Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prvi avto..

prvi avto..

Ok a ste si kdaj same kupovale avto? In to rabljen? Tak res poceni :))) Uh, nasveti… Za od 100 do 250 k približn…

Kakšen je bil vaš prvi avto? Pa to… če ste že bili v službi ali ne… Jaz še nisem, zato si česa drugega pač ne morem privoščit… Lahko bi si, pa mi ni uspelo prodat motorja, itak, kdo bo pa hotel met to jeseni…

S fantom (zdajšnjim možem) sva si kupila prvi avto za 5.000 DEM ko sva bila še študenta. To je bilo seveda pred morje leti. Bil je spaček. Tak luškan, streho sva dala dol in prevozila precej Evrope. Našparala pa sva sama, oba sva veliko delala preko ŠS in fant je imel zelo visoko štipendijo.

Še zdaj pozdravim vse, ki se vozijo s spačkom…

moj prvi avto je bil fiiičoo….:) take zlo svetle modre barve, nenavadne, pa rdeče prevleke je imel, pa redč volan :))….takrat je bil okoli 300 DEM…bil je star 12 let in imel 20.000 km…..imela ga je ena stara mama za v nedeljo k maši :))…..no….jaz sem ga pa potem prodala za 500 DEM….čez kakšno leto…dobr posel sem naredila, ni kaj :)), kupila sem si ga sama, z denarjem, ki sem ga zaslužila preko počutniškega dela…..

Moj prvi avto je bil citroen ax, kupljen za 100 tisoč sit in to še med študijem, ko sem pavzirala. Starši posodili, nato vsak mesec vračala nazaj. Avto super, zdaj imam drugega, axa pa še vedno vozi sestra, zelo poceni avto tudi glede porabe goriva in ostalih stroškov.

Moj prvi avto je bila Citroenova Diana, kupila sem jo še kot študentka, denar pa sem si prislužila z vzrejo mladičkov škotskega ovčarja. Sicer sem jih oddajala, vendar jih nihče ni hotel zastonj, vsak mi je pustil nekaj dinarčkov….naaaa imej za sitnosti, hrano, cepljenje, si mlada, pa tako so lepi, zdravi….
Tako sem dobila avteka, star in sklimpan za enega črnega enega belega, pa vsi mladički so šli v dobre roke. Preverjeno.

Simpatično, bom dobila še kako idejo, kako prit do avta 🙂

Moj prvi avto je bil ax. Bla sem full zadovoljna z njim. Malo kur, pa poceni je,..
LP!

Ok vidim, da vas je dost imelo ax, jaz tud nekak študiram na tega… Kako je kaj s tem, če se na večje razdalje voziš pa pozimi v snegu? jaz se bom mogla v LJ vozit, to je 80 km v vsako smer, 3x na teden. priporočate al ne?

Tudi jaz sem se vozila v Lj, sicer malo manj km, ampak z zimskimi gumami je šlo bp. Res nikoli nobenega problema, edino enkrat bencina zmanjkalo, haha.

Moj prvi avto je bil Citroen Visa, svetlo modre barve. Zakon avto, izredno mehek in nikoli me ni pustil na cedilu :-).

Moj fant je lani kupil fiat tipo za 280.000 sit! Zelo ohranjen! Je pa tudi študent! 🙂

Renault 5 (kupil mi ja ge oče – raje mi je dal 150.000 za avto, kot da bi se učila na njegovem). Še danes ga imam – avto dela, prevoženih ima 135.000, letnik 1991. Pozimi, no problem. V Ljubljano se vozim z njim tudi pozimi – dobre gume naredijo veliko. Še nekaj mi je všeč – pozimi hitro zagreje v kabini – pet minut pa slečem jakno tako je toplo. Skratka jaz sem zadovoljna. Dokler bo peljal in mi ne bo povzročal težav ga bom vozila. Ne rabim drugega – boljšega avtomonila. Pa še to, do danes še ni začel rjaveti.

