Najdi forum

PRSA

………..če se bi mi zdele ljubilo razlagat o tem, kako samice in samci v naravi iščejo najbolj optimalne partnerje zaradi čim boljših genov za svoje potomce, potem bi lahko napisal cel roman – kar se mi pa milo rečeno ne da…..

pa napisal sem OPTIMALNE (!!!)…….. da me ne bote je*ali, da so pa nekaterim moškim všeč ženske z majhnimi…… če bi ble moškim všeč samo tiste z velikimi, potem tistih z majhnimi sploh ne bi bilo več….. ker bi se “izrodile”. NE??

pa pribite me na križ, ker vam teh dveh zgornjih trditev ne bom naprej razlagal…… mislite si kar si hočete, vendar imejte v mislih, da stvari niso tko preproste, kot sem jih zapisal – pa se mi ne da naprej razglabljat….

Sicer pa: kaj je pa narobe, če se mi dopadejo ženske, pri katerih lahko človek kaj prime!?…….. ne pa tiste palčke, ki jih lahko vidite po modnih revijah…….

Je pa tisto, da mamo raje ženske z velikimi ZGOLJ moje mnenje, ki ni bilo nikakor povezano z mojo profesijo…..

LP

Remedy

P.S.: EQ: cinizem pusti cinistom………

Do sedaj sem imela dva tipa, ki sta imela raje majhne joške, tako da moje jima nista bile všeč. Upam, da naslednjemu mu bosta všeč 😉

Cee-cee, hmm a sta ti prav povedala, da jima niso všeč? Sicer je pa meni bolj kot velikost, pomembna čvrstost oz. ” pokončna drža” joškic. Lahko so velike, ampaš, če je dolžina večja od premera, potem to pač ni to.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Predrage dame

kaj vas tolk skrbi velikost, večje so rajš jih deci gledamo, še rajš pa mečkamo pa še kaj pohvalnega bi napisal a potem bi rekli da sem obseden z njimi(ha ha saj sem)
ponosno jih nosite okoli, nekatere si morajo kirurško pomagat
lep dan

jez bi pa te uhle kar …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close