Najdi forum

prsi

Če ni lepote tu,se pa drugje najde.Največja lepota pa je dobro srce.

go alfi ….. go alfi…….

pa kwa je s tabo člouk…….
sam……vsaj zabavam se……

odgovor na vprašanje….je zelo relativen….

Majhne prsi so zelo sexi, če so lepo oblikovane, to pa velja tudi za velike….
Načeloma mi niso všeč sploščene, toda….. to “pomankljivost” zanemarim, če me pritegne kakšen drug del telesa: lepa ritka, ozek pas, lep obraz, oči,…

hja, moram reči, da je vse relativno:
sem videl zelo SEXY damo, s celolitom po riti in stegnih, vendar je bilo vse skupaj lepo oblikovano, z ozkim pasom in izraženimi boki….zelo žensko,zelo sexy…..

po drugi strani pa vitko dekle, sicer lepo oprsje (M velikost), vendar nejasna linija pasu, brez bokov,……no, ja, me pač ne privlačijo take….

LP

RESPECT al še ne boš nehal lajati ?

jest bi bila pa ful vesela, če se na tem forumu ne bi prepucavala sam respect in alf, o kaka škoda da so posti tok dolgi, mi vsi, pa sam vajine oslarije beremo…..

Tečka se ti iskreno opravičujem,ampak RESPECT samo provocira,žali in kritizira vse kar ni po njegovem.Mene pač že ne bo.Sem se mu pač po robu postavil v imenu vseh,ki vam beseda RESPECT vzame voljo do obiska našega foruma.Brez zamere,ne nasedajte na njegove žaljive provokacije.Vse vas lepo pozdravljam. Alf.

sam morš priznat
včasih je pa zabavn……..

Zarja jaz sem kar sexi in privlačen.Ne bom se podrobneje hvalil.

bruuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh………

ne morš no………

še enkrat…..
lepo da se žrtvuješ. To te naredi družbi zelo pomembnega in koristnega……

Drgač pa…. če si opazil……. morim samo tebe in to zato ker maš včasih take, da se res ne morm zadržat
Če pa tvoj ego ne prenese kake kritike in se je potrebno brant z agresijo je pa to tvoj problem.

Forum je pa javen in lahko vsak pove kar si misli.

Tko.
pa za zabavo še ena ALfova cvetka:
———————————————————
Avtor: alf
Datum: 29-07-04 14:53

Zarja jaz sem kar sexi in privlačen.Ne bom se podrobneje hvalil.
———————————————————

jao kako smesni ste tipi:)

sicer pa poklon alfu za njegovo samozavest, me zanima, ce si tak tut v resnici… ce si, potem si v zivljenju najbrz bl naj*, ker zenske res ne maramo prevzetnih tipckov… do neke (minimalne) mere je sicer ok, ampak glede tega, kako seksi je kaksen tip pa raje presodimo same alf, sorci…

sicer pa tipi… zenske prsi… tisti moski, ki zna pri svoji zenski ceniti njene osebne (karakterne) atribute, ji lahko (vsaj moje mnenje je tako) spregleda tak mali fehler kot so majhne prsi. ali imeti joskasto blondo z IQ-jem malo nad 80 ali pa inteligentno zensko, ki je lahko vasa najboljsa prijateljica (ce pac znate…) pa se mnogo vec kot samo to…

Ma povej ji, da če je kot dila ni nč narobe. Dokler ti svoj žebu rad zabijaš u to dilo, je vse OK.

Bod sreč’n – bo vsaj po porodih imela kaj za pokazat – pa ne takih do kolen :-)))), ampak lih prave in jedre…..

Tisti pa, ki prisegate na obdarjene joškarce verjetno ne veste, da po porodu gravitacija ogromno pomaga, da je prej tako oboževani del ženske (tudi od mimoidočih!) potem tako povešen…..S tem ne žalim ali zapostavljam nobene predstavnice nežnega spola s tovrstno težavico, da ne bo pomote!

In tisti, ki gledate po revijah bolj tajoškaste in tam dobivate inspiracijo in sedeče sline – za prahec je tistih, ki so še naravne in ne podpolcane s silikonom…..

Respekt Ne izjavljaj neumnih izjav pod mojim imenom!

Ubogi čustveni revček.

končno priznaš da strešaš neumne izjave……….
tole sem namreč samo kopiral…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close