Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prtljaga na letaliscih

prtljaga na letaliscih

Ojla,
mi lahko nekdo prosim pove kako varno je na letaliscih puscati prtljago v najeti omarici oziroma ce je sploh mozno pustiti prtljago v najeti omarici s kljucom. Konkretno me zanima za letalsice London kamor leti EasyJet iz Ljubljane.

Mimogrede me se zanima kaj bi vi na mojem mestu poceli ce bi morali od 19:00 do 10:00, torej 15 ur cakati na letaliscu, da dobite avtobusno povezavo naprej iz londona. Malo dolga bo, jaz imam sicer namen se vrecti vzunaj na travnik, ce bo lepo vreme in zaspati, seveda ce bom imel moznost odati prtljago kam:) Kaj bi vi svetovali?

Hvala
Ernest

Pozdravljen,
kako in kaj s prtljago na letališču res ne vem, ker sama tega nisem nikoli potrebovala,oprosti, a kam vendar greš, da boš moral čakati 15. ur na vezo. Kaj pa kakšna nočna vožnja ali kaj podobnega, ne najdeš nič takšnega, to ti lahko omogoči spanje na busu in varnost prtljage.
Lilijana

grem iz Londona na sever Walsa z avtobusom. Vozni red sem nasel na http://www.nationalexpress.com Iz Londona vozi sele zjutraj ob deseti uri. Razen ce bom nasel kako zeleznisko povezavo, vendar kot sem slisal je dosti drazje. Bom ze nekako, za vsak slucaj pa me zanimajo kake izkusnje z prtljago in cakanjem na letaliscu oziroma drugje.

Hvala

Na letališčih navadno s prtljago ni problema (za Stansted konkretno ne vem). Če bi imela na razpolago omarice ali navadno garderobo, bi izbrala slednjo – vrednosti bi seveda obdržala pri sebi. Če se mi je zgodilo, da sem morala čakati čez noč, sem spala v letališki stavbi na tleh. Vedno nas je bilo veliko.

Aja, za nižje cene do Walesa lahko pogledaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close