Najdi forum

Lep pozdrav!

Zanima me, če katera pozna kakšno res dobro kremo za učvrstitev kože na dojkah? Stara sem 20 let in imam košarico C. Zato bi rada dojke vsaj še nekaj časa obdržala na svojem mestu.

Zanima me še to, ali lahko uporabljaš anticelulitno kremo tudi na dojkah? Samo za učvrstitev kože. Nekje sem že slišala za to in ne vem, če povsem drži.

Hvala!

Poglej si Mediteranejino ponudbo:
http://www.mediteranea.com/shop/slo/index.html

LP

In ti izdelki delujejo? Sprobani, priporočeni? Ker so cene dokaj visoke.

Za Alghamagico – mediteranea vem da deluje in to zelo uredu..tudi Clarins ni slab..glede cene pa mislim, da je Alghamagica izredno ugodna..5.300 sit..namreč cel kup tovrstnih izdelkov tujih blagovnih znamk pa še na živalskih osnovah so stanejo okoli 12.000 Sit

Just ima kremo za učvrsitev na naravni bazi ki jo tudi sama uporabljam – cena ok.5.500 sit in je viden rezultat po cca 3 tednih uporabe. Ti priporocam .Ce te zanima pisi na moj mail.

Ja ja.. sedaj so pa agenti Justa začeli reklamirati, kot , da Mediteranea nima produkta na naravni bazi..
Ko smo že pri naravnih bazah ima Mediteranea 100% naravne izdelke in to brez živalskih substanc, z razliko od Justa, (nedvomno tudi dobra kozmetika), ki je na naravni bazi vendar z živalskimi substancami, kar je pa bistvena razlika..

Brez Zamere

Monika
Nujno bi te prosila, da bi mi navedla živalske substance v Justovih izdelkih! Zanima me zgolj in samo informativno, ker je sestra noro obsedena z Justom in seveda prepričana da je 100% rastlinskega izvora! Je namreč stroga veganka!

Monika
Nujno bi te prosila, da bi mi navedla živalske substance v Justovih izdelkih! Zanima me zgolj in samo informativno, ker je sestra noro obsedena z Justom in seveda prepričana da je 100% rastlinskega izvora! Je namreč stroga veganka!
Lp

Osnovna masa je živalska : GLICERIN !!!

Mene pa zanima ce so ucinki dolgotrajni al samo tolko casa, kokr se uporablja samo kremo.

Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close