Najdi forum

PRSA

Imela bi eno vprašanje. Stara sem 22 let in imam številko moderčka 75 c je to normalno. Imam občutek da imam velike. Kako bi si zmanjsala obseg prsi?Včasih oblečem tudi nederček za optično zmanjsanje, samo nevem ni razlike. Kaj bi mi svetovale

Mislim, da nimaš nič prevelikih. Ogromno žensk razmišlja ravno nasprotno od tebe. Kakšno postavo pa imaš (kg/cm)?

Moja postava je 160 cm , 50 kg. Je vredu

Pol ti kar pašejo zraven. Marsikatera bi ti bila fouš!

Jaz bi rekla, da imaš za svojo postavo precej velike, vseeno pa ne bi razmišljala o pomanjšanju, ker le niso tako velike, da bi motile. Tudi nasploh je ta velikost zelo priljubljena pri moških :-))…bodi zadovoljna z njimi in pazi nanje s pravilnimi modrčki, da se ti ne bodo prehitro povesile.

Kako pa ti veš kaj moškim paše? Si pa zadela, ja!

Moški imate radi polne roke 😉 in košarica C je za moje pojme in po mnenju moških, ki sem jih vprašala, tista idealna mera :-). Za stara leta je pa najprimernejša košarica B, ker se dosti manj povesijo kot C in večje.

Haha, tud ve imate rade polne (pol pa tle pišete: ko mu sežem pod hlače tam pa “kot flomaster”!

Ja itak, to tako je. Vsi imamo radi velike ;-).

Za moje pojme imaš ravno prav velike!
Samo pazi, da se ti ne povesijo!

Po mojem imaš samo malo preveč kil. Jaz imam samo 5 kg več kot ti, pa 180 cm, in sem fajn.

Ti si bolana če mene vprašaš, glede kilaže. Kako si lahko s to kilažo fajn mi ni jasno. Preštej si kosti pred ogledalom. Če jih prešteješ več kot 5 si za v bolnico.

Breda

180 cm..pa 55 kil

Ti nisi nič “fajn”, ti si verjetno zobotrebec.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nič nimaš prevelikih, ravno prav.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

NIKA napisal:

> Moja postava je 160 cm , 50 kg. Je vredu

Ne ker si presuha. 160cm 60 kg

Pijem pusim i devojke rusim!

Odvisno ali jih znaš ¨nosit¨. Lahko zgledaš kot stara mama, lahko pa si najhujša…

lolikantara??? kaj? da ima preveč kil??? halooooo!!! jst bi ji tud rajš še kero dodala kot vzela. sicer pa je to glih prav! kje pa živiš? ti si verjetno živi okostnjak! …pa brez zamere…

al je fajn, al ne…… o tem naj odločajo drugi….. ampak morte pa priznat, da je punca samozavestna!! :))

LP

Remedy

punce….. zapomnte si: večje kot so, raje vas mamo!! :)))

LP

Remedy

ja, ja večje ko so, raje nas mate- dokler ne bomo rodile potomcev in nas zakon gravitacje potem preveč kaznuje :-)). Potem pa iz C nastane D ali več. Povešeni “pasji uheljci” pa spet niso fajn, ne?

Pa še nekaj je: Tamara, ni nujno, da tiste, ki imajo B, da imajo potem po porodih in v starostih ravno prav velike – ravno tako postanejo lahko opazno prazne “vrečke”, kar je še bolj žalostno. Hormoni, porodi in gravitacija naredijo svoje – tako pri velikih, kot pri majhnih. Bi lahko nosile železne modrce, pa nebi pomagalo.

Pik’ca

Ne tolko kritično, no…
Jaz imam še vedno C, pa prav fajn zgledajo…čeprav imam za sabo dva poroda…

Sorry, ampak a si že slišala za BMI? 180cm in 55kg je definitivno premal! BMI=16,9(min je pa 19)!!

“Po mojem imaš samo malo preveč kil. Jaz imam samo 5 kg več kot ti, pa 180 cm, in sem fajn.”

Kaj zdaj to?!! A še ena anoreksična?!! Jao, kar mora to glava pečt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Remedy, ti silni psiholog, dej mal razlož, kaj pomeni, če imate moški rade take z velimi joški?!?

EQ napisal:

> Remedy, ti silni psiholog, dej mal razlož, kaj pomeni, če imate
> moški rade take z velimi joški?!?

Bom ti kar jaz.To pomeni da radu takšne pomolzemo.žIVELI VELIKI JOŠKI.

Pijem pusim i devojke rusim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close