Breda

Jaz imam trenutno Citroen AX, to je moj 3. avto. Kupila sem sicer novega, sedaj je star (že) 7 let, prevoženih pa ima kar 180.000 km. Dela kot urca. Vsak dan naredim z njim 80 km. Edino, kar “zahteva”, je to da ga redno servisiram in seveda tankam (porabi zeloooo malo). Z njim sem sicer zelo zadovoljna, samo sedaj ko imam dva mala sončka, si bom morala počasi umisliti kaj večjega, ker če grem z njima sama na potep, se mi ne zdi ravno varen (zaradi svoje majhnosti).

Pred 20 leti za majhen prisluženi denar sem kupil moj prvi avto znamke Citroen Ami rumene barve ..moram povedati da sem bil zelo zelo zadovoljen,ker me ni med vožnjo zapustil na cedilu razen rednega servisiranja ..in ga ni bilo težko popraviti kot zdaj ..s prijatelji smo potoval oz.vozili vso bivšo Jugoslavijo.. uf,lepi spomini ki ga ne bom nikdar pozabil ..

lp

Moj svak dela ogromno km na leto z 15 let starim ax-om, ful je zadovoljen. Res pa je, da je fajn če maš kakega dobrega mehanika ki dela brez računa in je pošten, drugačen vsak avto postane predrag. Moj prvi avto je bla petka stara takrat 12 let, vozila 2 leti in jo zvozila do konca, sedaj vozim Clia. Petka je bla zakon, sploh zaradi poceni vzdrževanja, malo je pila, pa še kake praske in udarce se nisem nič sekirala. Uspešen nakup.

Pa tukaj je cel Citroenov klub! Po prvi Diani, sem prešaltala še dvakrat na ax-a, oba sta bila že rabljena pa sta zelo dobro odslužila, lani pa sem si kupila C3. Gre kot urca!

Moj prvi avto – katrca. Naslednji Škoda favorit, ki ga imam še zdaj in ni nobenih problemov, trkam. Res trpežen avto.

Kupi si fiat pando, res je smotan, sam je pa ful cip za vzdrzevat, pocen registracija, pa zlepa ne crkne.

Jaz sem imela staro tavrio. Groza! Sicer je eno leto šla brez problemov (celo jadransko magistralo sem prevozila), potem pa je začela razpadati.

Potem sem kupila saxoja (ja, tudi meni so všeč Citroeni)oz. mi ga je kupil oči (on je dal večino denarja, jaz pa sem nekaj primaknila). Brez problemov. Letos avgusta pa sem si kupila C3 z vso opremo. In je super!

LP

Midva sva si kupila fiat uno, star 12 let z 100000 km za 50000sit (sva imela več denarja za to namenjenega, pa sva potem tega našla) in sva ga vozila 2 leti bp, potem pa je eno zimo začel nekaj nagajat in sva ga prodala za 40000 sit. daj imava cliota tudi starejšega datuma in po 2 letih spet premišljujeva o prodaji.

Moj prvi avto je bil Suzuki Alto.Ko sem pa se zaposlila sem si z kreditom kupila Twingota!Na srečo je že odplačan!

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Jst sm mela prvi avto Suzuki Swift. U bistvu sm ga dobila. Sm bla zlo zadovoljna. Poskočen, majhen, lep….zdej mam tretji avto in z vsemi sm bla zelo zadovoljna.

predlagam ti, da se odpraviš k prodajalcem rabljenih avtomobilov, ki jih kar mrgoli. Ampak, ne idi sama, ker ženske zelo radi napetnajstijo. Vzami seboj kakega kolega, ki se spozna na avtomobile, da ga prej malo pogleda.

Moj prvi avto je bil Golf II, seveda diesel. Še danes se mi kolca po njem. Potem pa eno R5, nato Twingota, sedaj sem pa spet na VW – ni kej prva ljubezen traja večno!
Aja za avto pa sem z očijem hodila v gozd delat drva, kelnarila, pakirala knjige in bila odličnjakinja 4 leta!!!

moj prvi je bil subaru justy star 12 let super avto ampak sm si zdj prvošla bolšega 😉 aja pa takrat sem bila še dijakinja ampak je pa res da sem ga dobila za roj dan bil je 200000 ampak moraš vedet da se starejši avti radi kvarjo 🙁 uspešen nakup želim 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close