Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvi poljub ?

Prvi poljub ?

Živjo !

Dobivam se s punco ( 18 let ), jaz ( 19 let ), za katero upam, da bova tudi kaj več kot kolega. Ko sva skupaj se fizično dotikava ( objemi, občasni kontakt rok itd… ), vendar se še nisva poljubila. Poljubljat se znam, vendar ne vem koliko časa naj traja prvi poljub ? Do zdaj sem punce vedno za prvi poljub poljubil za dobre 3 sekunde, torej samo naslonil moje ustnice na njene ( da se lepo objamejo ) zadržal za par sekund, seveda roko dam vedno za njen vrat in to je to, potem pa samo objemček in še en hitri poljub na ustnice in slovo 🙂 Ponavadi vedno prvi poljub izvedem, ko se poslavljava, nikoli še nisem tega naredil sredi zmenka ?

Kratka vesel bi bil kakršnega koli odgovora in pomoči, koliko časa traja praviloma prvi poljub ( minimalno ), ter kdaj ga je bolj primerno dati, med zmenkom ali po zmenku ko se poslavljaš ?

To ti bo Marko razložil, on obvlada te tehnične zadeve. :)) Morda bo spisal celo priročnik. :))

Marko bo spesnil teoretični del, On_ pa predstavil praktični del.:)

Na youtube-u je vse polno teh viedoov, kako se lotiti te (baje tehnične?) zadeve, prepusti se občutkom in kaj sam opažaž pri punci, kdaj ja in kdaj raje ne 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In, ravno zdaj ga ni spregled, ko ga krvavo rabimo…:))

Bibita, nisi komentirala mojo oceno Andreja. 🙂

Marko bo spesnil teoretični del, On_ pa predstavil praktični del.:)[/quote]

To bi pa res rada prebrala, videla :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Prosil bi, če se držite teme 🙂 Ker se vedno razvije eno kreganje, a odgovora pa človek ne dobi.

Kar se tiče youtuba, sem že rekel, da se znam poljubljat ( francoski itd… to sploh ni problem ), problem je prvi poljub, in najbolj pomembno koliko časa je dobro da traja ?
Ker nekje pravijo da ni dobro, da je prekratek torej cca 2 sekundi je premalo in če je predolg spet ni dobro, ker govorimo o PRVEM poljubu, potem naprej jst znam 😉 Prvi poljub je tist, ki mi dela probleme, pa vsa tista živčnost ki pride zraven 🙂

Hehe….kreganje? Mi se na tak način spodbujamo, motiviramo, krepimo forumske vezi :))))

Poljub, priznam, da ti tehnično težko zadevo pojasnim, obrazložim. Prepusti se trenutku, improviziraj, se boš že znašel. :))) To je tako kot ples, čudno izpadeš, če zraven šteješ korake. Sprosti se, pa bo vse o.k.

Zadeva poteka sama od sebe. Bolj boš poskušal zavestno vse nadzorovati in se nekaj učiti (s posnemanjem drugih), bolj ubijemo strast in sproščenost. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Veš kak bi moral zakomplicirat. To so zelo občutljive teme, kjer so detaili zelo pomembni. :))

Traja naj tako dolgo, dokler obema paše. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Veš kak bi moral zakomplicirat. To so zelo občutljive teme, kjer so detaili zelo pomembni. :))

Traja naj tako dolgo, dokler obema paše. :)[/quote]

Do nezavesti, do zadušitve :)))))

Marko bo spesnil teoretični del, On_ pa predstavil praktični del.:)[/quote]Hvala za namig, inspiracijo 🙂

Poljub” midva z Markom bova prišla oba k tebi. Ti pripelji to deklino, Marko ti bo predaval jaz ti bom pa praktično kazal kar bo on govoril in to bomo ponavljali toliko časa dokler ti ne bo popolnoma jasno.

