Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prst v rit

prst v rit

Odgovor na objavo uporabnika
Janez337, 22.09.2021 ob 16:33

pece pece, 22.09.2021 ob 16:24

Janez337, 22.09.2021 ob 15:37

Ja. Seveda. Ti si jo ne?

Koje djecje fore. A ko si s papirjem… A sploh kaj narediš? Eeee moj wede… Ko ti je kriv? Kako si to planiro? Dze su ti pare? Kako nema? Sory prijatelj… Sory… Tako je. Ce si nesposoben si nesposoben. Eeeee moj ti…. I bez para i sa usranom guzicom. Mislim… Se ma taksen sploh kaj za javljat?

Kaj naj ti recem. Še po eno dozo teci… Nimas kaj… Ce mas pa znake pa na pcr test… Kje je problem? Jst ga ne vidim.

ti pa kar v ritko….hahaha

Stari a ni smesno…

Das kancek kreme na vrhnjo stran dlani… Pa z papirjem obrises… A je tako da vonj in duh ostaneta. Ze ce je kaksna taka bolj mastna ostane sled. A si kaj naredil ce samo z papirjem?

A vidis… Magarci koji knjige nose. Eeeee moj vede. Ne mozes ti samnom. Pac ja… Nic nisem naredil za to. Edino da sem sel tam cez kjer scavnica gre. Ti prav tako. Ampak ce gledamo v tvojem sistemu vrednosti??… Ni primerjave.

Kje bova zacela? Pri barvi oci? Kraju bivanja? Starosti?? Ja mlad ti star. Eeeee moj vede…. Ti ne pomaga nic. Edino pri lepopisu me kosiš… A ostalo… Nema te. Ni primerjave. Ti si svoje rekel in odsluzil.

A spet ga imaš notri?

Joj kako sem pozabil… Vidis moj domet so 20 letnice… Ce hocem.

A tvoj?

Sto si prozivo? Eto uzo vrag salu. Ves da je bolje biti necepljen….

Joooj…

Se tu te nosim…

Dosta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close