Najdi forum

prsi-za vse

A veste mogoče za kakšen izdelek-npr.kremo ali kaj drugega ki ti lahko dvigne prsi ali pa ti jih učvrsti in kje se lahko kupi?

Take zadeve ne obstajajo. Največ, kar lahko narediš, je telovadba in primerni modrček. Vse ostalo je le metanje denarja proč.

Ja pozam Alghamagico od Mediteranea-e
http://www.mediteranea.si

Super je !!

Lp

Ne, tista zadeva od mediteranee ni pa prav nic super, zal!

Kremice&žavbice so larifari! Pravilna telovadba za učvrstitev prsnih mišic, pa plavanje, pa ustrezen modrček. Z letipostane zakon gravitacije neusmiljen!

Lulilu

Nobena krema ti ne more dvigniti prsi, ne meči denarja proč in ne nasedaj lažnim reklamam. Edina rešitev je, da si učvrstiš prsne mišice. Priporočam ti, da se vpišeš na fitnes ali si nabaviš ročke ter začneš izvajati posebne vaje za prsi – če se boš odločila za to, ti lahko 100% zagarantiram uspeh! To ti govorim iz lastnih izkušenj-tudi sama sem imela že precej povešene prsi. Odkar hodim na fitnes, so se mi tako dvignile, da sploh ne rabim več modrca.

V malo bolj založenih drogerijah ali salonih kjer uporabljajo Decleor
si lahko kupite njihovo peno za prsi ali čvrstilno olje ter kremo.
Slednje lahko uporabljate tudi za trebuh,noge…skratka tam kjer je koža bolj ohlapna.

Ej, jaz sem že vse sprobala, ker imam resnično ta problem, tudi tiste proizvode za bajne denarje, pa niente, blažev žegen. Tako, kot je rekla kolegica, telovadba in dober modrc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close