Prsato, fit iščem
Sem prsata in fit, kaj pa drugega?
Prosimo za odgovore:
Imaš vse lase in zobe?
Imas gladek hrbet?
Imaš zadah v ustih?
Imaš dobro urejeno prebavo?
Kaj si danes jedel za zajtrk?
Kaj si jedel za kosilo?
Kaj bos jedel za večerjo?
Koliko km si že danes prehodil?
Kako dolgo nosiš ene gate?
Kolikokrat tedensko se umivaš, tuširaš in kopaš?
Koliko ur dnevno porabiš za sedenje pred ekranom?
Kolikokrat dnevno si ga žlajfaš?
Koliko ur na dan spiš?
Ali piješ in kadiš?
Kaj si po horoskopu? V katerem znaku imaš luno, in v kateri hiši imaš mars?
Katere bolezni so razširjene v tvoji familiji?
Živiš v bloku, hiši ali kontejnerju?
Kolikokrat tedensko počistiš svoje bivališče?
Vprašanja še prihajajo, a naj bo to zdaj dovolj. Želimo pač te spoznati, saj si dnevno na forumu in iz tvojih objav je razviden obup in prosjačenje v nedogled. Zato te želimo spoznati.
Vse prsate in fit.
Prsata top fit, 13.09.2025 ob 18:44
Ne moreš se mi motati po moji kuhinji kar tako na suho.
Malo mi opiši svoje kuharske sposobnosti, izkušnje, veščine…
Sem sposoben v kuhinji za razne stvari pripravit…. Imam spretne roke in prste…. Tudi se bi rad še kaj novega naučil…. Ti bi me kaj novega naučila v kuhinji….?
Prsata supertop turbo fit, 13.09.2025 ob 19:08
Jaz ne maram črno pečenih. Lahko pa zate pripravim manj črno pečena, samo jih bo potrebno pred tem oreng potolči. Da bodo manj črna.
Lahko ti jih jaz pomagam dobro potolči… Te bi zanimalo, da ti pomagam ali kako ti lahko pomagam v kuhinji…?
Avtor, pa ti moraš biti čisto debil. Oprosti ampak ne morem drugega reči. Pripravljen si ogromno denarja plačati za seks, pojdi na ona on, Tinder, napiši oglas, da si pripravljen na finančno kompenzacijo, marsikatere ženske bodo letele na tvoj oglas. Mlade , študentke, privlačne. Pa če si grd , debel, nima veze, za denar vse naredijo. Samo nehaj prosim tu fehtati, ker se ponižuješ. Težko je to že brati.
Anonimno 7228, 13.09.2025 ob 19:02
Sem sposoben v kuhinji za razne stvari pripravit…. Imam spretne roke in prste…. Tudi se bi rad še kaj novega naučil…. Ti bi me kaj novega naučila v kuhinji….?
Mali, to je vse skupaj en velik NIČ. Konkretno povej, kaj znaš.
Jaz tebi tudi lahko rečem, da sem super atraktivna, gibčna, obvladam..
A že drkaš? Na predpasnik ali na drobtine za paniranje?
??? pa res ne vidiš, da te jebemo v glavo?
OMG, 13.09.2025 ob 19:23
Avtor, pa ti moraš biti čisto debil. Oprosti ampak ne morem drugega reči. Pripravljen si ogromno denarja plačati za seks, pojdi na ona on, Tinder, napiši oglas, da si pripravljen na finančno kompenzacijo, marsikatere ženske bodo letele na tvoj oglas. Mlade , študentke, privlačne. Pa če si grd , debel, nima veze, za denar vse naredijo. Samo nehaj prosim tu fehtati, ker se ponižuješ. Težko je to že brati.
Kaj ti resno misliš, da en tip plača 500e za 3 ure druženja? Se pravi če so srečanja 3x tedensko je to 1500+ stroški prevoza in kosilo Oz večerja, potem smo že na 1700 ziher. Sedaj pa računaj! Mesec ima 4 do 5 tednov, pa vzamimo 4 tedne. Torej 1700×4 je to skoraj 7tisoč! Ta bi moral biti milijonar, da bi plačal mesečno za karkoli bi ta srečanja vključevala 6.800e.
Anonimno 5694, 13.09.2025 ob 17:51
Sem prsata in fit, kaj pa drugega?
Prosimo za odgovore:
Imaš vse lase in zobe?
Imas gladek hrbet?
Imaš zadah v ustih?
Imaš dobro urejeno prebavo?
Kaj si danes jedel za zajtrk?
Kaj si jedel za kosilo?
Kaj bos jedel za večerjo?
Koliko km si že danes prehodil?
Kako dolgo nosiš ene gate?
Kolikokrat tedensko se umivaš, tuširaš in kopaš?
Koliko ur dnevno porabiš za sedenje pred ekranom?
Kolikokrat dnevno si ga žlajfaš?
Koliko ur na dan spiš?
Ali piješ in kadiš?
Kaj si po horoskopu? V katerem znaku imaš luno, in v kateri hiši imaš mars?
Katere bolezni so razširjene v tvoji familiji?
Živiš v bloku, hiši ali kontejnerju?
Kolikokrat tedensko počistiš svoje bivališče?
Vprašanja še prihajajo, a naj bo to zdaj dovolj. Želimo pač te spoznati, saj si dnevno na forumu in iz tvojih objav je razviden obup in prosjačenje v nedogled. Zato te želimo spoznati.
Vse prsate in fit.
-
Tudi mene zanima odgovor na večino vprašanj,,razen tisto glede horoskopa lahko preskočiš. Zanima pa me še, ali si samski? Če je odg.da, zakaj je temu tako? Kakšna je tvoja funkcija v službi? Kje bi potekala srečanja?
@OMG in @se ena fitka, skoda, da kmentirata, ker vec kot ocitno o financni sceni nimata pojma!
@OMG, po napisanem sodec je (ali skorajda bo, ce je se mlajsa) v tem tudi tvoja hci, anede? Ker po tvoje pac marsikatera – to se bere kot vecina. Kako si z zivci od tem dejstvu? Mimogrede, tvoj celoten zapis je bil zelo tezko brati.
@se ena fitka, ti pa tudi o stroskih hrane nimas pojma. V znesku 1700na teden za 3x se v 200eurih skrivajo kar tri vecerje na nivoju in to za dva. Jooj, haha
Forum je zaprt za komentiranje.