopil v vrsto (ki je pravzaprav ni), ker sem dobre volje, pa dobiš inštrukcije zastonj. ;)))))))))

In kako naj to naredi? Jaz pa sem vseskozi mislil da je to nekaj, na kar nimamo vpliva, temveč se zgodi. Nekaj kar je ali pa ni.

Hudo prehlajen, visoka vrocina (od tod blodnje) tako da bi rezrerviral drug termin 🙂

A Gorenci še viruse ne delite z drugimi? 🙂

In kako naj to naredi? Jaz pa sem vseskozi mislil da je to nekaj, na kar nimamo vpliva, temveč se zgodi. Nekaj kar je ali pa ni.[/quote]Če ni itak ni, če pa so jih pa lahko s takim pristopom s štoparico v roki 🙂 hitro pogasi in potem je bolj ali manj konec.
Mislim, da avtor preveč hiti, nekaj na silo, kako bi in si beli glavo z nečim x, ne opazi pa nje kot take, se z njo ne pogovarja, jo posluša a je ne sliši, ter podobno, in tako se zapleta v to kako bo prislonil ustnice nekam…..

Gled na to kake odgovore daje ženski del “občinstva” bi rekel, da dajejo poudarek na nekaj drugega, nekaj kar se ne meri z metrom in uro…. 😉

Dezinformacija 🙂

Dezinformacija :)[/quote]

Bom prevedla; deluješ, kot gorenc. 🙂
Informacije pa nimam… torej tudi dezinformacija odpade. 🙂

Pred, med, po?:) What?:)))

Po feelingu, nič na silo, naj bo nepredvidljivo in predvsem….NE ŠTOPAJ SE!:)

Jaz v rokavicah, ona pa takole. To si velja tudi zapomniti 🙂

Predlagam drugačen način gretja rok. ;)))

Nabrito bitje 🙂 Mislim da je v tem filmu bila OS poljubljanja.
http://www.youtube.com/watch?v=rrP6tKJOtE4

Gresta dva v hribe v kočo po visokem snegu.
V koči mraz in on predlaga naj ona ostane v koči, da bo on zunaj sam pripravil drva, da bosta lahko zakurila. Ker je bilo zelo mrzlo je njega zanohtalo in se je prišel k njej pogret, mu je ona predlagala naj da roke med njena bedra, da se bo prej ogrel in bo lahko šel naprej pripravljat drva.
Tako se je zgodilo, da je parkrat prišel se pogret med njena bedra pa ga ona nato vpraša:
“A v ušeska te pa nič ne zebe?”….

Malo sem bila premlada, da bi se spomnila. Ali me pa takrat te stvari še nismo zanimale. 😉
Kaj novejšega?

Gresta dva v hribe v kočo po visokem snegu.
V koči mraz in on predlaga naj ona ostane v koči, da bo on zunaj sam pripravil drva, da bosta lahko zakurila. Ker je bilo zelo mrzlo je njega zanohtalo in se je prišel k njej pogret, mu je ona predlagala naj da roke med njena bedra, da se bo prej ogrel in bo lahko šel naprej pripravljat drva.
Tako se je zgodilo, da je parkrat prišel se pogret med njena bedra pa ga ona nato vpraša:
“A v ušeska te pa nič ne zebe?”….[/quote]

Hahahahahahahahahaha…

ps; a ni prijazna?!

Magnifico bi seveda zraven zapel: z roke mi bos jedla baby … 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=1Er8wXuqdEY

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close