Najdi forum

prsi

živ,
smo desci taki in drugačni, povejte kako pomembne so za vas prsi?
moja punca je ravna ko dila, pa niti enkrat nisem pomislil, da bi bilo lahko s tem kaj narobe, se mi celo dozdeva, da je sama s tem še najbolj obremenjena..
josip

Sexi mora biti:vitka,napeta ritka,razvita bi se temu reklo,prsi pa tudi čim večje,če jih ni jih pač ni.Pa pametna tudi v glavi,seveda.

a si to iz cosmopolitana prepisal……

a nismo take vse?

Ali ti zopet klima hladi tvojo votlino v glavi?

Bravo, končno en pameten tip :)))
P.S. nisem dila

MORA bit….?
Kaj pa ko NEHA bit takšna….zaradi takih in drugačnih razlogov in dogodkov, ki se lahko pripetijo v življenju? Takrat menjaš ali kako….?

zagovarjaj se…..

me prav zanima, kako napet, vitek in seksi si ti??

Ma ti si en revček že od rojstva,smiliš se mi.

Pazi kwa čeblaš…….
Pr men si že padu v nemilost…..
če se še puncam zameriš bo joj……

SPET SE ODDALJUJETE OD TEME. DEJMO ODGOVARJAT NA VPRAŠANJE FANTJE.

Dej se umiri otroški zakompliciranec.

men prevelki joški ne potegnejo…….
mam raj take…… za v dlan…….

🙂

Ps: drgač so pa pomoje ženske res bl obremenjene s tem ko deci……

alf…..
samo enkrat, prosim, argumentiraj nekaj kar napišeš…..
res ne vem od kod otroški zakompliciranec……..

Jaz imam pa raje večje,polnejŠe in bolj okroglo sexi.Bolj povdarijo ženskost in so paša za oči.

ALFU:

jah jest mam tut male zizike:-), a pol alf, jest pr tep ne bi mela šans?

peach 🙂

glede na to da še vedno najedaš s tem ŠŽ in očitno hočeš neki pisat v slovenščini ti bom tole nalepu klele spodaj iz SSKJ. Kje si ga utupil pogrunti sam.

poudariti -im dov. (a a) 1. izgovoriti izrazito, s poudarkom: poudaril je vsako besedo; z ironijo je poudaril zadnje besede / poudariti besedo na prvem zlogu naglasiti
2. z govorjenjem dati vsebini povedanega, navedenega večjo pomembnost: na koncu so poudarili glavno misel razprave; posebej je poudaril, da bo prišel pravočasno / pisatelj je v romanu poudaril zlasti stisko sodobnega človeka // narediti bolj izrazito, bolj opazno: poudariti obrvi, oči s šminko; z obleko je še poudarila svojo postavo poudarjen -a -o: poudarjene razlike; poudarjeni šivi na obleki • ima zelo poudarjene ličnice izrazite; prisl.: spregovoril je poudarjeno; poudarjeno lirski značaj umetnosti

Bo šlo ?

Seveda so bolj obremenjene, če pa kar naprej poslušajo komentarje a la: joj kakšna huda joškasta bejba, glej kok je una ploh, ipd.
Tud tipčki bi bili bolj zakompleksani, če bi imeli svoj izrastek na vidnem mestu in bi ga lahko bejbe glasno komentirale (joj kok ma ta mejhnga, uaaa kok je velik…)

p.s. jest nism obremenjena, ker mam glih prov velike ;))

popolnoma se strinjam…….

Alf je lepo napisu, če zizik ni, jih pač ni. Nič ni pljuval čez majhne.

Smešen si nedonošenček.

..alf odgovor ni bil pravilen!!
zgoraj je bilo postavljeno vprašanje………..KAKO NAPET IN SEXY SI TI?

lp zarja

Na koncu se doda samo tri pikice(itd)

Zizika bi imela šanse,samo skoraj vsak moški raje pogleda velike prsi.Imaš pa sigurno lepšega kaj drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close