Najdi forum

prvi maj

Že kaj veste, kam boste šli za prvi maj, če kam? Malo zbiram ideje, na morje nekak ne bi…

Z mulckom greva v Nemcijo zivalce pogledat :))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Avstrija, Dunaj

Mi tudi v ZOO, že vsi komaj čakamo….pa verjetno potem še malo okoli Gardskega jezera (max. 4 dni vse skupaj)

Mi gremo na tustistično kmetijo Šeruga.

Helena

na kres:) pa v toplice če bo mali zdrav, ker je skoz nekaj.

Na morje, gledat morske deklice.;-)

pozna katera kako dobro turistično kmetijo z nastanitvami na Gorenjskem?

Bovec – cel teden

komaj čakam :)))))

lp

Ali je tale živalski vrt blizu Gardskega jezera? Mi nameravamo tudi za nekaj dni k Gardskemu jezeru. Bi bilo zanimivo tudi tole si ogledat.

Živalski vrt naj bi bil 30km naprej od Verone proti Milanu.
Trenutno vemo samo kam gremo, točno za prenočišče in to se pa še nismo dogovarjali. Baje pa potrebuješ za živalski vrt cel dan, ker imaš na eni strani safari, potem ogled živali, ki so v kletkah in tudi park dinozavrov.
Gardsko jezero je v planu za “nazaj grede”, za keke 2 dni.

Parco Natura Viva je med jezerom in Verono, torej čisto blizu. http://www.parconaturaviva.it/eng/cometrovarci.html

nam niti slučajno ni bil všeč. Tam imaš Živalski vrt, ki je res bogi, 10x se skrije pred Ljubljanskim ZOO (vsaj par let nazaj je bilo tako).

tam imaš potem še dinozavre, ki so baje v naravni velikosti … makete. To je za ljubitelje dinozavrov recimo še kar OK, drugače pa res nič posebnega.

Safari park nas je pa tudi razočaral … boge živali .. prenašajo trume turistov, saj ni čudno da jim je vse odveč 🙂 in se skrivajo tako da jih komaj opaziš …

vse skupaj je res lepo marketinško predstavljeno, lep WEB, lepa literatura za kupit o vseh živalih v ZOO in parku … samo mi večine živali sploh nismo videli 🙂
skratka res nič posebnega in za živali res slabo poskrbljeno in meni so se vse po vrsti smilile … razen makete dinozaurov 🙂

okrog Verone in Garde je toliko lepših točk za preverit in pregledat …

Na morje stacionirati našo čistoo novooo prikolico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close