Najdi forum

PRTLJAGA

živjo,

kmalu potujem v indijo, ker grem na obisk želim nesti s sabo kakšno našo pijačo npr. viljamovko.
ker to v osebno prtljago ne morem dat, je edina varianta v velik ruzak. gledala sem steklenice, ki so zapakirane v plehnate škatle. a to predstavlja kakšno težavo, ko gre prtljaga skozi rentgen?
ker ne letim iz lj. ne morem kupit na letališču.

hvala za nasvete

Ojla,

jah iz mojih izkušenj je tako, da ponavadi če jim je kaj sumljivo bojo pač odprli ruzak, ti malo premetali stvari da bojo prišli do te plehnate škatle in potem ko jo bojo celo okrog obrnili in pregledali jo bojo dali nazaj, potem bodo čez bolj ko ne nametali ostale stvari ki so bile na vrhu ruzaka in ga vrgli na letalo….mojemu bratu so recimo tako naredili s stojalom za fotoaparat, s tem da so nanj nalepli še neko nalepko ki je pričala o tem da so stvar pregledali in da ni nevarna…mogoče je odvisno tudi s katerega letališča letiš, ker sigurno niso na vseh enako stroga pravila glede varnosti. Kakorkoli že, upam da ti uspe brez problemov…

lp, katja

Mogoce premisli o kaksni plastenki ali cem podobnem? Tko bos lahko ziher, da bo cela, k prides na cilj. K delajo s prtljago, k svinje z mehom. Nazadnje sm bil kr presenecen nad tem, da so uspeli celo luknjo v kovcek narediti. Dol pa prelijes v kaksno normalno stekelnico…

Zračni mehurčki delajo čudeže 😉

čer al pej dobr jutr
ja mene tut zanima ki je zej s tem novm pravilnikm ala osebna prtlaga
kej sploh se alkota n sme več nest?
js nucm za maroko maw “razkužila”,pa bi nesla nše domače ne pa uno brezvezno kemijo iz djutičov,pa a lhk plastenko daš v ta vlk rucak?
in kej morš pustt kej lufta,da n zarad tlakov,mi slučaj,se s šnopcem opere vsa žehta?

lp vsem
pa vsem ta pravm,čimveč leph trenutkov na poti,ki naj vam razveseljujejo srce,pa tut vi razveseljujte gruge,v prihajajočem letu,pa eno samo zdravje še zraven,sej veste,brez zdravja se n more na pot:-)

primorka, a se moraš zelo potruditi da pišeš tko da se nobenemu ne da brat tvojega posta?

Lp, mm

zanima me še ena zadeva in sicer če kdo ve kje se dobijo prozorne litrske vrečke, ki se dajo zgorej zatesnit??

sicer pa uživejte za praznike, kjerkol že boste……

Kaj nej bi po tvoje cel kovcek ovil s tisto folijo z zracnimi mehurcki? Ne vem glih kako bi gledali na tak kos prtljage:)?

Drugace jih pa tko al tko uporabljam, sam mi je zlo zal, cudezev ne delajo. Ce ti bodo pa oddano prtljago odprli in se jim jo potem ne ob dalo nazaj zloziti in bo potovala k raztreseni tovor, pol pa sploh ne bo kej veliko od njih.

verjetno bi bilo lažje oviti samo steklenico, kaj meniš 😀

glede na to kako delajo s prtljago bi bil pa včasih res potreben kar ovoj okrog kovčka/nahrbtnika 🙁

kolikor jaz vem, samo jenkiji odpirajo prtljago (tudi na silo)
drugi, “manj civilizirani” te v primeru nejasnosti ali suma pozovejo, da sam odpreš prtljago in pokažeš kaj je sumljivega
se motim?
ima kdo drugačne izkušnje?

ojla,

ja to kar sem zgoraj napisala (da so odprli prtljago zaradi stojala za fotoaparat) se je zgodilo letos na Munchenskem letališču za let Munchen – Windhoek….se pa strinjam s tabo da je na letih v ZDA to bolj stalna praksa kot drugje, lp

katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close