Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pršutova kost

pršutova kost

Primorci, prosim z idejami na plan. Nimam ideje, kaj bi z njo, pa pravijo, da se iz nje skuha odlična mineštra. Je to res? Me res zanima, ker smo mi navajeni na prekajeno meso za take enolončnice.

lep dan želim!

Hej,Jera! To je za v joto,jecmenko…nekaj bozanskega. Ves,da jo je moja nona dala kuhat,potem jo je odvzela in se sosedi posodila,da se je v njeni minestri malo kuhala za okus.Seveda jo je dobila nazaj,da je lahko odluscila tiste majhne koscke mesa. Vem,da smo se moja mama in z njo vsi
tezko privadili prekajenemu mesu in kostem,ker smo od pamtiveka jedli samo na zraku suseno.Oboje je dobro! Stvar navade. Garantiram,da je se kako uzitno!Tako jo das kuhati kot prekajene obrane kosti.
V nasi trgovini(ki so jo na zalost zaprli)je vedno kdo cakal,kdaj bodo ogulili kost in jo je kupil za majhen denar in nesel domov za minestro.
Karolina bi mi pritrdila;ona vedno da v joto kost od prsuta -tako recemo
Primorci:))) Lep pozdrav Babi

E ja, tudi moja mama da ali košček pršuta ali pa kost od pršuta v mineštro. Meni se zdi, da jo da v bobiče in v joto, drugače v zelenjavno mineštro pa je ne da.

Poglej zgoraj mineštro z ohrovtom. Sem tam napisala recept. Vanjo mi denemo kost od pršuta.

Točno to. Sem že spodaj nekaj napisala predno sem to prebrala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close