prve gubice – krema
Živjo!
Sem prestopila med tridesetletnice in počasi razmišljam, da bi si nabavila kremo proti gubicam. Jih sicer nimam skoraj nič (morda na čelu, okoli oči res skoraj nič), vendar bi jih rada tudi v nadaljnje preprečila. zato bi vas prosila za kakšen namig oz. nasvet, katero kremico kupit, katera je dobra, pa da seveda nima kakšne nore cene… vaše izkušnje prosim!!
Hvala lepa in lep dan vsem skupaj!!
Tudi jaz sem prestopila med tridesetletnice in tudi sama sem pred časom začela uporabljati kremo proti gubicam,pa jih imam zelo malo po čelu in skoraj nič okoli oči.Uporabljam pa Vichy Oligo25 Yeux za okrog oči, za obraz pa L oreal DECONTRACT za gube z Boswelox-om. Drugače je pa za obraz dobra tudi Vichy linija Oligo25 in ThermalFix.Sam je pa dosti odvisno od tvoje kože kaj ji paše.Svojo kožo lahko testiraš na internetni strani Vichy,kjer te vodijo skozi vprašalnik in na koncu ti predlagajo kreme za tvoj tip kože. Poskusi.Lp
Zdaj smo v ta pravih letih!
Ma zadnje čase delajo vse te firme posebej kreme za obraz in posebej za okoli oči. Jaz sem oboje kupila v Italiji; od Loreala stane okrog 13 euro, kreme od Vichy pa imajo cene od 3.000 – 5.000 sit. Sam po mojem se kar splača dat toliko. Tisto za obraz imam jaz skoraj za štiri mesece, pa jo uporabljam vsakodnevno, za oči pa je tudi zelo malo porabiš. Saj od Vichy lahko v lekarni najprej za testerje prosiš, meni so jih dali. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.