Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija protivirusni program!!!nunjo!!

protivirusni program!!!nunjo!!

živjo
že kar nekaj časa poskušam z neta potegniti en antivirusni program.ampak ker se ne razumem na te stvari sem se obrnila kar na vas,ki mate s tem malo več izkušenj.prosim ali mi lahko kdo natančno opiše kako naj pridem do enega takega programa,kakšen je postopek downlowdanja.kam ga naj shranim,…
mam problem,da sem en virus že “fasala”pa ne vem ali mi ga bo ta program tudi varoval pred njim oz. ga mi zbrisal. ali je že prepozno.
hvala vsem
ewy

Takole je:

Noben protivirusni program ni 100%.
Odvisno je, kako hitro po pojavu novega virusa, programerji napišejo definicijo za novopojavljeni virus. Tako se lahko zgodi, da z nameščenim najboljšim protivirusnim programom fašeš virus, za katerega je difinicija napisana 5 minut kasneje.

Veliko lahko narediš sama, tako da ne odpiraš neznane pošte, da ne klikaš po internetu kar vse povprek, da redno čistiš “history” v IE, redno prazniš koš v Outlook-u…

Nataša

Včasih se baje lahko določeni virusi aktivirajo že pri predogledu pošte(v Outlook-u), niti ni potrebno odpirat priponke!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close