Najdi forum

Lep pozdrav! Imam težavo, ki me spravlja ob živce, sploh pa sedaj, ko se bliža poletje in s tem tudi oblačenje kopalk. Od lanskega poletja sem namreč skujšala za 5 kg in sedaj so se moje prsi pomanjšale in povesile, zaradi prejšnjega raztezanja pa imam na njih tudi strije, ki mi sploh niso všeč. Zanima me, ali bi mi lahko svetovali, kako si naj “pridobim” nazaj lepe in čvrste prsi in ali obstaja mogoče kakšna krema ali kaj podobnega za blaženje strij (ki res deluje oz. so vidni rezultati). Zelo bi vam bila hvaležna za vse nasvete.

Hvala in lep pozdrav

za strije se dobi zlo fajn kreme v lekarni, sam zdele se nobene ne spoomnim, ti pa priporočam da greš v lekarno pa mal povprašaj, tega je pouhn brez skrbi…

za čvrste prsi se pa “grebemo” skor vse ženske, pot do lepih in polnih vzame pa velik energije ampak se da če se res hoče:

priporočam ti naslednje:
– vsako jutro ko vstaneš nared vaje za ramena (kroženje naprej nazaj, gor dol kokr se pač da), s tem se ti bo cel prsni koš avtomatsko držal gor in ne bodo zgledale povešene
– skleci – stegnjena hrbtenica, stegnjene noge, pa lepo zjutri in zvečer kakih 20, 30..
– potem pa vse dejavnosti s katerimi se krepijo roke in ramena, ker to so vse iste vaje tud za lepe prsi – pometanje, kolesarjenje, odbojka, badminton, rokomet, košarka.. itd..
– če hočeš pa še gladke in mehke na otip si pa med tuširanjem na nežno podrgni še z krtačo za telo, po tuširanju pa si jih z oljem zmasiraj, tak da z dlanjo krožiš okrog njih

Nikar pa ne pozab nedrčka s kostjo, nepodloženga.. pa čez noč si ga daj dol

če boš to delala bodo rezultati vidni že v enem mescu, ne pa obupat – splača se 😉

LP, Pika

Pika najlepša hvala za nasvete. Upam da mi bo uspelo. Zanima pa me, zakaj ni priporočljivo spati z nedrčkom, saj poznam dosti ljudi ki to delajo?

natančo nevem, sm pa brala da je velik večja možnost za nastanek raka na dojkah če ženske spijo z modrcom.. ker te nekak “tišči” in ni dobr ker mamo v dojkah pouhn žlez…
seveda pa ne trdim da je res, sam js si ga dam rajš dol – za vsak slučaj 🙂

Pika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close