Najdi forum

prvi maj

Ja iščem sopotnico za potovanje po italiji za prvi maj.
Z avtom seveda, OPISA, RIMINI tja do RIMA.

Opisa?

Quaranta, a res nimaš drugega dela kot je iskanje tipkarskih napak?
Že kanček zdrave pameti in splošne razgledanosti bi te brez dvoma pripeljal do Pise.

dobro trenta :))

ne vem kaj naj si mislim, če človek ne more napisati prav niti dveh vrstic, no. saj ne rečem, če bi bilo besedila za eno stran, ampak dve vrstici?! tu in tam kakšna cinična pripomba ne škodi. moje mnenje. pa nisem slavistka. lp

Ta forum sicer ni namenjen takim temam, vendar mislim, da ima Quaranta kar prav. Pismenost nekaterih je res tako nezavidljivo slaba, da jih je na to treba (dobro namerno) opozoriti. Pa tale primer, ob katerega se je obregnila, sploh še ni tako hud.

Pa kaj ste vi partegnjen. Člouk je neki uprašu, vi pa takle sranje iz tega nardite. Pizda se najdejo smotan ludje.

pizda ste zateženi, če pa sem malo falu.
Ne moreš verjet kaki kreteni hodjo po svet.

turistični delavci pričakujemo za 1 maj love do krove.vsako leto smo razočarani, a hkrati veseli, da smo zaslužili malce več kot lani. / in zgubljali čas z pari ki so bili pri sobah prebukirani – zato rezevirajte /

skratka delam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potem pa verjetno v dobro ali topolščico.na telesni in psihični odklop.
lani ko sem bil v dorni, sem bil med najbolj tihimi gosti.receptorji somi bilihvaležni ker sem zelo malo spraševal.

ponedeljek pa je moja nedelja!

lp lord

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close