Saj ne bo lahko, se bova pa žrtvoval za tvoje dobro. Pa brez skrbi ne bova je zadušila, lahko bo malo slinasta, ampak to je pač tako pri tem delu, sodi zraven…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Traja naj tako dolgo, dokler obema paše. :)[/quote]

Do nezavesti, do zadušitve :)))))[/quote]
Tako je, če bi se rada oba zadušila, lahko to naredita tudi med poljubljanjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poljub, tako kot so napisali, res ne preveč razmišljati zraven in se samo prepusti. Tudi punce vemo, da se vsak moški poljublja drugače in za prvi poljub ne pričakujemo nekega standardiziranega vzorca. Če pa hočeš, da je prvi poljub tak, da ni preveč vpadljiv (v smislu slinast), ampak da samo nekako narediš prvi korak, naslednjič ji želiš dati pa “ta pravega”, potem samo nežno oblizni njene ustnice s tvojimi ustnicami. Počasi. To ji bo sigurno všeč (če seveda sploh hoče poljub od tebe) in bo naslednjič zagotovo hotela tudi “ta dolg” poljub 😉

Pa punce pred njo, z njimi je tudi moralo priti do prvega poljuba? Meni zbujaš čudne občutke, na eni strani praviš da obvladaš stvar, na drugi pa da imaš probleme. Pojasni, kako je z njenimi predhodnicami prišlo do prvega poljuba?

Marko bo spesnil teoretični del, On_ pa predstavil praktični del.:)[/quote]

Tole me je pa nasmejalo. 🙂

Se strinjam.

Ampak tako je to, ko si mlad. Misliš, da je za tovrstne stvari nek recept.

Ko si star/starejši, pa še samo uživaš.

Poljub,
kaj pa če bi odgovor dala kar ona sama?
Če se bojiš, da odgovora ne boš dojel skozi sam poljub, pa jo vprašaj, povej za svoje dvome itd.. Če te ima rada, se ti ne bo posmehovala ali kaj, in ji bo tvoja skrb oz. želja bila všeč.

It, si že malo pozabila svoj recept a, kar priznaj. :))

Seveda da obstaja recept. Ponavljaj tako dolgo, dokler ne boš prepričan, da je prav. 😉
Poglej Tino Maze, koliko let je morala ponavljat treninge, da je začela zmagovat. Misliš, da ji niso na začetku povedali, kako je treba? Tudi ona je bila nervozna, vsakič, ko se je pognala po progi, ker se je bala, ali bo zvozilo “prav” (dovolj hitro). Če bi bilo tako enostavno, da bi že na začetku naredil vse prav, bi bilo življenje dolgočasno. Nekaj talenta pa tudi ne škodi.

Samo pazi, da prej ne boš kadil, pil žgano pijačo ali jedel čebulo, vse ostalo lahko improviziraš. :))

Kaj pa vem, Marko.

Mislim, da svoj recept izpopolnjujem vedno znova (oz. ga izpopolnjuje “moj”… 😉 ).

Odgovori mi na ZS, no!

Bolj kompliciraš, slabše je. Sprosti se in uživaj.

Vprašanje kako naj prvi poljub (tehnično) izgleda je čist brezvezno in ga lahko postavi samo nekdo, ki misli, da je z dekletom dobil nek kos v obdelavo. Pa saj ti ne zamerimo, vsak je bil na začetku malo bolj lesen.
Zadeva je ista kot, da bi vprašal kako naj pritisneš na stikalo, da bo zagorela žarnica, ki si ga privil na steno, za njim pa ni ne kablov niti elektrike…. In tebe zanima ali mora bit pritisnjeno dol ali gor, v levo ali desno…. Raje poskrbi, da boš zvabil iskrice v oči tejle tvoji izbranki, da se bo iskrilo, da bo preskočila iskra visoke napetosti, da bo lahko žarnica zasvetila v vsem svojem sijaju…. Ostalo je nepomembno kako boš našobil svoje žnable… 😉

On_, koliko Watna pa je ta tvoja žarnica doma? 🙂 A ji pogosto pregori wolframova nitka od strasti? 🙂

Lahko bi mu razložil na kratko in mu napisal, “naj potegne kable”. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close